-
glock1719 - Příspěvky: 8120
-
andy.rybar - Častý návštěvník
-
glock1719 - Příspěvky: 8120
-
Krásnoočko - Pravidelný návštěvník
Re: Mosin Nagant
kdysi sem se o to zajímal a o kulovnici (přestavbu) v ráži 50 AE.
No,jak napsal odhad ceny tak mě to přešlo
No,jak napsal odhad ceny tak mě to přešlo
-
Kentan - Častý návštěvník
Co se divíte, téměř vše se musí udělat znova a co se znova udělat nemusí, to se musí upravit, což je možná větší oser, jak komplet novovýroba. Žádná sériovka ale těžce kusová výroba....
-
gunman - Častý návštěvník
Kupovali jste někdo odstřelovačský mosiny, které teď prodává ZS?
Jak vám to střílí a co stav zbraně?
Jak vám to střílí a co stav zbraně?
- omega
- Pravidelný návštěvník
Co jsem viděl dneska 2 ks, tak mají odvrtaný ústí min. 4 cm. Vývrty pohledově matné, ale ještě solidní stav. Přišlo mi, že mají i shora přebroušená pouzdra.
- Miroslav Pragl
- Nový uživatel
Ahoj,
neporadite, kam se zajit podivat na aspon trochu slusne kousky? Je mi jasne, ze uz budu paberkovat, tim spise si necham doporucit, kde kupovat. Idelane Praha, stredni cechy ..
Dekuji
MP
neporadite, kam se zajit podivat na aspon trochu slusne kousky? Je mi jasne, ze uz budu paberkovat, tim spise si necham doporucit, kde kupovat. Idelane Praha, stredni cechy ..
Dekuji
MP
-
slabyt - Častý návštěvník
Ahoj,
už jsem tam dlouho nebyl, ale pěkné kousky míval Roman Misík z Army shopu v Rakovníku. Zkus mu zavolat, nebo si tam zajet, z Prahy to není tak daleko.
už jsem tam dlouho nebyl, ale pěkné kousky míval Roman Misík z Army shopu v Rakovníku. Zkus mu zavolat, nebo si tam zajet, z Prahy to není tak daleko.

- Miroslav Pragl
- Nový uživatel
Dik, zavolam.
Jinak i dik za pripadne nabidky prodeje - prosim do PM
MP
Jinak i dik za pripadne nabidky prodeje - prosim do PM
MP
- Miroslav Pragl
- Nový uživatel
Tak nema a ceka, zda zase budou za krestanske penize primo z Ruska
MP
MP
- navry
- Pravidelný návštěvník
Koukám že něco ještě mají v BVS v Praze. Ale cena mě poněkud zaskočila.
Já si u Misíka v Rakovníku před pár lety připlácel za hex z roku 1933 . Tuším 3800kč. Válku měl kolem 3000Kč.
Koukám že dnes jsou ceny jinde:-)
Já si u Misíka v Rakovníku před pár lety připlácel za hex z roku 1933 . Tuším 3800kč. Válku měl kolem 3000Kč.
Koukám že dnes jsou ceny jinde:-)
- Miroslav Pragl
- Nový uživatel
Udajne vyschl primy kanal z Ruska, tak se to vozi pres celou Evropu (a kazdy po ceste si prirazi).
MP
MP
-
Kentan - Častý návštěvník
Přímý kanál z Ruska vyschl proto, že v důsledku činnosti Putlera na Ukrajině je evropsky zakázáno s Rusáky obchodovat s bezpečnostním materiálem. Což je i mizerná Mosina
- pelanj
- Častý návštěvník
Zajímavá možnost, jak na Mosina namontovat puškohled: http://brassstacker.com/mosin-nagant/
- pistolnikl
- Občasný návštěvník
Taková malá překopávka Mosinky na loveckou pušku. Vyrobil jsem novou hlaveń 45-70 Gov., dle přání zákazníka doplnil weawer lištou.Po úpravě, pojme schránka 3 náboje 45-70.
-
White feather - Častý návštěvník
- pistolnikl
- Občasný návštěvník
Výměna hlavně, úprava pouzdra, závěru a schránky na 45-70, načernění a nová zkušebna= 19500,-.
- Milan Nes
- Pravidelný návštěvník
Zdravím,
prosil bych Vás o rozřešení
.
Už asi měsíc přemýšlím o koupi nějakého kousku z dob minulých a finančně prostě nejlíp vychází Rusové (SKS - SVT - Mosin). Chtěl bych se zbraní čas od času střílet a aby měla i řekněme nějaký kus historie v sobě. Proto mne zaujala sharpshooter verze Mosina. Poslední dobou rád střílím přes optiku a i vizuelně je to krásná zbraň.
Rád bych sehnal ale autentický kus, složeninu od Řeháků nechci. Je tento požadavek reálný?
Nebo tady už dneska jsou jen ty různé složeniny? Je nějaká šance poznat originál? Někde jsem četl že byla zbraň zcela sčíslována i včetně optiky (ale jak víme u nás je i dorážení lvíčků a čísel bezproblémové). Nebo byste doporučili nějakou literaturu k nastudování? Přinejhorším bych asi i přežil dostavbu na výběrový kus, ale to až jako poslední nouzi. Po dlouhém zvažování mi tohle přijde jako jediná shůdná varianta "starého železa" s optikou.
prosil bych Vás o rozřešení

Už asi měsíc přemýšlím o koupi nějakého kousku z dob minulých a finančně prostě nejlíp vychází Rusové (SKS - SVT - Mosin). Chtěl bych se zbraní čas od času střílet a aby měla i řekněme nějaký kus historie v sobě. Proto mne zaujala sharpshooter verze Mosina. Poslední dobou rád střílím přes optiku a i vizuelně je to krásná zbraň.
Rád bych sehnal ale autentický kus, složeninu od Řeháků nechci. Je tento požadavek reálný?
Nebo tady už dneska jsou jen ty různé složeniny? Je nějaká šance poznat originál? Někde jsem četl že byla zbraň zcela sčíslována i včetně optiky (ale jak víme u nás je i dorážení lvíčků a čísel bezproblémové). Nebo byste doporučili nějakou literaturu k nastudování? Přinejhorším bych asi i přežil dostavbu na výběrový kus, ale to až jako poslední nouzi. Po dlouhém zvažování mi tohle přijde jako jediná shůdná varianta "starého železa" s optikou.
- pistolnikl
- Občasný návštěvník
Velmi slušní a čestní prodejci jsou BVS s.r.o. z Prahy . Jinak snad koupit, přihlášený kus z amnestie.
Obsah fóra / Dlouhé zbraně / Samonabíjecí a vojenské