- shadow164
- Pravidelný návštěvník
Re: Mars
Ne-e, není tam nic kromě výrobního čísla. Protože jsem paranoidní, řeknu jenom, že je nižší, než to v knížce. O hodně nižší.
-
trabi_fun - Častý návštěvník
Pokud nazyvate produkt pana Kohouta za osklivku, originalni "Mars"- to je teprv nehezka pistolka

-
travis - Příspěvky: 882
Žádná ošklivka, jen žasnu, co v té době dokázala malá továrnička bez NC strojů, to je třeba ocenit.
- esorimmer
- Nový uživatel
Zdravím, rád bych se zeptal zda tu je někde ochotný majitel pistole Mars? (6.35mm od firmy Kohout Kdyně, r.v.45 a později) Jde mi o tvary a rozměry vnitřních dílů. Jde pravděpodobně o problém s úderníkem kdy se po výstřelu, při návratu závěru vpřed nezastaví o ozub a dostane se tak do přední polohy a následně o vyčnívající úderník se šprajcne nabaraný náboj ze zásobníku a závěr se nedovře.
Jde mi tedy o tvar úderníku a mechanizmu jeho zachycení + kdyby se našla fotografie s rozměry spoušťového vehementu od spouště. Promintě za ty termíny ale nevím přesně jak to pojmenovat.
Díky všem.
Jde mi tedy o tvar úderníku a mechanizmu jeho zachycení + kdyby se našla fotografie s rozměry spoušťového vehementu od spouště. Promintě za ty termíny ale nevím přesně jak to pojmenovat.
Díky všem.
Obsah fóra / Krátké zbraně / Pistole - ostatní