PiPilot
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

15.02.2014 21:36

Skoro doopravdy: H.A.D.E.S. report

Po 17 letech každodenního nošení "konečně" byl v "doopravdy" situaci. Celou tu dobu trénuju, střílím IPSC, obranku, videostřelnici, mentálně se chystám; představuju si "co kdyby" a když se koná nějaký kurz, tak na něj jdu. Přesto jsem skončil drsně zraněný (a na druhý pokus bych šel asi bručet).

Naštěstí (pro mě) to bylo jen v simulaci, která se dá zažít přímo v centru Prahy (ubranimse.cz)

Nebud prozrazovat jak to probíhá, ale jsem přesvědčený že systém opravdu dobře simuluje realitu, včetně toho rozhodování "kdy už to je doopravdy" a zpropadeně účinně simuluje stres. Když bylo po všemi, tak jsem se navzdory své povaze a výše uvedené závodní i jiné zkušenosti klepal jako ratlík. A to jsem začal kdysizávodit, abych měl na stříelní co nejvíc stresu. Nedá se to vůbec porovnat.
Video své příhody jsem viděl už pětkrát a pořád se divím. A rozhodně si nejsem tak jistý jako před tím.

Doporučuju každému kdo nosí a může postrádat půl hodiny a pár stokorun (LEX členstvo má významnou slevu) . Zkušenosti by bylo zajímavé nějak zveřejnit, ale neprozrazujte ani náznakem, jak to probíhá.

Takže moje skore:
simulace: já (kdybych měl kliku, tak jen) těžce zraněný, soupeř (kdybych měl tu kliku) mrtvý
replay: já překročení NO, tak 8 let v lochu (těžké ublížení /vražda) , oponent nejspíš v penálu.
Všechno špatně
Kdo to zkusí taky ?

vaclav_strelec
Občasný návštěvník
Občasný návštěvník

15.02.2014 23:09

Wow. Toz vcil nevim esli chcu, kdyz nemam ani vyse zminene zkusrnosti se zavody,kurzy, atd.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Obsah fóra / Střelectví / Soutěže a akce, Kluby a střelnice, Prodejny a Puškaři