-
Bobr - Moderátor
-
Iha - Příspěvky: 1466
A ty si na jejich postup muzes stezovat
. Zeptat se mohou, ale je jim to k nicemu, zadny zaver z toho udelat nemohou. Leda, ze te poslou za lekarem. Predstav si, ze by jsi mel spatne sousedske vztahy. Navic nezapomen, ze policie nesmi nic co jim zakon neuklada.
c) kdo prokazatelně nadměrně požívá alkoholické nápoje nebo prokazatelně požívá návykové látky
Samostrejme se nemluvi o tom co je to prokazatalne, ale jedna pani povidala to asi nebude.

c) kdo prokazatelně nadměrně požívá alkoholické nápoje nebo prokazatelně požívá návykové látky
Samostrejme se nemluvi o tom co je to prokazatalne, ale jedna pani povidala to asi nebude.
-
Bobr - Moderátor
-
Babyman - Častý návštěvník
No a kdyby teda soused řekl,že jsem denně nalitej a fetuju,tak co by mi provedli? Bych musel obíhat doktory?
Navíc pít můžu.Co se týče drog,tak před tejdnem na Letný tisíc lidí hulilo travku a policie nic.A co se týče party,tak to,že mám třeba kamaráda 7x soudně stíhanýho z toho policie přece žádný závěry dělat proti mě nemůže,ne?
Navíc pít můžu.Co se týče drog,tak před tejdnem na Letný tisíc lidí hulilo travku a policie nic.A co se týče party,tak to,že mám třeba kamaráda 7x soudně stíhanýho z toho policie přece žádný závěry dělat proti mě nemůže,ne?
-
-
Bobr - Moderátor
- glock69
-
Bobr: Netreba hledat doslovne, ale asi by bylo dobre vedet jestli na tebe policajti muzou takhle cmuchat. Nejak se mi to moc nezda. To uz by jsme tu byli jak za komunistu a oni se policajti obcas i tak chovaji. Rozhodne stiznost napsat muze a oni se mu musi do 30 dni vyjadrit.
Glock: odpoved je jasna: nemam
Glock: odpoved je jasna: nemam
-
Luger - Častý návštěvník
-
SW_FOX - Grafoman
-
Luger - Častý návštěvník
-
Babyman - Častý návštěvník
-
Luger: asi ti jde o
Policista je oprávněn požadovat potřebná vysvětlení od osoby, která může přispět k objasnění skutečností důležitých pro odhalení trestného činu nebo přestupku a jejich pachatele
Bude dost zalezet na vykladu. To co rikas ty je typicke chovani STBaku za komancu, chodili a ptali se na lidi. Sbirali informace a tak. Prave proto bych investoval do papiru a doporucene poslat policii ten dotaz. Takhle to bude za chvili stejne jako za komancu. Me nevadi policejni brutalita, kdyz je k tomu duvod, ale takoveto smirovani lidi me primo s.r..
Policista je oprávněn požadovat potřebná vysvětlení od osoby, která může přispět k objasnění skutečností důležitých pro odhalení trestného činu nebo přestupku a jejich pachatele
Bude dost zalezet na vykladu. To co rikas ty je typicke chovani STBaku za komancu, chodili a ptali se na lidi. Sbirali informace a tak. Prave proto bych investoval do papiru a doporucene poslat policii ten dotaz. Takhle to bude za chvili stejne jako za komancu. Me nevadi policejni brutalita, kdyz je k tomu duvod, ale takoveto smirovani lidi me primo s.r..
-
Luger - Častý návštěvník
-
Pavel R - Příspěvky: 359
Myslíš tohle
§ 47
(1) Policejní útvary jsou oprávněny při plnění úkolů požadovat od státních orgánů, orgánů obcí, právnických a fyzických osob pomoc při plnění svých úkolů, zejména potřebné podklady a informace. Ustanovení § 12 odst. 3 až 5 platí přiměřeně.
(2) Orgány a osoby uvedené v odstavci 1 jsou povinny požadovanou pomoc poskytnout, pokud jim v tom nebrání plnění nebo dodržování povinností podle jiných obecně závazných právních předpisů.
(3) Policejní útvary upozorňují orgány a osoby uvedené v odstavci 1 na skutečnosti, které se dotýkají jejich činnosti a mohou vést k ohrožení nebo porušení veřejného pořádku anebo ohrožení bezpečnosti osob nebo majetku.
§ 47
(1) Policejní útvary jsou oprávněny při plnění úkolů požadovat od státních orgánů, orgánů obcí, právnických a fyzických osob pomoc při plnění svých úkolů, zejména potřebné podklady a informace. Ustanovení § 12 odst. 3 až 5 platí přiměřeně.
(2) Orgány a osoby uvedené v odstavci 1 jsou povinny požadovanou pomoc poskytnout, pokud jim v tom nebrání plnění nebo dodržování povinností podle jiných obecně závazných právních předpisů.
(3) Policejní útvary upozorňují orgány a osoby uvedené v odstavci 1 na skutečnosti, které se dotýkají jejich činnosti a mohou vést k ohrožení nebo porušení veřejného pořádku anebo ohrožení bezpečnosti osob nebo majetku.
-
alfonss - Grafoman
-
-
Voux - Pravidelný návštěvník
-
Luger - Častý návštěvník
- jbiker
- Častý návštěvník
Tos mě tedy překvapil - patřím taky pod Tábor a měl jsem je spíš za ty rozumnější. Upřímně řečeno, tohle by mi dost vadilo, zejména, pokud by k tomu cinkli, že se jedná o zbroják. Utajení podobné informace se na vsi počítá v řádech minut. O tom, že jsem ozbrojen ví v našem prdelákově jen moje žena a dělám vše pro to, aby to vydrželo co nejdéle. Fakt nemám zapotřebí, aby si cvrdlikali brabčáci, že mám doma zbraně a někdo mě pak v mé nepřítomnosti navštívil za účelem nedovoleného ozbrojováníVoux píše:Tak sem si nedávno podal žádost o prodloužení platnosti ZP (patřim pod OŘP Tábor) a teď sem se dozvěděl jednu zajímavou skutečnost - policie se byla na mě ptát u sousedů v místě mého trvalého bydliště...

Obsah fóra / Střelectví / Zbrojní průkaz, Legislativa, První pomoc / ZP (zkoušky, prodlužování, zánik, ..)