- hd1727
- Občasný návštěvník
Pouzdra na zásobníky od ESP
Používáte někdo pouzdra na zásobníky od firmy ESP (Euro Security Products)? Jaké s nimi máte zkušenosti? Jak pevně v něm zásobník drží a jak pouzdro drží na opasku?
Přemýšlím nad pouzdrem pro devítkové zásobníky a váhám mezi systémem se sponou UBC-01 a UBC-02.
Přemýšlím nad pouzdrem pro devítkové zásobníky a váhám mezi systémem se sponou UBC-01 a UBC-02.
-
onevan74 - Častý návštěvník
Re: Pouzdra na zásobníky od ESP
Ahoj, mám dvojici pouzder na devítkový zásobníky. Uvnitř je plechová pružina, která bezpečně udrží plnej zásobník tam kde má bejt a přitom jde dobře tahat ven. Mám verzi se sponou ale musel jsem odříznout takový gumový tyčinky, který brání posuvu pouzdra po opasku, protože mám silnější opasek a nešlo to zaklapnout
Na funkci to nemá vliv
Takže za mě spokojenost.

-
slabyt - Častý návštěvník
Taky je používám, mám typ se sponou a jsem s ním naprosto spokojený. Jak už psal onevan74, tak zásobník drží pomocí plechové pružiny. Mám je pro zásobníky do Jericha a ty tam také drží pevně i plné. Jsou levné a plně funkční.
- hd1727
- Občasný návštěvník
Jakou máte sponu? UBC-02? A drží kolmo i na 4cm opasku? Mám totiž dojem, že je dělaná na klasický služební 5cm opasek.
http://www.euro-security.info/euro-secu ... n-esp.html
http://www.euro-security.info/euro-secu ... n-esp.html
-
slabyt - Častý návštěvník
Já mám kovový klip. Používám slabší opasek, takže pouzdro se na něm trochu naklání, ale jelikož ho nepoužívám na skryté nošení, ale jenom na střelnici a LOS, tak mi to nevadí.
-
onevan74 - Častý návštěvník
Já mám UBC2 ale není na jejich stránkách není zobrazeno, že oba dva typy jsou spojený rotačním zámkem na imbus, takže jdou pohodlně nastavit v libovolným úhlu.
http://www.alfatactical.cz/detail/20341 ... luger.html
koukni se na galerii obrázků - je to tam vidět
zdvih se dá regulovat podle šířky opasku
http://www.alfatactical.cz/detail/20341 ... luger.html
koukni se na galerii obrázků - je to tam vidět
zdvih se dá regulovat podle šířky opasku
- hd1727
- Občasný návštěvník
O tom natáčení vím, ale přímo z ESP mi přišla odpověď, že ta spona UBC2 je na široký pásek a že nejde na užší nastavit. při tom mi podle fotek přišlo, že tam posuvné vymezení je. Takže díky za potvrzení!
-
johnnyjak - Častý návštěvník
Mám dvě jednotlivá pouzdra se sponou UBC 01 a jsem spokojený. Používám je ale jen na sport protože na můj vkus moc odstávají od těla. Ale lze je nastavit i na klasický 40mm opasek bez toho, aniž by jakkoliv cestovaly nebo se nakláněly.
- john.hawk
- Pravidelný návštěvník
vodzkoušeno, ale už sem byl svědkem dvou případů, kdy ten plastový zásobník vyskočil z svého uložení..tak že klip zůstal na opasku a zásobník na zemi, šlo to opravit, to jo, ale už jsem to viděl dvakrát po sobě pokaždé při jiné akci.. no nic moc..šel bych do něčeho jiného..
- hd1727
- Občasný návštěvník
Tak mi dnes dorazila dvě pouzdra MH-14 se sponou UBC-02. První dojmy veskrze positivní. Prekvapilo mne, že nejvíce namáhané části jsou kovové(!), celkové zpracování je na slušné úrovni. Pouzdro je možné plynule uzpůsobit opasku až do šíře 5cm. Pouzdro sedí velice pevně! Takže za mne spokojenost a doporučení ;)
Obsah fóra / Zbraně / Obecně o zbraních