-
SEXYaSMYSLNY - Častý návštěvník
Re: UZKON TR-X 12GA
Tak já můžu potvrdit, že magnumové náboje půjdou hůř vyhazovat po vystřelení. Konkrétně buck shot 12/76 od SB, 15 kulí 8,4 mm. 2 náboje z 8 jsem musel vyrážet hodně silným a opakovaným trhnutím předpažbí. Jinak odzkoušeny různé buck shoty 12/70 a slugy 12/70 od Fiocchi a v pohodě. Magnumy s tím střílet nehodlám, takže mně to netrápí.
-
White feather - Častý návštěvník
Hmm... Magnum jsem střílel zatím jen jeden, tak to zatím nemůžu potvrdit ani vyvrátit. Ale ani já je nepotřebuju střílet nějak často...
-
mocima - Pravidelný návštěvník
Kolegyne v praci si na Uzkona stezovala. Udajne se ji stava, ze kdyz nabije dalsi naboj a vrati predbazbi dopredu, ze se ji obcas stane, ze si omylem potahne prepazbi lehce k sobe a po stisknuti spouste nedojde k vystrelu, ale udernik uz neni natazeny. Ma nekdo stejny problem?
Sam jsem nezazil, prodavam jak jsem koupil.
Sam jsem nezazil, prodavam jak jsem koupil.
-
- sokar
- Častý návštěvník
Mě se to stávalo u jiné brokovnice. Musel sem vždy předpažbí držet pevně vepředu, protože jak sem zvedl brokovnici do jiné pozice jak vodorovně, tak to nevystřelilo a předpažbí sklouzlo cca o 5mm dolů.
Proč po vystřelení buckshotů jde nábojnice ztuha ven ?
Proč po vystřelení buckshotů jde nábojnice ztuha ven ?
-
mocima - Pravidelný návštěvník
- KarelP
- Občasný návštěvník
Jak omylem k sobě? Tak se přece střílí z pumpy. Před výstřelem tahám předpažbí směrem k sobě, výstřel ho odjistí a hned natahuju. Můj Uzkon takto funguje. Přece nebudu tlačit před výstřelem předpažbí směrem od sebe! Reklamace.
-
Blbě to vyhazuje ne buckshoty, ale magnumy. Takže to nejspíš bude souviset s délkou nábojnice. A co se týče odemčení komory po nabití, tak tomu taky nerozumím. Pokud je spoušťový mechanismus natažený, tak je komora uzamčená a předpažbím jde pohnout pouze po výstřelu, nebo když se zmáčkne ten čudlík u v přední části lučíku, nevím, jak se to jmenuje.
Není možné, že známá prostě při onanování nedorazí pořádně předpažbí dopředu a komora se pak neuzamkne? Jinak si to vysvětlit nedovedu.
Není možné, že známá prostě při onanování nedorazí pořádně předpažbí dopředu a komora se pak neuzamkne? Jinak si to vysvětlit nedovedu.
-
ufo - Moderátor
-
Alangorax - Častý návštěvník
Zažil jsem to u několika levných brokovnic. Například REMINGTON 887™ Nitro dělal to samé, po nabití se nesmělo tahat za předpažbí směrem k sobě jinak vůle způsobila, že zápalník "nedošáhl" na zápalku. To samé bylo s Fabarmem.
Dva dny u "odborníka" a vše funguje jak má. Holt ty levný holky občas chtějí trochu péče
Dva dny u "odborníka" a vše funguje jak má. Holt ty levný holky občas chtějí trochu péče

-
Tak dnes opět skoro 100vka ran a vše v pohodě. Škoda, že se k tomu nedělá delší hlaveň popř. výměnné choky. Jinak ale super. Slugy pěkně pokládaly lízátka a mávali s deskama, stejně tak Trapky...
Jediná závada - zůstal mi v hlavni slug, to byla ale chyba náboje a vytěrák z Mosina to hned vyřešil.
Jediná závada - zůstal mi v hlavni slug, to byla ale chyba náboje a vytěrák z Mosina to hned vyřešil.
-
Dnes na střelnici. Terč je velikosti klasického EPP. Slugem jsem dal 3 rány na 50 m a byly to moje první slugy v životě. S kolimátorem by to šlo v klidu udržet v černém každou ranou, při troše tréninku i s holou puškou.
-
Dneska jsem jí trochu pokřtil na kachnách. Tahal jsem jí na člunu ve vodě, bordelu a vše OK. Stříleno vším možným od Coron v 3mm až po 76mm magnumy (52.5g) se 4.5mm brokem. Suprově se s ní střílí a trefuje, zatím to pořád vypadá na fajnovýho dělníka.
Nezjistil jste už někdo, jak by bylo možné rozebrat trubicovej zásobník? Počítám ještě s více koupáním a nějak se mi nelíbí, že by to nešlo vyčistit a nakonzervovat...
Nezjistil jste už někdo, jak by bylo možné rozebrat trubicovej zásobník? Počítám ještě s více koupáním a nějak se mi nelíbí, že by to nešlo vyčistit a nakonzervovat...
-
Tak další 50tka za náma.
Už jsem jí zkusil pořádně vykoupat, tahat bordelem a pořád vše v pohodě.
Už jsem jí zkusil pořádně vykoupat, tahat bordelem a pořád vše v pohodě.
-
RedCrown - Pravidelný návštěvník
- Bydliště: Liberecko ____________________ člen sdružení LEX | http://www.gunlex.cz
-
Tak od listopadu by měli být v ZS v prodeji další UZKONY v taktickém kabátě. S mířidly za 6600, bez mířidel za 6000. Po mých zkušenostech s prvním typem a za ty prachy, luxusní kup myslím...
-
Jochanan - Nový uživatel
Tak jsem včera byl v ZS a podle jejich vyjádření neplánují dovážet v dohledné době doplnky či náhradní díly pro brokovnice Uzkon. Což mě jako majitele první obyčejné verze dost mrzí. Přemýšlím o objednání některých dílů přímo od Uzkonu, popřípadě vyzkoušet kompatibilitu doplnků pro jiné značky.
-
Veril bych, ze nektere veci by mohli sedet z ruznych pump a samonabijecek od Hatsana...
Ja osobne bych mel docela zajem o dlouhej lauf (alespon 70 nebo 76cm)
Ja osobne bych mel docela zajem o dlouhej lauf (alespon 70 nebo 76cm)
-
gunman - Častý návštěvník
Nechci zakládat nové téma.
Samonabíjecí UZKON ZK18, máte už někdo? Pár jsme jich dovezli a mají omezovač v zásobníkové trubce, takže nabijete 2 náboje.
Zbraně jsme odstrojili a vyrábíme přípravek na povolení trubky, aby se nepomačkala.
Samonabíjecí UZKON ZK18, máte už někdo? Pár jsme jich dovezli a mají omezovač v zásobníkové trubce, takže nabijete 2 náboje.
Zbraně jsme odstrojili a vyrábíme přípravek na povolení trubky, aby se nepomačkala.
-
Obsah fóra / Dlouhé zbraně / Brokovnice