-
glock1719 - Příspěvky: 8120
Re: Marlin XS7
Tak bohožel je to víc jak má moje posuvka.
Podle metru to 200 mm , ale je to od oka na středy šroubů.
Podle metru to 200 mm , ale je to od oka na středy šroubů.
- Marcus.DAs
- Občasný návštěvník
Může mi, prosím, někdo ze (snad spokojených) majitelů marlina X7 nafotit "makro" fotku horního otvoru nábojové schránky a taky nějaký rozumný "detail" toho, jak je schánka uchycena k pozdru závěru (po ostrojení pažby), dopředu ovažuji o přestavbě....
Díky
Díky
- Marcus.DAs
- Občasný návštěvník
Může mi prosím nějaký majitel Marlina napsat, jak velký je zespoda prostor mezi mechanismem spouště a dolní části pažby? Uvažuji nad přestavbou a potřeboval bych vědět, jestli je to na těsno nebo tam je nějaké místo, popř. kolik. Díky předem:)
-
gunman - Častý návštěvník
V neděli jsem si udělal z Marlina jednoranovku. Je v háji vyhazovač. Neměl jste ho někdo venku, jak vypadá?
-
komisar - Častý návštěvník
Kdyby někdo hledal weaver základny se sklonem:
http://www.zbranelegalne.cz/novinky.php
http://www.zbranelegalne.cz/novinky.php
-
Vasil01 - Občasný návštěvník
Marcus.DAs píše:Taky pomalu planuju co poridit a docela me zaujala tahle flinta, myslim XS7 VH, mate s ni uz nekdo zkusenosti? Laka me 22-250, stasi me vsak vyvrt 1:14, pochybuju ze by ustabilizoval tezsi strely.
Jak vypadaji nevystrelene naboje po nekolikanasobnem nabiti/vybiti ze schranky, vite nekdo?
Napada me-myslite, ze by k tomu slo nechat u puskare udelat schranku pro plneni ze spoda pripadne na zasobnik?
jak jsi nakonec pořešil tu ráži 22-250 ? Nebo to padlo?
- Marcus.DAs
- Občasný návštěvník
Popravdě asi tak, že jsem za stejný peníz pořídil cz 527 Varmint v .223rem.
Kontaktoval jsem dovozce (cairo) s tím, že bych měl zájem-dodocí lhůta min. 2 měsíce. Nakonec, když si člověk přepočítá všechny náklady, vyjde ho levněji přestavba starší kulovnice na ráži typu .243 win, která je na tom rychlostí podobně, nábojnice jsou přeci jen dostupnější (čti na střelnici jich posbíráš víc) a cena dalších komponent je srovnatelná.
Jinak napadla mě možnost vzít z Marlina železo a usadit do pažby od Howy nebo Weatherby+přidat bottom metal a zásobník. Rozteč hlavních šroubů se zas tak moc neliší ("jen" o 1/4"), takže by úprava mohla být zvládnutelná.
Pokud se do toho někdo dáte-pište jak se vám daří.
Kontaktoval jsem dovozce (cairo) s tím, že bych měl zájem-dodocí lhůta min. 2 měsíce. Nakonec, když si člověk přepočítá všechny náklady, vyjde ho levněji přestavba starší kulovnice na ráži typu .243 win, která je na tom rychlostí podobně, nábojnice jsou přeci jen dostupnější (čti na střelnici jich posbíráš víc) a cena dalších komponent je srovnatelná.
Jinak napadla mě možnost vzít z Marlina železo a usadit do pažby od Howy nebo Weatherby+přidat bottom metal a zásobník. Rozteč hlavních šroubů se zas tak moc neliší ("jen" o 1/4"), takže by úprava mohla být zvládnutelná.
Pokud se do toho někdo dáte-pište jak se vám daří.
- BusDriver
- Pravidelný návštěvník
Prosím o radu majitele XS7 VH
jak vysokou montáž používáte v kombinaci s 50tkou sklem 30tka tubus ať to můžu objednat najednou.. a ještě jestli to je s origo základnou, nebo skloněnou (20MOA)
Děkuji uctivě
jak vysokou montáž používáte v kombinaci s 50tkou sklem 30tka tubus ať to můžu objednat najednou.. a ještě jestli to je s origo základnou, nebo skloněnou (20MOA)
Děkuji uctivě

- SaphirW
- Pravidelný návštěvník
- BusDriver
- Pravidelný návštěvník
a co třeba něco takového, v podstatě jediná pažba na Marlinky co jsem zatím našel
http://www.boydsgunstocks.com/FindAStock?Make=2Z&Model=A77&Action=1U&Shape=1L
http://www.boydsgunstocks.com/FindAStock?Make=2Z&Model=A77&Action=1U&Shape=1L
Obsah fóra / Dlouhé zbraně / Sportovní a lovecké