-
Hotler - Pravidelný návštěvník
Krytky optiky puškohledu
nemáte někdo nějaké tipy na nějaké kvalitní "vyklapovací" krytky objektivu a okuláru puškohledu? Včera jsem si osahal vychvalovaný Buttler Creek a musím říct, že mě zpracováním dvakrát neoslnil. Rozhodně ne za cenu 800,- až 900,- za set
Na žádnou jinou alternativu jsem nenarazil - až na Leupold. Jenže ty zřejmě nejsou rozměrově univerzální.

Na žádnou jinou alternativu jsem nenarazil - až na Leupold. Jenže ty zřejmě nejsou rozměrově univerzální.
- Shiva
- Častý návštěvník
Nevim co jsi cekal nebo chces od krytky. ale BC jsou osvedcene a funguji spolehlive. Jeste jsou v provedeni pruhlednem (blizard ci tak nejak se to jmenuje, staci se podivat na stranky). Cena 800kc je hodne. ja je davam za 250-300kc/ks. Sety neexistuji. kupujes podle puskohledu zvlast obj. a zvlast okular.
-
No čekal bych od ní provedení které se alespoň tváří že něco vydrží... ne že se s každým otevřením utrhne ramínko přes které se otevírají. Nejlepší cena na kterou jsem narazil je 400,- / ks, nejhorší 479,- / ks. Potřeba jsou dvě, já tomu říkám sada (set), i když se kupují samostatně podle průměru.
Prostě bych si rád koupil něco mechanicky bytelnějšího.
Prostě bych si rád koupil něco mechanicky bytelnějšího.
- Shiva
- Častý návštěvník
No tak to nevim, ja je mam na vsech puskach a nikdy se mi nic takoveho nestalo. Samozrejme ze se stane zavada asi u kazdeho vyrobce, ale vzhledem k tomu, ze napr. leupold je dodava ke svym puskohledum Mark (a mozna i k ostatnim taktickym puskohledum) v cene, svedci o tom ze by mely byt kvalitni.
chces rici, ze se ti u objektivu pokazde ulomila ta pacicka - raminko?? jako ze jsi vzal nasadil krytku, zaklapl a pri otevreni se ti to ulomilo a to u dvou krytek za sebou???
Nebudu to zpochybnovat, ale prodal jsem jich desitky sam jich pouzivam min. 5 a nikdy zadna zavada.
chces rici, ze se ti u objektivu pokazde ulomila ta pacicka - raminko?? jako ze jsi vzal nasadil krytku, zaklapl a pri otevreni se ti to ulomilo a to u dvou krytek za sebou???
Nebudu to zpochybnovat, ale prodal jsem jich desitky sam jich pouzivam min. 5 a nikdy zadna zavada.
-
RMP - Častý návštěvník
-
RMP - Častý návštěvník
- Shiva
- Častý návštěvník

Cena

-
Phantom - Častý návštěvník
Taky mám krytky Buttler Creek (odpružené, na okuláru s otvírací páčkou, na objektivu se musí postrčit prstem), mám je na pušce už několik let a nemám s nimi nejmenší problém. Možná jenom nejsem dost náročnej, ale pořád mne překvapuje jak precizně se zavírají a otvírají, ani po letech žádné patrné opotřebení.
-
OK, jenom pro ty co se jim BC nelíbí jako mě, tady je alternativa:
http://www.zbrane.cz/Krytky-optiky-vypi ... ie-20.html
http://www.zbrane.cz/Krytky-optiky-vypi ... ie-20.html
-
Leda - Příspěvky: 696
..

-
Obsah fóra / Zbraně / Optika, Příslušenství