- gobern
- Občasný návštěvník
Re: výběr přebíjecího lisu
doporučoval bych
http://cs.strobl.cz/lee-classic-turret-press-kit/
je tam jiný prachovač a zápalkovač, mám to doma a na menší seriee je to OK
http://cs.strobl.cz/lee-classic-turret-press-kit/
je tam jiný prachovač a zápalkovač, mám to doma a na menší seriee je to OK
-
Vejr - Častý návštěvník
dokoupíš váhy a můžeš začít. Ale spíš pistolový, na puškový tyhle leečka moc nejsou.
- spikelet
- Pravidelný návštěvník
Pokud neni obrazek ilustrativni, tak vahy nemusi kupovat. Ty tam jsou videt. Ja bych se priklonil k tomu setu z Amazon.de. Je videt uz jen podle zapalkovani, ze je to inovovane. Navic ten prachovac je lepsi, protoze je bubnovy. Jdou na nem plynule nastavovat navazky a hlavne netrousi jemnozrnne prachy svude okolo lisu, jako je tomu u diskoveho prachovace, co je v setu u Strobla.
- Czechmate
- Nový uživatel
Tak jsem si poslal mail s prodejcem a cena je trosku jinde nez uvadi na Amazonu.
320 liber vcetne posty do Cr. Sice nechapu dvoji ceny,ale budiz.
A to uz mi zase neprijde tak vyhodny.
320 liber vcetne posty do Cr. Sice nechapu dvoji ceny,ale budiz.
A to uz mi zase neprijde tak vyhodny.
-
Vejr - Častý návštěvník
- KubaDostal
- Nový uživatel
-
Vejr - Častý návštěvník
máte někdo RCBS Summit Press ? Zkušenosti ? Hledám lis kterej bude mít velký "převod", už mě nebaví se prát Lee Chalengerem a převracet stůl při FL kalibraci puškovejch
- Grimpo
- Častý návštěvník
A co za ráži přebíjíš? Challenger moc na puškové není. Classic Cast i na .50BMG. Převracení stolu není ani tak problémem lisu, jako spíš vhodně zvolené části mezi lisem a podlahou...
-
Vejr - Častý návštěvník
dělám to v paneláku, nemůžu mít doma ponk. Mám vyztuženej starej kancelářskej stůl, dillon 650 na něm drží v pohodě. .308W a vzácně 9,3x74R Puškový chci dělat na jednooperáku, vím že Lee na to není, brzo ulomím ten hliníkovej nesmysl co v něm drží páka. Chci si pořídit slušnej jednooperák a když už tak pořádnej. Jde mi o převod ať se s tím nemusím prát
-
Vejr - Častý návštěvník

-
M M - Pravidelný návštěvník
Pridam sa k teme - ktory z jedooperakov doporucite na puskove naboje? Vzhladom k prirastkom nastala akutna potreba prebijania .308W. .223ku som zatial nudzovo prebijal na Lee Turret, ale uz by to chcelo jednooperak.
-
glock1719 - Příspěvky: 8120
- mihlit
- Častý návštěvník
MM: Začal bych tím, že bych koupil matrice. Ty budeš potřebovat stejně tak jako tak. Pak bych je šoupl do toho turreta a vyzkoušel, jak to tam jde. Já dělám 308 na turretu (jednooperační režim - vyndaná indexovací tyčka) a není s tím žádný problém. Když jsou namazané nábojnice, ani celoformát nevyžaduje velkou sílu. Když namazané nebudou, sekne se to asi všude 

-
M M - Pravidelný návštěvník
Tak tycku z Turretu mam vyhodenu tiez
. Preco nie, mozem zacat matricami, ale som skepticky - stacia mi tie sily co su tam pri formatovani .223 (tusim sme to kedysi rozoberali cez SZ). I ked mozno budem prekvapeny. Ked to nebude k tomu - zozeniem jednooperak.
Akurat ten Redding Big Boss II v CZ nikde nevidim skladom a vonku vychadza +- 3k CZK drahsie - tak mozno len domaci predajcovia este nemaju aktualizovane ceny. Samozrejme je varianta starsi Big Boss pripadne Lee Classis Cast. Este pohrabem po zahranicnych forach nejake porovnania, mozem kupit tie matrice a uvidim co z toho vylezie. Pokial sem este niekto hodi skusenosti s roznymi jednooperakmi budem rad.

Akurat ten Redding Big Boss II v CZ nikde nevidim skladom a vonku vychadza +- 3k CZK drahsie - tak mozno len domaci predajcovia este nemaju aktualizovane ceny. Samozrejme je varianta starsi Big Boss pripadne Lee Classis Cast. Este pohrabem po zahranicnych forach nejake porovnania, mozem kupit tie matrice a uvidim co z toho vylezie. Pokial sem este niekto hodi skusenosti s roznymi jednooperakmi budem rad.
-
glock1719 - Příspěvky: 8120
- navip
- Častý návštěvník
Vejr - mažu olejíčkem na Nbc od RCBS už nejméně 15 let a nikdy jsem se nemusel ani při celoformátování namáhat.
- pelanj
- Častý návštěvník
Já dělám 308 na starém hliníkovém Lee (O konstrukce), co jsem koupil z druhé ruky včetně nějakého příslušenství asi za 15 stovek:)
- Grimpo
- Častý návštěvník
KDYBY...(byly v pr.eli ryby, tak nemusej bejt sítě ani rybáři)... byly prachy a já si dnes vybíral nový jednoperák, byl by to Forster CO-AX.
NBC mažu sádlem od Hornady a FL kalibrace 8x57 je snazší jak nenamazaná 9 Luger.
NBC mažu sádlem od Hornady a FL kalibrace 8x57 je snazší jak nenamazaná 9 Luger.
-
Vejr - Častý návštěvník
ten CoAx se mi moc nelíbí, ten systém shellholderu je takovej divnej ... už je objednaná ta single konverze do XL650, aspoň ušetřím místo na stole. Dillon je přepákovanej dost.
Mažu Case Lube od Frankofordu
Mažu Case Lube od Frankofordu
-
Vejr - Častý návštěvník
množej se dotazy - single stage konverze XL650
http://www.ebay.com/itm/Dillon-XL-650-S ... Swv1RUYs0l
vyrábí to i na 550
už je na cestě, až dorazí poreferuju
http://www.ebay.com/itm/Dillon-XL-650-S ... Swv1RUYs0l
vyrábí to i na 550
už je na cestě, až dorazí poreferuju