EL PANELL
Častý návštěvník
Častý návštěvník

05.06.2007 19:21

catpad: Jestli jsem to dobře pochopil, tak je to vyrobený z plastu, cena je v CAD vč.daně a ne v USD.

Měli by to používat ve slovenské armádě, dle těchto stránek.
Že by slovenský výrobek(to je pouze moje spekulace)???

gunman
Častý návštěvník
Častý návštěvník

05.06.2007 19:45

řezat můžeme do výšky 250mm, což by pro tento případ stačilo

řezalo by se to na výšku, kolem dokola, vršek zvlášť, spodek zvlášť

jedna podstatná výhoda duralu je, že velmi dobře vodí, tudíž v něm ten drát jede velmi rychle, byť za cenu většího zanášení filtrů

vzhledem k přesnostem si myslím, že by se to dalo řezat jedním řezem, pokud víme výšku a obvod, dala by se spočítat cena

zbytek by šel pravděpodobně dofrézovat a dovrtat na klasických strojích(musel bych to vidět)

1500Kč/h je hodně pěkná cena za frézování

cena za drátové řezání je od 650Kč výš, ale dá se dohodnout i lepší cena

QNX
Častý návštěvník
Častý návštěvník

05.06.2007 20:00

Sean: já jsem došel k podobnému závěru. Než dávat 12 000 kč za předpažbí na vz.58, tak už stojí za úvahu přechod na M4 (nebo něco podobného). Je to nepříjemné zjištění, ale je to tak :-(
gunman: těch 650 kč za drátové řezání je cena za jakou jednotku? Nějaká délka, doba, nebo jenom za zapnutí stroje?

Sean
Častý návštěvník
Častý návštěvník

05.06.2007 20:20

catpad: Jestli jsem to dobře pochopil, tak je to vyrobený z plastu, cena je v CAD vč.daně a ne v USD.

Měli by to používat ve slovenské armádě, dle těchto stránek.
Že by slovenský výrobek(to je pouze moje spekulace)???

Na obrázku je to plastový předpažbí od magicu, který už nedělají. Jinak proti plastům jako majitel glocka nic nemám, naopak se mě libí. Kdyby to někdo udělal z toho matroše jak se dělají rámy na glocky, tak by to byla pohoda...

gunman
Častý návštěvník
Častý návštěvník

05.06.2007 20:23

to je za hodinu

glock1719

05.06.2007 20:29

Šéf má M4 stála skoro 100 litrů i s doplňky.Za půl roku provozu tvrdím zlatá 58smička.Např. čistění 58 a M4.M4 má moc zákoutí a blbě dosažitelných míst kde se usazují nečistoty.Používáme do M4 kvalitní střelivo.Do 58 většinou to nejlevnější na trhu.Přitom poruchovost je hodně nakloněna k M4 hlavně pokud se nevyčistí po cca 200 výstřelech nebo alespoň závěr neprostříkne olejem.To je jev pro 58 neznámí.S mojí 58 vyletělo za jeden den bez čištění 750 ran.Jedna závada.Selhaná zápalka.Pak ty divné zvuky vratné pružiny při střelbě s M4.Jediný klad je asi v osazení optikou značky Trijicon.Prostě 58 je super zbraň alespoň pro mě.S M4 mám možnost střílet neomezeně , ale 58 začíná vítěziti i šéf začíná zjišťovat potřebu koupě 58.Tohle je pohled přes optiku M4.Ta by se mi líbila i 58.
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Reklama

QNX
Častý návštěvník
Častý návštěvník

05.06.2007 20:44

glock1719:no právě :-( proto o tom pouze uvažuju a zatím mám CZ858. Asi by to chtělo udělat nějakýho křížence :-)
gunman: a jak rychle to dokáže řezat dural a jak rychle ocel? Já na týhle mašině nikdy nedělal, tak nemám představu.

Sean
Častý návštěvník
Častý návštěvník

05.06.2007 21:02

Koukám, že v USA se B+T prodává za trochu jiný prachy než v EU. Dát za to předpažbí 290-300 USD bych při současném kurzu i uvažoval (pokud bch jel někde na misi, tak to beru jako hotovou věc). Bohužel v americkém shopu ho nemají, ale jen pro zajímavost dávám link, aby si člověk udělal srovnání a nasral se na český dodavatelea posraný evropský daňový systém :D

http://www.dsarms.com/products.asp?dept ... =&sort_by=

QNX
Častý návštěvník
Častý návštěvník

05.06.2007 21:42

Sean: tam už jsem to taky hledal. Chtěl jsem tam objednávat něco jiného, tak jsem hleda i BT na vz. 58, ale nenašel. Možná by to dokázali objednat. Cena by vyšla určitě lepší než těch 12 000kč. O nákup přímo od BT jste se nikdo nepokoušel?

Walt

05.06.2007 22:20

na tomhle predpazbi me krome ceny vadi i rozebirani na sroubky
kdyz koupim ctyri listy weaver, prisroubuju je na podpazbi i nadpazbi, jsem na zlomku nakladu a vysledek temer stejny
jediny problem je doladit upevneni nadpazbi

Niripe
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

06.06.2007 13:02

QNX píše:Sean: tam už jsem to taky hledal. Chtěl jsem tam objednávat něco jiného, tak jsem hleda i BT na vz. 58, ale nenašel. Možná by to dokázali objednat. Cena by vyšla určitě lepší než těch 12 000kč. O nákup přímo od BT jste se nikdo nepokoušel?

Pokoušel, ale rovnou mě odkázali na našeho dovozce

franta
Častý návštěvník
Častý návštěvník

06.06.2007 13:11

Nevim jestli znáte, ale zkuste se podívat
www.fabdefense.cz

EL PANELL
Častý návštěvník
Častý návštěvník

06.06.2007 13:34

franta: viděl jsi, jak vypadá to předpažbí ve skutečnosti? Mám na mysli zpracování. Izraelci by to mohli mít dobrý, pokud je použitý kvalitní materiál. Z toho obrázku toho člověk moc nepozná. Ale ta cena je přijatelná, relativně. Pokud se to nebude nějak křivit a nebo praskat, tak by to mohlo být dobrý.

Lopez
Častý návštěvník
Častý návštěvník

06.06.2007 18:36

Chci jen reagovat na kvalitu rajlů, koupil jsem si rail ten UTG Tactical Goose Neck Mount a sice jsem ho přišrouboval a pomocí "modré vodičky" Bizon, do závitů, se to nepohlo , ALE holosight od Bushnela jsem nemohl nastřelit a když se to povedlo tak puška mířila na 20m na terč , zaměrný obrazec byl také na terči, ale tak to bylo celé excentrické, že jsem to sundal a Adios muchachos.( Na 50m jsem prášil metr od targetu do země, fuj fuj fuj...)
Nyní jsem koupil od Midwest Industries ( www.midwestindustriesinc.com ), Adjustable Cantilever Scope Mount a první ranou jsem byl v terči :lol: oléé, taky za to může EOtech a Shiva - ten to přivezl. :wink: Ono to není jen o tom, jaký ten rajl je, ale o kvalitě závitů a šroubů, vůlí a dopasování. Nic ale nikomu nebrání , když chce ušetřit, tak si to doma dodělá . Ušetří peníze, ale utratí svůj drahý čas. :cry:
Tento příspěvek může patřit i do téma AR , SKS , Mini 14/30, 10/22, a dalších X pušek a pistolí co jsem nastřeloval a mordoval se s úpravama ( kdysi dávno)

Sean
Častý návštěvník
Častý návštěvník

06.06.2007 19:13

Ten Fabdefense by stál za odzkoušení. Zkusím zjistit jak je to s dostupností, případně jestli je někde možnost vidět doplňky live, případně vykoušet. Docela se mě líbí i ta jejich skládací teleskopická pažba, škoda, že jim tam ujela cena tak moc nahoru...

catpad
Občasný návštěvník
Občasný návštěvník

06.06.2007 19:40

EL PANELL
:oops: Když to CAD bylo tak malinký...

Navon du Sandau
Častý návštěvník
Častý návštěvník

07.06.2007 10:02

Lopez píše:Nyní jsem koupil od Midwest Industries (www.midwestindustriesinc.com ), Adjustable Cantilever Scope Mount a první ranou jsem byl v terči :lol:

To jsi dal na rail na nadpazbi 58ky, nebo na ar15? Mas nejakou fotku? Mlatej ti do toho hilzny pri strelbe? Jakou tam mas optiku a jak se do ni kouka?

Nasel jsem si obrazek na jejich strankach a nejak to nechapu, vypada to jako neco, co se montuje do rukojeti u AR15...[/img]

Lopez
Častý návštěvník
Častý návštěvník

07.06.2007 21:29

No psal jsem to obecně , protože to mám na AR (a optiku EOtech 511), ale typ zbraně ten s kvalitou rajlů nemá mnoho společného. Tím chci říct, že ty levnější rajly jsou pro někoho šikovnějšího a vybavenějšího než jsem já, protože jsou opravdu dodo. Koukám na to na IWA každý rok a asiaté tam v pondělí prodávají vše jak v tržnici. Spoustu dílů jsem tam vošahal až mám večer ruce jako opic , hlavu jak pátrací balón a stejně si nic nekoupím. Moje teorie je (ale opravdu jen moje) že firmy jako UTG , Barska, Leapers a další, vyrábí jeden typ na ostré i na aisoft, nejen rajly, ale i optiky atd. Vzhledem k obrovskému rozmachu airsoftu ve světě je asi moc nesere, že ty tisíce prodaných dílů na airsoft jim vynahradí ztrátu z toho , že někdo není spokojen s kvalitou na ostré zbrani . A sorrry co jsem koukal na fotky zbraní ve válkách, v posledních deseti letech , tak kalachy jsou většinou holé, jedině snad rusové to mají trochu ověšený. Světlou vyjímkou jsou češi a slováci v zahraničních misích. Jinak u amíků to je jasný ty to fasují (ARMS,Surefire...) a kontraktoři si to na pušku koupí, to jsem viděl, protože ví, že jim kvalitní díl může zachránit jenom život.
Sorry za dlouhý příspěvek :oops:

Lukash
Nový uživatel
Nový uživatel

08.06.2007 13:50

Ted me tak napada, byl sem na zahajeni sezony Lesany 07 a u stanku 4 Brigady. Tam meli SAcka, klasika sklopka, akorat predpazbi a nadpazdi bylo z neceho tvrdsiho nez plast - nicmene tvarove stejne jako drevotriska. Co me ale zaujalo byl kolimator nejaky "SP1" ci co zdane oznaceni vyrobce nic. Na muj dotaz proc VP ma OKO a oni tohle mi bylo receno ze tohle ma vic osnov a vydrzi to vic, jenze sem se nedozvedel zda-li se to da koupit na trhu. Chtel bych se zeptat, je ti nekdo "od fochu" pro nejake blizsi informace...?

EL PANELL
Častý návštěvník
Častý návštěvník

14.06.2007 18:10

Poslali mě lepší fotku toho předpažbí, než mají na webu

Obrázek

z fabdefense.cz

nevypadá to špatně, ale nechce to tam jít někdo z pražskejch omrknout na vlastní oči?
Mám pocit, že je ta horní lišta hodně vysoko a z nějakého důvodu využívají i to původní nadpažbí. Proč? Nevíte to někdo?

PředchozíDalší

Obsah fóra / Dlouhé zbraně / Samonabíjecí a vojenské / klony vz. 58