-
albert - Častý návštěvník
Re: ČZ 75 Tactical Sports
A ještě jedna chyba Orange. Trychtýř navádění zásobníku. Ten je sice fpoho ale rám už na něj nenavazuje. To je fakt takový jakože řemeslo braň se. Za ty peníze to mohli soudruzi z CZUB srazit ty hrany na rámu aby to hezky navazoval na trychtýř.
-
glock1719 - Příspěvky: 8120
-
ad opěrky. Oni tyhle věci většinou jsou jen kousek hliníku a stojící poměrně hodně peněz. Zkus gůglit. Tady jedna taková jednodušší
https://www.speedshooter.com/product_de ... id=AA18&n=
nebo
http://www.doublealpha.biz/daa-adjustable-thumb-rest
https://www.speedshooter.com/product_de ... id=AA18&n=
nebo
http://www.doublealpha.biz/daa-adjustable-thumb-rest
- FTC
- Občasný návštěvník
To, že jsou v CZUB dobytci, je všeobecně známo, serou na zákazníky a kvalita zbraní je taky mizerná. Před 1,5 rokem jsem si koupil jetý obyč TS a všechny úpravy a opravy si dělal sám, nevyměnil bych ho za orange, ani náhodou. Za 40k bych radši bral Limited Custom HC od Tanfa. Kdyby za tu cenu radši udělali pořádnou hlaveň, tak by udělali líp.
-
Petzold - Moderátor
Bože, to je zase výkřik do tmy, mimo čas a mimo prostor.
Toto vlákno neslouží k poluci pocitů !
Toto vlákno neslouží k poluci pocitů !
-
onevan74 - Častý návštěvník
albert píše:A ještě jedna chyba Orange. Trychtýř navádění zásobníku. Ten je sice fpoho ale rám už na něj nenavazuje. To je fakt takový jakože řemeslo braň se. Za ty peníze to mohli soudruzi z CZUB srazit ty hrany na rámu aby to hezky navazoval na trychtýř.
Mám to takhle úplně stejně. Oni to neřeší, že nenavazujou díly na sebe

-
No já už to tak nemám
. Prostě jsem to psychicky nevydržel, nastoupili jehlové pilníky a další nářadí a proběhlo DoDo (dodělej doma) 

-
Magic - Občasný návštěvník
Zkusim odbocit od OT a vratit se snad k tematu.
Planuji zakoupit CZ 75 TS a chci tam nechat provest nejake zakladni (zde zjevne obvykle) upravy:
- miridla lpa + zfrezovani musky
- spoust dural
- kohout wesson
Dotazy:
1) Doporucujete vzit novou zbran pres p. Zendla z OLM, popr. bude-li vytizeny tak p. Lenikuse z UB? Predpokladam, ze se diky kontaktum dostanou k lepsim kouskum, nez-li obycejny clovek na prodejne CZ.
2) Vyfrezovani ramu pro lepsi uchop si jako vyraznejsi zasah setrim az kdyby mi to dlouhodobe nevyhovovalo. Mam mensi ruku, tak zvazuji jestli nevymenit strenky za mensi hlinikove namisto vychozich drevenych. Co jsem mel ale moznost zkusit ty hlinikove, tak mi moc nesedely povrchove. Jake pouzivate?
3) Jake pouzivate pouzdro (DASTA apod.)? Mozna je to OT, tak mne klidne odkazte prosim do spravneho tematu.
Diky.
Planuji zakoupit CZ 75 TS a chci tam nechat provest nejake zakladni (zde zjevne obvykle) upravy:
- miridla lpa + zfrezovani musky
- spoust dural
- kohout wesson
Dotazy:
1) Doporucujete vzit novou zbran pres p. Zendla z OLM, popr. bude-li vytizeny tak p. Lenikuse z UB? Predpokladam, ze se diky kontaktum dostanou k lepsim kouskum, nez-li obycejny clovek na prodejne CZ.
2) Vyfrezovani ramu pro lepsi uchop si jako vyraznejsi zasah setrim az kdyby mi to dlouhodobe nevyhovovalo. Mam mensi ruku, tak zvazuji jestli nevymenit strenky za mensi hlinikove namisto vychozich drevenych. Co jsem mel ale moznost zkusit ty hlinikove, tak mi moc nesedely povrchove. Jake pouzivate?
3) Jake pouzivate pouzdro (DASTA apod.)? Mozna je to OT, tak mne klidne odkazte prosim do spravneho tematu.
Diky.
- kabro
- Pravidelný návštěvník
Ahoj,
1)asi to nebudeš chtít slyšet,nebo tomu věřit,ale lepší kousek než v prodejně od těch byť vyhlášených puškařů nedostaneš (tedy pokud se v té pistoli pořádně nepohrabou)
2)ty pažbičky je čistě suběktivní názor,mně s menší rukou vyhovují ty tenké hliníkové,ale chce to zkusit,nekupuj si to jen skrz to,že dobře vypadají a že je má takový a makový střelec,budou to držet tvoje ruce
3)na pouzdru nešetři,jinak budeš největší tester pouzder v kraji,jestli mně rozumíš, investuj do prověřených značek a samozřejmě záleží na jakou disciplínu to budeš chtít,všeobecně bych ti poradil se vyvarovat nějakému universálnímu pouzdru pro x zbraní, kup pouzdro pro konkrétní model
1)asi to nebudeš chtít slyšet,nebo tomu věřit,ale lepší kousek než v prodejně od těch byť vyhlášených puškařů nedostaneš (tedy pokud se v té pistoli pořádně nepohrabou)
2)ty pažbičky je čistě suběktivní názor,mně s menší rukou vyhovují ty tenké hliníkové,ale chce to zkusit,nekupuj si to jen skrz to,že dobře vypadají a že je má takový a makový střelec,budou to držet tvoje ruce
3)na pouzdru nešetři,jinak budeš největší tester pouzder v kraji,jestli mně rozumíš, investuj do prověřených značek a samozřejmě záleží na jakou disciplínu to budeš chtít,všeobecně bych ti poradil se vyvarovat nějakému universálnímu pouzdru pro x zbraní, kup pouzdro pro konkrétní model
-
4mike - saigaholic
pakaca píše:........ u pistole za 40 kulíku bych čekal trochu větší péči.........
no za to poděkuj ČNB, dvojímu zdanění,........
jinak bys za těch 40 kulíků měl STI Edge

-
fejfarz - Občasný návštěvník
Mnohokrát se to tu řešilo i já jsem přidával nějaká řešení ohledně zvednutí odporu spouště, ale nakonec jsem udělal tuto poslední změnu a nápad jak ten odpor zvednout pro splnění předepsaného odporu pro KVZ. Ve finále je to jednoduché a prosté a stojí to pouhých 60 Kč. Stačilo koupit pružinu spouště pro Shadow a pružinku tam přidat k původní. Není potřeba nic rozebírat jen sundat závěr a opatrně po vysunout čep spouště až ke kraji. Vzít do kleštiček novou pružinku vtlačit jí tak že kratší konec se dá do vnitřku spouště a delší konec do již připravené drážky v rámu. Je to sice vopruz, ale dá se to. Pružinka tam pěkně pasuje a výsledek že 1,4 kg udrží v pohodě.
- carter842
- Nový uživatel
Ahoj
Chtěl bych se zeptat, jestli tady má někdo zkušenost s opěrkou palce levé ruky na TSku?
Mám TSko v 9ce a zajímá mě jestli to má cenu si ji tam dát.
Bavil jsem se s jedním z továrních střelců CZ (střílí ale production) a ten mi říkal, že pro 9ku to nemá smysl.
dávaj si to lidi co střílej 40ku.
Chtěl bych se zeptat, jestli tady má někdo zkušenost s opěrkou palce levé ruky na TSku?
Mám TSko v 9ce a zajímá mě jestli to má cenu si ji tam dát.
Bavil jsem se s jedním z továrních střelců CZ (střílí ale production) a ten mi říkal, že pro 9ku to nemá smysl.
dávaj si to lidi co střílej 40ku.
-
Lukas-H - Sponzor serveru
Pro .40 S&W je pro mě přínosná. Kamarád ji má i na devítce a je spokojen, záleží spíše na zvyku.
Kolega (s větší rukou) ji také měl osazenou, ale zavazela při rychlé manipulaci se závěrem.
Kolega (s větší rukou) ji také měl osazenou, ale zavazela při rychlé manipulaci se závěrem.
- carter842
- Nový uživatel
-
Natahuji nataženou dlaní (rukou) a po celém vršku mám "šmirgl", takže se k němu ani nepřiblížím. Zálezí na technice manipulace se závěrem.
- carter842
- Nový uživatel
Mám podobný styl natahování. jenom svírám závěr mezi palcem ukazováčkem.
místo opěrky mám zatím nalepený šmirgl a očas mám od něho obroušenou čast dlaně a začátek ukazováčku
nataženou dlaní jsem to zkoušel taky, ale moc mi to nešlo. používám DPM a přijde mi docela tvrdá. Závěr se mi nedaří dotáhnout.
Budu pak muset natrénovat trochu jiný styl.
místo opěrky mám zatím nalepený šmirgl a očas mám od něho obroušenou čast dlaně a začátek ukazováčku

nataženou dlaní jsem to zkoušel taky, ale moc mi to nešlo. používám DPM a přijde mi docela tvrdá. Závěr se mi nedaří dotáhnout.
Budu pak muset natrénovat trochu jiný styl.
- FTC
- Občasný návštěvník
2Lukas-H:
Ahoj, kde tu opěrku seženu??? Koukal jsem na interfernet a nic podobnýho nenašel.
Ahoj, kde tu opěrku seženu??? Koukal jsem na interfernet a nic podobnýho nenašel.
-
Vezmeš kostku matroše a vyrobíš, popřípadě přesvědčíš kompetetní osoby v CZUB 

- FTC
- Občasný návštěvník
Díky za radu, moc mi pomohla. Ovšem nemám CNC, nejsem obráběč kovů, ani nikoho takového neznám, kdo by mi tu opěrku vyrobil. Do CZUB mě ani nenapadlo volat a ptát se po ní, protože se mnou jednali vždycky velmi neochotně. Kdyby se zde našla dobrá duše a opěrku mi vyrobila, určitě se s ní domluvím na odpovídající ceně.
-
ufo - Moderátor
Obsah fóra / Krátké zbraně / CZUB+CZ Strakonice+ZVI+Alfaproj