-
DeadMan - Častý návštěvník
Re: CZH
vzhledem k tomu že jsem SKS nakonec neprodal tak mne to zajímá čistě ze zvědavosti takže máte někdo a jaká byla cca cena?
http://www.luvo.cz/products/rifles/cz-2003-hl-luvo.html
http://www.luvo.cz/products/rifles/cz-2003-hl-luvo.html
- mkkt
- Pravidelný návštěvník
Dobrý den,
nevim, jestli dotaz směřuji do správného vlákna, snad jo. Mám problém se zasekáváním vystřelených nábojnic (viz obr.). Dokud jsme nepoužíval kompenzátor (od Zendla), tak bylo vše OK. Někde tady na fóru jsem se dočetl, že by to mohla být příliš silná pružina závěru a že je třeba jí zkrátit. Proto bych se chtěl zeptat, jestli tomu tak skutečně je a popřípadě o kolik bych jí tak měl ustřihnout. Mám zkácený CZH. Za kvalitu obrázků se omlouvám, nebylo moc světla a měl jsem jen telefon.
Předem díky
Martin
nevim, jestli dotaz směřuji do správného vlákna, snad jo. Mám problém se zasekáváním vystřelených nábojnic (viz obr.). Dokud jsme nepoužíval kompenzátor (od Zendla), tak bylo vše OK. Někde tady na fóru jsem se dočetl, že by to mohla být příliš silná pružina závěru a že je třeba jí zkrátit. Proto bych se chtěl zeptat, jestli tomu tak skutečně je a popřípadě o kolik bych jí tak měl ustřihnout. Mám zkácený CZH. Za kvalitu obrázků se omlouvám, nebylo moc světla a měl jsem jen telefon.
Předem díky
Martin
-
cherro - Častý návštěvník
Zkrátit pružinu a cca. 4,5 cm a je po problému. Případně lehce zvětšit kanálek v gasblocku, ale to bych nechal nějakému puškaři.
- mkkt
- Pravidelný návštěvník
Děkuji za rychlou odpověď. Zkusim a uvidim. Když se to nepovede, tak půjde k puškaři. Naštěstí mam péra dvě - po nákupu krytu od Kingunu.
-
cherro - Častý návštěvník
Sám mám krátkýho Hermexe, tak vím o co jde
Kdyby něco tak písni do S.Z.

-
Svaťa.500 - Častý návštěvník
Zdravím pánové. Mám dotaz na majitele CZH. Kam u něj dávali tormentační značky? Šel z domu a novému majiteli ho nechcou zaregistrovat, že nejsou vidět tormentační značky. Je stříknutej černým Krylonem, tak ať se nemusí pucovat celá zbraň. Za podnětné nápady předem děkuji.
-
Kall - Příspěvky: 2286
já tam mám 3
jedna je na spodku hlavně před gas blokem, druhá je z leva na bloku pod hledím, další je na levé straně závěru vepředu na šikmině
jedna je na spodku hlavně před gas blokem, druhá je z leva na bloku pod hledím, další je na levé straně závěru vepředu na šikmině
Obsah fóra / Dlouhé zbraně / Samonabíjecí a vojenské / klony vz. 58