-
Milda - Pravidelný návštěvník
no jak jsem psal žádal jsem o ochranu a sportovní střelbu a oni napsali , že především skupina ZP Bčko mě opravňuje k držení a nošení a já myslel , že na Bko nemohou dát nic na nošeni.
A pistoli jsem napsal jenom na ochranu , dali mi to právě pro skupinu E a chytrá paní mi řekla , že s ní nesmím na střelnici tak tomu nerozumím už vůbec.
Taky vím, že se toto téma už probíralo,ale prostě se objevují nové a nové situace v životě o které se člověk musí prostě podělit s přáteli
A pistoli jsem napsal jenom na ochranu , dali mi to právě pro skupinu E a chytrá paní mi řekla , že s ní nesmím na střelnici tak tomu nerozumím už vůbec.
Taky vím, že se toto téma už probíralo,ale prostě se objevují nové a nové situace v životě o které se člověk musí prostě podělit s přáteli
-
SW_FOX - Grafoman
- cmk
- Častý návštěvník
Jo jo, nektere pani a nekteri pani na PCR maji za sebou opravdu zajimave skoleni
Asi bych se ji zeptal blbinisticky: "to jako ze s touhle zbrani nesmim zajit na strelnici si zatrenovat, ale smim ji nosit? Takze mam u sebe mit zbran, ze ktere jinak normalne nestrilim? neni to nebezpecny? Nebo si mam koupi jeste jednu uplne tu samou, kterou budu mit na strelnici?"

Asi bych se ji zeptal blbinisticky: "to jako ze s touhle zbrani nesmim zajit na strelnici si zatrenovat, ale smim ji nosit? Takze mam u sebe mit zbran, ze ktere jinak normalne nestrilim? neni to nebezpecny? Nebo si mam koupi jeste jednu uplne tu samou, kterou budu mit na strelnici?"

-
Anorektik - Častý návštěvník
-
ludwisse - Příspěvky: 151
-
VladimírD. - Pravidelný návštěvník
- Oldřich
- Pravidelný návštěvník
-
alfonss - Grafoman
-
Gixxer - Občasný návštěvník
- Oldřich
- Pravidelný návštěvník
-
Gixxer - Občasný návštěvník
-
EL PANELL - Častý návštěvník
Já jsem také rád, že to je aspoň tak jak to je. Kdyyž se podívám,na některé státy v "Jevropajenskom sajúze"
, tak mi běhá mráz po zádech
U nás je to ještě docela liberální. Neříkám, že se s tím máme spokojit!!! to v žádném případě !!! To by mohlo nastat nenápadné utahování oprátky kolem našich mazlíků.
jestli teda už nezačalo

- SINCITYMAN
- Moderátor
-
Flash - Častý návštěvník
Milda píše:No prostě mě to začíná sr.. , než jsem dostal ZP , tak to trvalo skoro rok , chtěl jsem ho dělat mimo místo bydliště pak jsem platil 2900,- a žádný kurz se nekonal střílel jsem až na závěrečky a to jen pár nábojů, prý aby to bylo rychlejší , pak za každou skupinu 500,- a vlastní vydání trvalo měsíc a půl a to neměli žádný důvod mi ho vydát a teď zase problémy s nákupem obyčejné 9 ky,
Tak v HK je to podobné, ovšem ne s cenou, ale když jsem byl na PČR 27.2.2007 řekli mi, ať si jdu ZP vyzvednout 11.4.2007. Nicméně jsem se setkal s jedním člověkem z tohoto fóra a počínaje 2.4.2007 jim nedám spát, snad nevykopou válečnou sekeru:)
Nyní jsem si řekl, že svůj příspěvek budu editovat. To co jsem psal o vystavení ZP výše je pravda. Ale také je pravda, že když jsem od nich poté cokoliv potřeboval, tak mi vyšli maximálně vstříc a nejdé le jsem čekl 1 týden. Čili bych to shrnul asi takto:
Je možné, že se vyskytly nepředvídané okolnosti nebo se prostě někde stala chyba, ale chyba se může stát komukoliv, takže PČR v Hradci nyní hodnotím kladně a to hlavně díky jejich ochotě. Vlastnictví ZP v okrese Hradec Králové mohu jen doporuči:) I když ěřím, že někdo může tvrdit něco jiného.
- DUF
- Občasný návštěvník
-
MarK - Moderátor
- Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««
- DUF
- Občasný návštěvník
-
alfonss - Grafoman
-
cezeta - Občasný návštěvník
Praha 4 konkretně policistka *** nepovoluje dlouhé k nošení, 858 tactical ma od vyrobce napsan sport takze ochrana zivota nelze. Fsn01 - sezente si od vyrobce ze je k obrane, ted mate pouze k drzeni na sport. JUDr. Novák z MF? Ale ten pán není zákon a my se jím řidit nemusíme... Co napsat do odvolani?
-
urquell - Pravidelný návštěvník
kdyby používala mozek a byla by aspoň důsledná, tak když už nechce uznat stanovisko z MV, tak proč se ohání tím, co píše výrobce? to také není zákon, že ano
kdyby se mi toto stalo a psal bych odvolání, tak bych asi přepsal víceméně to samé, co je v tom stanovisku JUDr. Nováka, protože tam ta argumentace už jednou promyšlená je, včetně citací a odkazů na zákon; ať to v odpovědi vyvrátí a zdůvodní, proč se tím nechce řídit, ne?
nejsem právník, ale řekl bych, že zatímco tvoje žádost má všechny náležitosti a nic v ní zákonu neodporuje (dlouhá na nošení), tak její zamítnutí z uvedeného důvodu ("dlouhá na nošení přece néééjdéééé") oporu nikde nemá, nebo se pletu?
anebo jinak - chít nejprve odmítnutí písemně?
kdyby se mi toto stalo a psal bych odvolání, tak bych asi přepsal víceméně to samé, co je v tom stanovisku JUDr. Nováka, protože tam ta argumentace už jednou promyšlená je, včetně citací a odkazů na zákon; ať to v odpovědi vyvrátí a zdůvodní, proč se tím nechce řídit, ne?
nejsem právník, ale řekl bych, že zatímco tvoje žádost má všechny náležitosti a nic v ní zákonu neodporuje (dlouhá na nošení), tak její zamítnutí z uvedeného důvodu ("dlouhá na nošení přece néééjdéééé") oporu nikde nemá, nebo se pletu?
anebo jinak - chít nejprve odmítnutí písemně?
Naposledy upravil urquell dne 19.05.2008 17:08, celkově upraveno 2
Obsah fóra / Střelectví / Zbrojní průkaz, Legislativa, První pomoc / ZP (zkoušky, prodlužování, zánik, ..)