- Denis Strosser
- Nový uživatel
Kimber Custom CDP II
Zdar chlapy,chtěl bych se zeptat jestli někdo z vás vlastní tento model.Pokud by byla možnost rád bych si ho ošahal,nebo nejlépe vyzkoušel na střelnici.Protože mě zajímá jestli je moc poznat rozdíl chování zbraně mezi hliníkovým a ocelovým rámem CUSTOM II.Zajímá mě pouze 5-ti palec hlaveň.
- Silver CB
- Nový uživatel
-
4mike - saigaholic
-
Kuku - Častý návštěvník
Kimber
Tak jsem si dnes udělal radost a koupil Kimber Custom II. Moc se těším až ho provětrám, ale nejvíc mě potěšila manželka které se mooooc líbí! 

-
MarK - Moderátor
- Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««
- Denis Strosser
- Nový uživatel
Už jsem měl možnost siho vyzkoušet díky Silverovi.Porovnávál jsem ho se svojí CUSTOM II. Je to dobrej KIMBER a je tam znát odlehčenej rám,ale musím říct,že zpětnej ráz není vzledem ke snížené váze nikterak větší.Spíše je jenom cítit vetší rána do ruky,ale po 30-ti ranám jsem si zvykl a už těžko rozeznával rozdíl mezi oběma zbraněmi.Takže pěkná a pohodová 1911-ka.Gratuluji k koupi a taky k manželce. 

-
Kuku - Častý návštěvník
-
alfonss - Grafoman
- yoky
- Pravidelný návštěvník
To Kuku
mám ho již nějaký rok. Celý jsem přestavil a věř, že to vyjde dost draho. Mně to vyšlo na cca 1800 USD včetně některých přípravků a nářadí. Pokud Ti mohu poradit. Tak střílej a střílej a o dílech přemýšlej až se něco poondí. Je to velice dobrá zbraň anennech si namluvit povídačky o tom jak MIM součástky jsou špatné a u Kimbra obzvlášť. Nedej na to a střílej
Gratuluji jak ke zbrani tak k manželce Mně taky schvaluje zbraně a zatím vše povolila.
mám ho již nějaký rok. Celý jsem přestavil a věř, že to vyjde dost draho. Mně to vyšlo na cca 1800 USD včetně některých přípravků a nářadí. Pokud Ti mohu poradit. Tak střílej a střílej a o dílech přemýšlej až se něco poondí. Je to velice dobrá zbraň anennech si namluvit povídačky o tom jak MIM součástky jsou špatné a u Kimbra obzvlášť. Nedej na to a střílej
Gratuluji jak ke zbrani tak k manželce Mně taky schvaluje zbraně a zatím vše povolila.
-
Kuku - Častý návštěvník
- Patejl
- Pravidelný návštěvník
TO:KUKU - díly
nevyjde tě všecho z USA výhodněji - já loni touhle dobou trochu ladil SW 1911 a pár dílů jsem si přivezl.
Jenže něco se prostě musí dopasovat - pojistky třeba, o spoušti nemluvě. A tam IMHO není nikdo lepší než Martínkovi (mě ji nedělal Václav, ale Jirka M.) .
A pro srovnání:světlovodná moucha od Brownells s dopravou vyšla z USA asi dvojnásobek než od VM custom....
A co jiného než mouchu chceš bastlit na Kimberovi?
Jenže něco se prostě musí dopasovat - pojistky třeba, o spoušti nemluvě. A tam IMHO není nikdo lepší než Martínkovi (mě ji nedělal Václav, ale Jirka M.) .
A pro srovnání:světlovodná moucha od Brownells s dopravou vyšla z USA asi dvojnásobek než od VM custom....
A co jiného než mouchu chceš bastlit na Kimberovi?
-
alfonss - Grafoman
možná by ses divil, ale spousta lidí si pojistku a spoušťák napasuje sama. Když si tam chceš nacpat lehčenej spoušťák (sear, disconector, hammer), tak pan Martínek si za něj vezme přes 6000 (už jsme se dozvěděli proč), ten samej set se dá sehnat za 140 dolarů. Pokud je člověk trošku šikovnej tak při objednávce ze států podstatně ušetří.
Pro srovnání, světlovodná moucha od Dawson Precision .125" objednaná na Speedshooters vyšla i s dopravou na polovinu ceny jakou nabízí pan Martínek....
Co se týče spasování hlavních částí zbraně, tak to je jiná, to bych asi opravdu nechal na panu Martínkovi, protože to opravdu umí. Ale musí to dělat Václav....
Pro srovnání, světlovodná moucha od Dawson Precision .125" objednaná na Speedshooters vyšla i s dopravou na polovinu ceny jakou nabízí pan Martínek....
Co se týče spasování hlavních částí zbraně, tak to je jiná, to bych asi opravdu nechal na panu Martínkovi, protože to opravdu umí. Ale musí to dělat Václav....
Obsah fóra / Krátké zbraně / 1911 a klony