Lopez
Častý návštěvník
Častý návštěvník

27.11.2012 19:18

Re: Přebíjecí komponenty - dodavatelé a zkušenosti

Bohužel s Martinem je to špatné je trochu hypochondr. A můžu jen poradit : má li mobil vypnutý a pevná linka skáče do faxu, či do záznamníku - není v prodejně. Ale dnes měl jeho mobil obsazený ton, taxem vyrazil a zas není. :cry: No, ale mám to 25 min hromadou. Ale už jsem taky na dně, nevite, má někdo CCi BR L.R. zápalky, nebo Federaly GM LR a i Magnumy Fed. GM LR ?
V Detexu jsou hrozný ignoranti, když jsem se ptal na kvalitnější zápalky, tak prý je nikdo nechce.

glock1719

27.11.2012 20:44

Neco má Michal Vavrečka Bestpatron zápalky jsem bral minulí týden,

xHonza
Častý návštěvník
Častý návštěvník

29.11.2012 18:10

Reloading Anděl

Netušíte někdo co je s p. Soukem z Reloading Anděl? nemůžu se mu už pár dní vůbec dovolat...

glock1719

29.11.2012 19:02

Podívej se o stranu zpět tam je odpověd. :D

Salamoun
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

03.12.2012 19:04

Patřičně nazloben na p.Soukupa (kdyby pouze na svůj slavný web pověsil,že je marod a kdy bude ve své špeluňce),kleště LEE (čekám na ně bezvýsledně několik měsíců) si objednávám u p.Pavlíka (zcela bez problémů),slíbil mi i prach.Ale mám problém s gaschecky,dnes jsem jůtuboval a ejhle : http://www.youtube.com/watch?v=z84LGYqx2cY

Přebíječi dáme naše moudré hlavy dohromady a vymyslíme to :?: :?: :?:

ludo
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

04.12.2012 8:26

Naprosto stejná zkušenost, 3měsíce jsem sním řešil věci na 223Rem.(matrice, konverzi, nástroje na opracování nb), když jsem se náhodou dovolal tak jen samé výmluvy.Když mi došla trpělivost oslovil jsem
p.Hlavatu Zbraně na objednávku, po 14dnech jsem (včera) vše obdržel naprosto v pohodě.

Reklama

Nobel
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

05.12.2012 13:16

Přesně tak už mě opravdu štve, z poloviny návštěv tam není a když se zadaří a je tam tam, tak zas něco nemá, že mu prý kluci nepřivezli.
Kdyby měl online na webu co má skladem a kolik kusů nebo zda tam vůbec je, tak by si ušetřil spoustu telefonátů...

Svaťa.500
Častý návštěvník
Častý návštěvník

05.12.2012 19:22

A mě to dneska přestalo bavit. Po měsících čekání na věci od Anděla jsem to dneska objednal u Strobla, hned jsem dal i příkaz a už se jenom těším na dodávku. :mrgreen:

Salamoun
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

05.12.2012 19:59

Dnes konečně se zjevil,vzal mi telefon,na mé dotazy mi stereotypně odpověděl,že kluci nedojeli,bedny na letišti neproclené( :?: :?: :?: ),v úterý ať se ozvu,to kluci z Vlašimi přijedou a u něj udělají zastávku,on to po smrtelné nemoci pro mě vybalí,končím s ním,škoda telefonu :roll: :roll: :roll: Dle mého názoru stačil p. Soukup nasrat skoro celé střelecké okolí,ostatní prodavači si mnou ruce,jak říkají lidé okolo řeky Jordán,lemplovství konkurence je předobraz našeho budoucího obchodního úspěchu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Styblo31
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

05.12.2012 20:03

Jasně, konkurence by neuškodila. Ale zatím není... U Strobla jsem bral nějaké věci, byl jsem spokojen, vše klapalo, ale jako konkurenci vůči Soukupovi to zatím nevidím.

Justinian
Častý návštěvník
Častý návštěvník

05.12.2012 20:53

Nevíte, má tu někdo kromě Soukupa 150gr a 174gr .311 SMK?

Salamoun
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

05.12.2012 21:40

Telefonicky bych zkusil Sellier & Bellot,podnikovou prodejnu,z hlavy tel.č.nedám,pohledej na interfernetu,před nějakým časem kolega ze střelnice tam dobře pořídil atypické kule 308,byli velice vstřícní,hned nabízeli při odběru většího množství slevu,ale musel vytáhnout ZP,CIPované kule to vyžadují... :| Jinak bych poprosil p.Pavlíka z fy Dave-western,vzhledem k jeho ochotě a solidnosti bych zkusil tento kanál.

cobaj
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

25.02.2013 20:39

3násobný pokus o nákup u Anděla v období 14 dnů. 100% neúspěšný.
3x 80 km Naštěstí nafta jde každým dnem dolů. Chtěl bych přidat smajlíka, ale bohužel tu nemůžu vybrat toho správného.

glock1719

25.02.2013 22:22

Na Soukupa už dávno seru.Beru u Hlavaty.

donovanstangiano
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

28.02.2013 10:56

Chtěl bych se podělit o zkušenosti s nákupem přebíjecích komponentů pro začínající továrníky jako jsem já. Jedná se hlavně o Plzeňský kraj, nejedná se o reklamu.
e-shop: u mně vyhrál strobl.cz - perfektní; Limit.cz - chtěl jsem střely, bohužel jsem asi malý objednavatel, už týden bez reakce na nákup...:-( - stále doufám.
kamenná: některé komponenty Leiko Plzeň - perfekt, bohužel nemají velký výběr, což je logické vzhledem k zaměření (není problém objednat, já chci ale vše hned :-)); VMCustom Blížejov: ač je pan Martínek zajisté odborník, zřejmě ho živí jiné věci než obchod a podle toho to tam vypadá, necítím se tam jako zákazník, proto tam nenakupuji, e-shop jsem nezkoušel, odradili mně webovky.
Nákup lisu a dalších věcí přes burzu střelectví.cz - můžu dopručit :mrgreen:

xHonza
Častý návštěvník
Častý návštěvník

28.02.2013 11:55

Soukup když je k dispozici, tak je to Ok, ale v pondělí jsem se tam stavoval cca 7 minut před zavíračkou a pusto a prázdno. Chápu, že se mu tam asi nechce čekat, když tam nikdo zrovna neni, ale stejně to nasere když tam ani nevisí důvod proč v otvíračce nemá otevřeno. Vytočilo mne to po těžkým dnu docela dost, a to tak že jsem to co jsem chtěl na místě objednal přes telefon na Brownells :twisted: V poslední době v Libni nakupuju spíš drobnosti...

Jinak podniková prodejna SB včera výborná (až na ty hrátky se zbrojákem i pro nákup střel, pro přebíjecí centrum Anděl měli jen "slova chvály" ohl. spolehlivosti)

cobaj
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

04.03.2013 14:46

Další pokus jelikož bohužel mám u něj něco objednáno. Cedule, že prý jde na něj horečka.
Je to šmejd a měl by jít už konečně do .............:evil:

Prim
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

05.03.2013 9:23

S prebijenim zacinam, takze se teprve po obchodech rozkoukavam... kazdopadne z pohledu amatera:

- prvni dojem u Andela - fakt neskutecnej chaos... rikal jsem si, sice bordel jako v tanku, ale borec se asi orientuje a vyzna, klobouk dolu, jestlize v tomhle funguje bez potizi. Poradil, nasel si cas cas na vysvetleni zakladu, takze same kladne body (krom prvotniho cekani). Objednana cela sada lis + dvoje matrice, pracka atp., ze si za tyden prijdu, jelikoz ma nektere kompononety na letisti.
- po dvou tydnech volani je zasilka stale na letisti... domlouvam tedy vyzvednuti na prodejne alespon lisu, at si muzu doma "hrat" a nasavit si lis pro jednu sadu matric, naucit se co a jak. Na prodejne klasicka cekacka, nicmene se nemuzu zbavit dojmu, ze kdyby mel veci trochu utridene, misto hodiny bych cekal cca 10 minut. Nevadi... Prede mnou pri zazvoneni telefonu dostava lehci hysterickej zachvat, litaji "kreteni" a "posrane malo casu", nacez se letecky vzdali i telefon. Suprovej dojem pro zakazinka, automaticky jsem si rikal, ze tohle se asi deje kdyz volam a nikdo mi to nezveda :D
- po trech tydnech, kdy byly dalsi dily porad "na letisti" jsem rezignoval, objednal cast u Strobla a cast u Reloading-Solar... Vysledek? Vse v naproste pohode, domluva rychla... Jen mi prijde smutny, ze objednavam pres pul republiky, kdyz mam kram skoro pod nosem... Po nejake dobe jsem kupoval u Andela drobnosti (strely, prach, zapalky)... 2x jsem narazil na zavrene dvere, potom pri cekani ve fronte zase slysim, ze ma neco na letisti.

Prijde mi to hrozna skoda, protoze podle meho by uplne stacilo, aby si vzal nekoho k ruce, udelal poradek a dal si vic prace s objednanim zbozi... Venovat napr. 5 minut pro napsani na web info, ze je nemocnej a kram bude od tehdy do tehdy zavrenej, to mi taky prijde jako zaklad :( To same s dodavkou... blbe info na web, ze zasilka stale neni, pripadne kdy finalne bude (pokud jenom nekeca) a usetril by si polovicku telefonatu - ja osobne bych radsi 10x kouknul na web, nez se ho 1 snazil dovolat

PS: Navic mi sice poradil veci do zacatku, ale pozdeji jsem zjistil, ze par veci zapomnel... sice se muze stat, ale jelikoz jsem podrobne vysvetloval co chci prebijet, prijde mi to trochu nestastny... normalne by clovek vselicos prekousl, ale kdyz to v realu znamena zase ho nekolikrat nahanet, jet tam 2x zbytecne... Proste to nasere.

Nobel
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

18.04.2013 9:02

Prodává Soukup tyto dny v krámě nebo ne? Byl jsem u něj v pondělí a včera a měl zase zavřeno.

xHonza
Častý návštěvník
Častý návštěvník

18.04.2013 11:35

Je nemocnej

PředchozíDalší

Obsah fóra / Střelivo / Přebíjení / Střely, zápalky a ostatní komponenty