-
certik - Častý návštěvník
Re: útočná puška v ráži .223 s napínací pákou vpředu - v ČR nic?
nemáš zcela pravdu, stříleli jsme z novější verze AUG, která má již přepínač střelby na boku, jedno zmačknutí doleva je jednotlivě, dvě zmačknutí doleva jsou dávka a ta spoušť fakt stála za dvě věci ....
-
veiko - Častý návštěvník
Tak hod sem obrázek protože neznám aug co má přepínač střelby na boku. To si asi pleteš s pojistkou. Co mačkáš doleva?
-
certik - Častý návštěvník
fotku ze závodů nemám, jen video a hledat to nebudu, stačí se podívat okolo, třeba na :
aug-z-t2806.html
v polovině stránky je příspěvek nicku DK z 7.3,2007, který se o tom také zmiňuje ...
abychom se nehádali, beru, že jsem se nepřesně vyjádřil - pojistka je kombinovaná s přeřaďovačem střelby, prochází skrz tělo zbraně kolmo na podélnou osu, doprava je zajištěno, směrem doleva je první poloha jednotlivé, úplně doleva jsou dávky ...
aug-z-t2806.html
v polovině stránky je příspěvek nicku DK z 7.3,2007, který se o tom také zmiňuje ...
abychom se nehádali, beru, že jsem se nepřesně vyjádřil - pojistka je kombinovaná s přeřaďovačem střelby, prochází skrz tělo zbraně kolmo na podélnou osu, doprava je zajištěno, směrem doleva je první poloha jednotlivé, úplně doleva jsou dávky ...
- Béďa
- Častý návštěvník
Neměl jste někdo možnost vyzkoušt FN2000 nabo TAVORa? Na obě zbraně pějí na webu amíci samou chválu, byla by šance je v ČR sehnat?? Zvlášť z Belgie to je sem kousek... Jaká by mohla být cena u nás?
- Tada
- Častý návštěvník
Jenomže ten SCAR a Tavor co mají amíci se dělá z legislativních důvodů v USA, takže z té Belgie to sem zas tak blízko nemá 

- open
- Častý návštěvník
- h1x
- Častý návštěvník
vypadá to naprosto super, v jednoduchosti je síla
. Jedinou nevýhodou bude použití nadpažbí bez dodatečných úprav.

- Béďa
- Častý návštěvník
U TAVORU vím, že ho dělají v USA, ale nikde jsem nenarazil na info, že FS2000 není z Belgie (neříkám, že tomu tak není). Teoreticky mě napadlo, že FS Herstal je, myslím výrobce zbraní Browning, které se k nám dovážejí, tzn. mohlo by jít dovézt i FS2000 (pochopitelně rozhodující by byla cena). Opravdu ji nikdo na žio neviděl??? S tím dovozem to je opravdu tak nemožné?
- Heckler011
- Pravidelný návštěvník
Já mám zkušenosti s HK a s FN. Ani jedna z těchto zbrojovek neposlala žádnou zbrań pro jednotlivce, i když měl výjimku a povolení. Takže s tím, že si seženete povolení a pak koupíte třeba MP5 od HK opravdu nepočítejte.
- Béďa
- Častý návštěvník
Ohledně té FN mi šlo o verzi FS 2000, což je poloautomat v USA standartně prodávaný. Rozhodně mi nejde o případný dovoz kat. A.
-
Lopez - Častý návštěvník
Zkus CB servis České Budějovice, jejich vojenská/sesterská/partnerská pobočka Thomas dováži FN Scar. A co jsem slyšel, tak civilní Scary by mohly letos být na trhu i u nás. Pozor, píšu mohly...
Jinak natahahovací páku vlevo vpředu má i Bushmaster ACR a ten jsem měl v ruce u Proarms, v civilní semiauto verzi.
Jinak natahahovací páku vlevo vpředu má i Bushmaster ACR a ten jsem měl v ruce u Proarms, v civilní semiauto verzi.
Obsah fóra / Dlouhé zbraně / Samonabíjecí a vojenské