-
Navon du Sandau - Častý návštěvník
Velkokapacitni klony 1911 - tuning
gProsim milovniky klonu 1911 o nejakej prehled vyrobcu velkokapacitnich modelu vhodnych na noseni, zatim jsem nasel jen PO P14-45, o ktere se tu pise, ze ma problemy s nekterymi typy streliva. (Coz na noseni nebude nejlepsi).
-
Netopyr - Moderátor
-
Phantom - Častý návštěvník
STI Guns, modely Edge, Tactical (nebo dokonce Executive
)
Teď jsem si jednu pořídil, není sice vůbec na nošení
, ale je to dvouřaďák (viz. vlákno "STI"). Informace o dovozu a cenách u pana Martínka.

Teď jsem si jednu pořídil, není sice vůbec na nošení

-
ufo - Moderátor
-
viktorcistic - Moderátor
-
alfonss - Grafoman
- SINCITYMAN
- Moderátor
-
premek - Site Admin
-
cezeta - Občasný návštěvník
para ordnance zkusenosti nazory ( pouze 9mm)
Předmět: para ordnance zkusenosti nazory ( pouze 9mm)
Dneska bych rad zajel do cestlic, jinde sem je prodavat nevidel a chci se zeptat co bych mel vedet nez to vezmu do ruky.
docetl jsem se ze STI je daleko kvalitnejsi?? je to tak? a v zakladu je o neco levnejsi. Ja tedy to chci kvuli dvourademu zasobniku a pak se mi libi. premyslim par jedna na noseni 3" a jedna na strelnici 5" kvuli nakladum v 9mm. Taky by me zajimalo jestli by se nedali nekde nove sehnat pod 30. a zivotnost a tak. zadnou disciplinu nestrilim zatim takze tak 2000 naboju rocne max. spis 1500. zkusenosti glock, cz 75,85,cz 45,92. TT, tango witness
Dneska bych rad zajel do cestlic, jinde sem je prodavat nevidel a chci se zeptat co bych mel vedet nez to vezmu do ruky.

-
MarK - Moderátor
- Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««
-
alfonss - Grafoman
- yoky
- Pravidelný návštěvník
To cezeta.
Nějak Tě nechápu. chceš 2 zbraně, které jsou dohromady minimálně za 80 K , ale bojíš se nákladů na střelivo. Trochu absurdní. Jinak STI jsou jedny z nejkvalitnějších zbraní. Ani v základu nejsou levnější než PARY. S Parama jsou občas problémy a jsou to zbraně vyrobené strojově. Zato STI jsou sice vyrobeny také strojově, ale materiály jsou specielně vybrané a v základu jsou i ručně spasované-sice po americku, ale jsou. Pokud nechceš investovat 30K avíce pak je ještě kolem 20tiK Spring. Kimber, Wilson, Bull dělají takřka identické velkokapacitní zbraně, ale je to něco jako Gčko. Závěr kov, rám plast.
Nějak Tě nechápu. chceš 2 zbraně, které jsou dohromady minimálně za 80 K , ale bojíš se nákladů na střelivo. Trochu absurdní. Jinak STI jsou jedny z nejkvalitnějších zbraní. Ani v základu nejsou levnější než PARY. S Parama jsou občas problémy a jsou to zbraně vyrobené strojově. Zato STI jsou sice vyrobeny také strojově, ale materiály jsou specielně vybrané a v základu jsou i ručně spasované-sice po americku, ale jsou. Pokud nechceš investovat 30K avíce pak je ještě kolem 20tiK Spring. Kimber, Wilson, Bull dělají takřka identické velkokapacitní zbraně, ale je to něco jako Gčko. Závěr kov, rám plast.
-
premek - Site Admin
Já se obavám z ceny munice ani nedivím, epřijde mi to absurdní vůbec. Pokud je to pistole skutečně na střílení, náklady na munici mohou velice rychle překročit cenu zbraně. Rozdíl mezi nábojem za 4 Kč a 7-8 Kč (devítka vs 40ka nebo 45ka) je hodně a při 15 000 ranách ročně to dělá víc než jednu pistoli za rok ... a zrovna u STI nebo Glocka nehrozí, že by pistole během jedné sezóny odešla, takže ta cena munice nakonec několikanásobně překoná cenu zbraně ...
-
-
MarK - Moderátor
- Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««
-
Leda - Příspěvky: 696
..))

- yoky
- Pravidelný návštěvník
To Premek
Já bych se na to díval z jiné strániky. Začátečník, který si koupí za všechny peníze zbraň a nemá na střelivo je velice nebezpečný svému okolí. Pokud mám omezený rozpočet tak se přizpůsobím jemu. Místo Zbraně za např. 60K koupím za 30 a zbytek dám do střeliva a treningu. Jsem pak méně nebezpečný než se zbraní s kterou nemohu trénovat proitože nemám na náboje.
Zrovna tak se domnívám, že maximálně "zužitkovat" takovou zbraň jako je STI tady dokáže akorát pár lidí Ty, Viky, Marcony a pár dalších. Jinak se domnívám, že v ostatních nesportovních případech je to spíše o tom mít něco co je nej, protože to chci i když to třeba nevyužiji, třeba jen proto, že chci být inn. A navíc čekat na zbraň skoro půl roku, to se mi taky nechce. A v situaci, když tu jsou jiní prodejci STI? Co dodat?
Zatím ahoj
Jarda
Já bych se na to díval z jiné strániky. Začátečník, který si koupí za všechny peníze zbraň a nemá na střelivo je velice nebezpečný svému okolí. Pokud mám omezený rozpočet tak se přizpůsobím jemu. Místo Zbraně za např. 60K koupím za 30 a zbytek dám do střeliva a treningu. Jsem pak méně nebezpečný než se zbraní s kterou nemohu trénovat proitože nemám na náboje.
Zrovna tak se domnívám, že maximálně "zužitkovat" takovou zbraň jako je STI tady dokáže akorát pár lidí Ty, Viky, Marcony a pár dalších. Jinak se domnívám, že v ostatních nesportovních případech je to spíše o tom mít něco co je nej, protože to chci i když to třeba nevyužiji, třeba jen proto, že chci být inn. A navíc čekat na zbraň skoro půl roku, to se mi taky nechce. A v situaci, když tu jsou jiní prodejci STI? Co dodat?
Zatím ahoj
Jarda
-
alfonss - Grafoman
A o tom to přesně je, prostě někdo chce mít fakt kvalitní zbraň, tak za to ty peníze dá, i když z toho třeba ani moc nestřílí. Když to chci tak není co řešit
Já osobně beru STI jako sportovní náčiní, je to prostě krumpáč, chci do toho nacpat to nejlepší aby to bezvadně fachčilo, ale neserou mě nějaký škrábance na povrchovce, nebo prorezávající ruthenium. Povrchovka nestřílí. Je to zbraň na střílení(třeba minulej tejden jsem vypráskal 1200 nábojů) a ne na leštění a počítá se s tím že se prostě časem zničí.
Na leštění a opečovávání jsou jiný zbraně, STI je prostě dříč.......

Já osobně beru STI jako sportovní náčiní, je to prostě krumpáč, chci do toho nacpat to nejlepší aby to bezvadně fachčilo, ale neserou mě nějaký škrábance na povrchovce, nebo prorezávající ruthenium. Povrchovka nestřílí. Je to zbraň na střílení(třeba minulej tejden jsem vypráskal 1200 nábojů) a ne na leštění a počítá se s tím že se prostě časem zničí.
Na leštění a opečovávání jsou jiný zbraně, STI je prostě dříč.......
-
ja se vsem omlouvam ale nehodlam zde resit sve financni moznosti, bezpecnost, razi nebo STI, zajima me para ordnance a vase zkusenosti s temito zbranemi ostatni si muzeme vyrikat v offtopic nebo v telocvicne.
P O jsem dnes vyzkousel a vadi mi kohout a to vypousteni.
ale kapacita je uzasna. a taky skvele sedi v ruce a dlanova pojistka a oboustrana pojistka je super.
P O jsem dnes vyzkousel a vadi mi kohout a to vypousteni.
ale kapacita je uzasna. a taky skvele sedi v ruce a dlanova pojistka a oboustrana pojistka je super.
-
alfonss - Grafoman
Obsah fóra / Krátké zbraně / 1911 a klony