- Wdog
- Sponzor serveru
Czechgun Gladiator .45 ... nová obranná zbraň
Zkuste si vygooglovat "Czechgun Gladiator .45".
Je to nová dvouranná perkusní pistole české výroby, určená k osobní obraně, moderního designu.
Nyní bere výrobce objednávky, vyrobeny mají prototypy, schválené zkušebnou v kat.D, první dodávky zákazníkům slibují na podzim.
Není to nic pro předovkáře klasiky ani pro lidi se zbrojákem, ale myslím, že to bude hitovka, poptávka po nečem takovém je mezi lidmi vysoká.
Mě osobně se líbí technický koncept, vypadá to vymakaně.
Je to nová dvouranná perkusní pistole české výroby, určená k osobní obraně, moderního designu.
Nyní bere výrobce objednávky, vyrobeny mají prototypy, schválené zkušebnou v kat.D, první dodávky zákazníkům slibují na podzim.
Není to nic pro předovkáře klasiky ani pro lidi se zbrojákem, ale myslím, že to bude hitovka, poptávka po nečem takovém je mezi lidmi vysoká.
Mě osobně se líbí technický koncept, vypadá to vymakaně.
-
jpp - Častý návštěvník
Re: Czechgun Gladiator .45 ... nová obranná zbraň
Netřeba googlit, prezentaci mají zde: http://www.czechguns.com/
Můj pocit z toho je smíšený...
Přesně takováhle zbraň bude důvodem, aby byli časem na zbroják i perkusáky, mimo skutečně historických zbraní vyrobených do 1890...
Můj pocit z toho je smíšený...
Přesně takováhle zbraň bude důvodem, aby byli časem na zbroják i perkusáky, mimo skutečně historických zbraní vyrobených do 1890...
- TomSmith
- Pravidelný návštěvník
Pocit mám obdobný, ale je zbytečné se tím zaobírat.
EUsoudruzi ve směrnici stejně chtějí dát všechny předovky na zbroják, takže je zbytečné tohle řešit.
Snad jen zda se to oplatí na dobu do implementace EU směrnice koupit ale co pak s tím ... za trám?
Jinak hračka je to pěkná a časem prý bude i nábojová verze na zbroják.
EUsoudruzi ve směrnici stejně chtějí dát všechny předovky na zbroják, takže je zbytečné tohle řešit.
Snad jen zda se to oplatí na dobu do implementace EU směrnice koupit ale co pak s tím ... za trám?
Jinak hračka je to pěkná a časem prý bude i nábojová verze na zbroják.
-
MAO - Pravidelný návštěvník
Nábojová verze na zbroják? 12 tyček za derringer na ZP, no nevím, není pak lepší nějaká vhodná samonabíječka (kevin LCP Glock ...... ) ale to už je zde OT
- Wdog
- Sponzor serveru
Nábojová verze podle mne nemá logiku, byla by to jen drahá hračka.
A ano, po implementaci EU směrnice do našich zákonů i tyto moderní předovky půjdou za trám, stejně jako tomu bylo za fašistů, stejně jako tomu bylo za komunistů, je třeba počkat, než se to přežene, snad to nebude dlouho trvat.
A ano, po implementaci EU směrnice do našich zákonů i tyto moderní předovky půjdou za trám, stejně jako tomu bylo za fašistů, stejně jako tomu bylo za komunistů, je třeba počkat, než se to přežene, snad to nebude dlouho trvat.
-
glock1719 - Příspěvky: 8120
Tak jsem se nachomýtl na střelnici , když borec testoval průbojnost Gladiatora a Great Gun Derringer 45 3,5 palce hlavně. V testu průbojnosti vyhrál Great dal 3 desky a od čtvrté se střela odrazila.Měl desky asi smrk 2 cm s mezerou našroubované za sebou .Síla 2 cm.
Nevím navážky , ale říkal oba na max.
Gladiator dal jednu desku a ve druhé zůstal.
Nevím navážky , ale říkal oba na max.
Gladiator dal jednu desku a ve druhé zůstal.
Obsah fóra / Zbraně / Black Powder