-
glock1719 - Příspěvky: 8120
-
Black_Onyx - Častý návštěvník
-
premek - Site Admin
- nekromancer
- Častý návštěvník
Iha píše:To ma treba T3, ale tuzka se nevysrtreluje a je to neco jak prupiska, zmacknes a je delsi, zmacknes znovu a je kratsi. Tu mam zas ja. Bohuzel strelba se zatim nepovedla.
Pohraj si se zámkem slideru a v nouzi můžeš jednu z částí švihem vymrštit (doporučil bych slider, dá se vyměnit)

- nekromancer
- Častý návštěvník
- nekromancer
- Častý návštěvník
- Kmoch Vladimír
- Nový uživatel
Rád bych se dozvěděl,proč nikdo nenosí paralysér na př. místo spreje.Či proč třeba i se sprejem?Mě se zdá že to není špatná volba.Nejdřív použít stříknutí pepřáku a pokud dojde ke kontaktu tak el.paralyseru 50t/V! To už je síla.Nebo se pletu?V čem je problém?Vymluvíte mi to?Uvažuji o tom.Nejlepší však by byl "taser",ale je to zbraň kat.A.To taky nechápu.Zdravím.
-
SW_FOX - Grafoman
Jde o to že už musí být blízko, tedy tělo na tělo aby na něj došlo, a spousta osob je vůči tomu imuních (jiná vodivost každého člověka) s někým to může seknout, jinému to může být jen nepříjemné a pak ti ho slovy jednoho odborníka na obranu s použitím kdečeho "může narvat do prdele a zmáčknout......" to se může stát i u spreje, ale tam vidíš účinek už na těch pár metrů a když tak zahájíš rychlý ústup, když už se k sobě tulíte tak nikam neutečeš když zjistíš že to nefunguje.
- Fighter
- Nový uživatel
S tím světlem na teleskopu jsem měl taky problém. Při tasení se někdy rozsvěcovalo a co hůř, dokonce se mi stalo, že se mi nepodařilo na poprvé tasit vůbec! Měl jsem vše seřízeno jak má být. Zdá se mi, že normální koncovka si s tělem obušku daleko víc rozumí už proto, že tam dosedá guma na gumu a zabraňuje pohybu. Takže jsem se vrátil k normální koncovce a svítilna putovala do kapsy.
-
Kmoch Vladimír píše:Rád bych se dozvěděl,proč nikdo nenosí paralysér na př. místo spreje.Či proč třeba i se sprejem?Mě se zdá že to není špatná volba.Nejdřív použít stříknutí pepřáku a pokud dojde ke kontaktu tak el.paralyseru 50t/V! To už je síla.Nebo se pletu?V čem je problém?Vymluvíte mi to?Uvažuji o tom.Nejlepší však by byl "taser",ale je to zbraň kat.A.To taky nechápu.Zdravím.
Paralizer je tak dobrý na buzení bodů nebo opilích.Na obranu je k ničenu.Tedy kromě Taseru.Sám na sobě udržíš 3-4 vteřinový vyboj s novou baterkou.Je to nepříjemné až bolestivé a může popálit kůži , ale není to nic co by zastavilo nebo spacifikovalo útočníka.Teleskop je mnohem pádnější a hlavně účinější argument.
-
S474N - Častý návštěvník
- Kmoch Vladimír
- Nový uživatel
Vpořádku,pokud se jedná o samostatný el. paralyser.Ale jsou v prodeji paralysery se zabudovaným sprejem (kombinované).Takový jsem měl na mysli,když jsem pokládal otázku.Nejedná se ani tak o sprej,ale vystřikuje tenký proud účinné látky asi 3 m daleko a je to doplněné ještě tím 500tis.paralyserem.Prostě dva obranné prostředky v jednom. To by byl čert,aby jeden z nich "nezabral".Popřípadě oba.Nejprve "sprej"a potom mu ještě pořádně "dobít"energii,aby si to užil.Fakt si myslíte,že je to na ho...?O taseru vím jen jak funguje,ale jestli se u nás dá sehnat a za kolik,to nevím.Ale "venku prý 100US dolarů.A je to kateg.A! I když je na to specielní ochrana,běžně dostupná není,tak jako taser sám.Víte někdo,že by se u nás někde taser prodával?A za kolik?Je to sice jednoranný,ale 90% účinný.Několk min. až desítek min.je zasažený mimo realitu a nic si nepamatuje!Vyjímečně může i poškodit zdraví.Zdravím.
-
Missak - Častý návštěvník
-
Byt tebou koupím 21 palcový teleskop.U Dasty otočné pouzdro na opasek nebo po domluvě ti ušijí i podpažák.A máš v ruce pádný argument a ne "piezo zapalovač se sprejem malého obsahu"Když se ti s lusknutím oběvý ruce ocelová trubka tak si většina lidí rozmislý pokračovat v útoku.Tohle je ověřeno při hlídání fotbalů 1.ligy. Nemusíš být ani nijak zdatný úder vedený téměř kamkoliv je hodně účinný.Zkus se zám praštit ne nijak silně přes ruku , stehno nebo klíční kost.A to nemluvím o sásahu kolena nebo lokte .
-
Smith - Častý návštěvník
K taseru: Je v kategorii A. Viz: http://www.cuzzs.cz/index.php?topic=32
část "zbraně," asi 11té rozhodnutí shora.
V této třídě zbraní se připojím k zastáncům teleskopu. Funguje to na velmi pochopitelném, jednoduchém principu, spolehlivě a na všechny.
část "zbraně," asi 11té rozhodnutí shora.
V této třídě zbraní se připojím k zastáncům teleskopu. Funguje to na velmi pochopitelném, jednoduchém principu, spolehlivě a na všechny.

- Kmoch Vladimír
- Nový uživatel
-
tak jsem při sledování jiného tématu na jiném foru narazil na článek
http://www.mvcr.cz/casopisy/policista/2 ... pr103.html
kde mezi paralyzéry je nepřímo zmíněný taser (nebo jeho obdoba) a není tam nic o jeho nelegálním použití či zařazení do "A". Naopak je spíše vedený jako volně prodejný prostředek dokonce BEZ OMEZENÍ VĚKU. Tak jsem z toho jelen, a ne falešněj.
http://www.mvcr.cz/casopisy/policista/2 ... pr103.html
kde mezi paralyzéry je nepřímo zmíněný taser (nebo jeho obdoba) a není tam nic o jeho nelegálním použití či zařazení do "A". Naopak je spíše vedený jako volně prodejný prostředek dokonce BEZ OMEZENÍ VĚKU. Tak jsem z toho jelen, a ne falešněj.

- Lada
- Častý návštěvník
On zařazen do kategorie A je jen určitý tip taseru, dle toho co jsem zkoumal a předpokládám, že je to zrovna nějaký co má v sobě zabudovám laserový zaměřovač a tím pádem automaticky spadá do A...ostatní provedení jsou povoleny
Když se koukneš na cuzzs tam je tam jasně psáno--- (varianty: TASER M26 EMD,TASER X26 EMD) což se mě jeví jak jsem to napsal, každopádně jim můžeš napsat
někde jsme to už probírali buď zde či na gunshopu tak pohledej.
Když se koukneš na cuzzs tam je tam jasně psáno--- (varianty: TASER M26 EMD,TASER X26 EMD) což se mě jeví jak jsem to napsal, každopádně jim můžeš napsat

někde jsme to už probírali buď zde či na gunshopu tak pohledej.
-
-
Smith - Častý návštěvník
Obsah fóra / Zbraně / Obecně o zbraních