-
Kall - Příspěvky: 2286
v Olomoucu se s tím závodí, propozice jsou v www.ballistica.cz, pravda je že je to z prahy daleko, hlavně při dodržování minimální povolený rychlosti
, další závody byly v Česticích neplést s čestlicema. dělají to KVZ spolu se služebním pistoletem celkem dobrý závody, kdyby se mnou kámoši nepřestali jezit tak se budu účastnit, ale sám 150 km se mitaky nechce.

-
glock1719 - Příspěvky: 8120
-
4mike - saigaholic
-
glock1719 - Příspěvky: 8120
Napadlo mě v..a koupit náhradní záchyt závěru a nechal jsem k němu přivařit kus materiálu.Prostě vznikla páčka , která když se stlačí závěr letí dopředu.Stejně jak na pistoli.Vypadá to a funguje opravdu pěkně.No a jak jsem si s tím pořád nadšeně hrál tak se to stalo.Ani nevím jak se prst dostal do dráhy závěru.Pěkně mě v něm smíká , krve jak s prasete.
-
Navon du Sandau - Častý návštěvník
qwet píše:pánové, zkušenější střelci
stále se nemohu rozhodnout pro koupi 858, nebo spíš CZH, jediné co mne trochu odrazuje je využitelnost, proto bych se rád zeptal, kam chodíte střílet v Praze a okolí, popřípadě probíhají nějaké závody?
neberte mne jako "tatara" jen se ptám a potřeboval bych nějak ujistit, či přesvědčit, že se to vyplatí
Kontakty na vsechny strelnice najdes na www.gunlex.cz
Z nich te zajimaji
- dlouhe v Praze na MHD:
a) kapslovna na Zizkove (100m, 50m, kryta)
b) magnum v Sedlci (75m okop)
c) pak ma Ondra ze Streleckeho servisu nejakou 100m krytou za ceny s vysokohorskou prirazkou (detaily www.streleckyservis.cz)
- dlouhe pobliz Prahy na rozumne dojeti autem:
a) Vinarice u Kladna (100m, 50m otevrena) - neda se strilet v nedeli
b) Velvary (150m, otevrena)
Jinak nad cim jeste pri cene 5K za flintu premyslis? 858 uz ted asi nesezenes, prestali je delat, takze jedine Hermex CZH. Mam a nestezuju si, akorat pocitej s tim ,ze to neni nastreleny z vyroby, takze pokud si to nenastrelis, bude to litat sejdrem.
- qwet
- Občasný návštěvník
- production
- Častý návštěvník
qwet: zkušenost mám s krátkým cca. 150 ran na MČR v IPSC kde jsem si musel půjčit kosu po tom co z mé vypadl čep, který drží podpažbí. Na to, že jsem tu zbrań vůbec neznal jsem všechno střílel jako s mojí, měla k tomu navíc zkrácenou sklopku a kompík GP. Mohu říct koupit. Při střelbě na 100 m jsem zasahoval normálně.
-
qwet píše:no důvod proč o tom ještě přemejšlim je ten, že se nemůžu rozhodnout mezi standardní délkou a zkrácenou verzí, která mne osobně láká víc.
nemá s ní někdo zkušenost?
hlavně, nemá o tolik kračí hlaveň zásadní vliv na přesnost, řekněme do 100 metrů? když zapomenu na práci rukou
Nevim, v cem by mela zkracena verze nejaky vyrazny vyhody, pokud nejsi postizen Matrixem a neplanujes to nosit pod dlouhym kabatem. Na prepravu trezor - strelnice je normalni dylka hlavne naprosto v pohode.
Nevim, jestli jsou ty kratsi hlavne tvrdochromovy, ptal jsem se osobne spis na delsi, a tam mi rekli (celkem me to prekvapilo) ze hlaven tvrdochromova je, ale komora ne. Cekal bych to spis opacne. Ale nevyznam se v puskarine.
-
Iha - Příspěvky: 1466
- Harpplayer
- Častý návštěvník
-
Walt - Příspěvky: 1417
- momentalneanonymny
standardna dlzka ako pri Sa vz. 58 ma chromovane hlaven aj komoru, predlzena kanadska nema ziadny chrom, skratena hlaven ne Defenderovi bude mat podla mna takisto celochrom, lebo je to spilena standardna hlaven - to je moj nazor odvodeny z dostupnych udajov. mam standardnu dlzku a chcem ist do defendera k tomu. Predlzena podla mna nema zmysel. Jej Proti vyrazne prevazuju nad jej Pro.
-
DK - Pravidelný návštěvník
-
Leda - Příspěvky: 696
..

- qwet
- Občasný návštěvník
-
momentalneanonymny píše:predlzena kanadska nema ziadny chrom
Tady se ta kanadska koupit neda, co se tu koupit da, je prodlouzeny CZH, ale tam je tvrdochromova hlaven a ne komora. Aspon tak mi odpovedeli na muj dotaz na tuhle zbran. Mam tu s normalni hlavni.

Co jsem mel sanci videt, tak na 100 metru udelal strelec, co si s Tacticalem narame rozumi hodne peknou skupinku, s tim, co jsem videl po SKS si to nezadalo. Rek bych, ze nejaky rozdil v delce hlavne nema az takovy vliv, jako rozdily, co udela bezne pouzivana lacina munice.
-
Otík - Častý návštěvník
Kall píše:do svěráku, podložit kuličkou a jeto...
To Kall - Díky za odpověď, a mohl bych poprosit o poněkud polopatičtější popis, jak s tím svěrákem a kuličkou vlastně pracovat? Omlouvám se za řemeslnou natvrdlost, ale slovní spojení "domácí kutil" vyjadřuje přesný opak mé osoby... Na 100m mi to chodí cca 20cm vpravo - dokážete někdo spočítat, jak velký posun mušky bude potřeba?
- Hand
- Pravidelný návštěvník
-
Obsah fóra / Dlouhé zbraně / Samonabíjecí a vojenské / klony vz. 58