-
PiDiBi - Příspěvky: 1959
Para Ordnance - miridla
nevíte někdo kde by se daly sehnat tritia na paru? popřípadě, která na ni pasují? teď tam sjou LPA
-
krampus - Častý návštěvník
na tritia já zatím kašlu. když by bylo potřeba střílet v úplný tmě, myslím, že se to bude odehrávat na malý vzdálenosti, kde se obejdu do 10m bez mířidel celkem obstojně. nasuš a uvidíš, že se ti po nich zas tak moc stejskat nebude. ale někdo je dělá (styl LPA rovnou s tritiovejma kapslikama. sehnat ty kapsliky, bylo by zajímavý si ty mířidla udělat "doma".
-
KRAMPUS píše:na tritia já zatím kašlu. když by bylo potřeba střílet v úplný tmě, myslím, že se to bude odehrávat na malý vzdálenosti, kde se obejdu do 10m bez mířidel celkem obstojně. nasuš a uvidíš, že se ti po nich zas tak moc stejskat nebude. ale někdo je dělá (styl LPA rovnou s tritiovejma kapslikama. sehnat ty kapsliky, bylo by zajímavý si ty mířidla udělat "doma".
klidne i svetlovodny, ale nechci tam ty LPA ...
-
světlovodný LPA někdo 100% dělá a budou výrazně levnější, než ty tritia. ale když už tak už, ne?sysop píše:KRAMPUS píše:na tritia já zatím kašlu. když by bylo potřeba střílet v úplný tmě, myslím, že se to bude odehrávat na malý vzdálenosti, kde se obejdu do 10m bez mířidel celkem obstojně. nasuš a uvidíš, že se ti po nich zas tak moc stejskat nebude. ale někdo je dělá (styl LPA rovnou s tritiovejma kapslikama. sehnat ty kapsliky, bylo by zajímavý si ty mířidla udělat "doma".
klidne i svetlovodny, ale nechci tam ty LPA ...
-
-
premek - Site Admin
KRAMPUS píše:na tritia já zatím kašlu. když by bylo potřeba střílet v úplný tmě, myslím, že se to bude odehrávat na malý vzdálenosti, kde se obejdu do 10m bez mířidel celkem obstojně. nasuš a uvidíš, že se ti po nich zas tak moc stejskat nebude. ale někdo je dělá (styl LPA rovnou s tritiovejma kapslikama. sehnat ty kapsliky, bylo by zajímavý si ty mířidla udělat "doma".
Samotny tritiovy kapsle jsou radioaktivni material, jsem docela zvedavej jak na to sezenes povoleni k dovozu, i kdyby ses je rozhodl pasovat, ani je nekoupis bez tolika razitek, ze bys ty papiry neunesl

-
no a nebo jeste jedna varianta... proste az budu v brne a ty se tam objevis, omerime tvoje LPA a vyrobime plochy nenapadny pevny miridla, protoze za slicna v zaveru by vypadala dost blbe, kdyby tam byly jiny miridla. nebo ja je navrhnu a ty si je pak nechej vyrobit, kde chces... a nedival ses na stranky FAO olomouc? ty vyrabeli miridla podobny LPAsysop píše:KRAMPUS píše:světlovodný LPA někdo 100% dělá a budou výrazně levnější, než ty tritia. ale když už tak už, ne?
ja nehci LPAchtel bych idealne neco maleho nizkeho misto LPA, co jsem se dival na 1911forum, tak snad tritia pro paru nedela nikdo
-
KRAMPUS píše:proste az budu v brne a ty se tam objevis, omerime tvoje LPA a vyrobime plochy nenapadny pevny miridla, protoze za slicna v zaveru by vypadala dost blbe, kdyby tam byly jiny miridla. nebo ja je navrhnu a ty si je pak nechej vyrobit, kde chces...
a nedival ses na stranky FAO olomouc? ty vyrabeli miridla podobny LPA
ja nechci mikrometrickyyyyyyy

leda fakt vyrobit
-
tak to znamena, ze omerime a vyrobime pri prvni prilezitosti. a jen tak mimochodem, ja si klidne ty mikrometry vemu jako honorarsysop píše:KRAMPUS píše:proste az budu v brne a ty se tam objevis, omerime tvoje LPA a vyrobime plochy nenapadny pevny miridla, protoze za slicna v zaveru by vypadala dost blbe, kdyby tam byly jiny miridla. nebo ja je navrhnu a ty si je pak nechej vyrobit, kde chces...
a nedival ses na stranky FAO olomouc? ty vyrabeli miridla podobny LPA
ja nechci mikrometrickyyyyyyy
leda fakt vyrobit

- Marthy
- Pravidelný návštěvník
Mířidla na P-O
Otázka pro majitele Pary. Neměnili jste mířidla (na MZ se to asi šilo ale abych potěšil PiDIBIHO tak už tam moc nehledám) na P-P? Jaký, kde se dají sehnat? Jak se přes ně kouká?
-
Re: Mířidla na P-O
Marthy píše:Otázka pro majitele Pary. Neměnili jste mířidla (na MZ se to asi šilo ale abych potěšil PiDIBIHO tak už tam moc nehledám) na P-P? Jaký, kde se dají sehnat? Jak se přes ně kouká?
ja to prave resil
nic jsem nesehnal
jedine LPA ci jine modifikace stelovatelnecjh
i proto jsem si koupil Kimbera

- Marthy
- Pravidelný návštěvník
-
Marthy píše:A zkoušel jsi Martínka? Vyrábí vlastní mířidla, tak by je mohl upravit, ne?
az nekdy nahodou budu mit cestu pres sumavu nebo v ktery dire to je
tak se zastavim
do te doby mi musi stacit na pare LPA
navic, kdyz jsem si ted poridil Kimbera me to uz nepali a PO si necham na souteze asi s tema LPA
-
Samuraj - Častý návštěvník
Pevna miridla na P-O
mate nekdo aktualni tip/doporuceni, jaka dat (pevna) miridla na P-O 14.45?
pouziti - hlavne souteze LOS/IDPA, ne mirenka.
problem s LPA je ten, ze po cca 500 ranach se uvolni hledi
takze clovek porad jen dotahuje a nastreluje...
kdyz je na klony 1911 tolik zamenitelnych dilu, s miridly je problem?? (dle predchozich prispevku)
pokud nejsou u nas, mate zkusenost se zaslanim z cudziny?
dik
pouziti - hlavne souteze LOS/IDPA, ne mirenka.
problem s LPA je ten, ze po cca 500 ranach se uvolni hledi

kdyz je na klony 1911 tolik zamenitelnych dilu, s miridly je problem?? (dle predchozich prispevku)
pokud nejsou u nas, mate zkusenost se zaslanim z cudziny?
dik
Obsah fóra / Krátké zbraně / 1911 a klony