-
Gunny - Častý návštěvník
Re: CZ Scorpion EVO 3A1
Já odjakživa dávku považuju za krajně nepotřebnou. Jsou vyjímky, ale na ty už je lepší jiná "kytara". Nás u průzkumáků vždy učili, že dávka je pro pitomce co neumí střílet nebo pro Ramba, co má na zádech bednu munice. I z vz.58 nás učili "šetřit" jednotlivejma. Musím říct, že v misích sem tomu dal notně za pravdu. I při krycí palbě jsem radši rychle odmáčk pár jednotlivejch, než bych vysypal během chvíle celý šufle. Na to je "pila". To samé v současný rachotě. Max. někdo preferuje ty dvouranný dávky co má MP5.
V tý gamese má EVO kadenci minigunu
V tý gamese má EVO kadenci minigunu

- cipis
- Sponzor serveru
Jenže víš jak, něco je praktičnost (a případně i otázka přežití kvůli nedostatku nábojů) a něco je blbnutí na střelnici. Ikdyž v mém případě asi budu radši mlčet a nepřát si alespoň tu několikarannou dávku na EVU
Protože to by byla spotřeba na střelnici neskutečná ...

- pepaf
- Občasný návštěvník
Udělal jsem po delší době nějaké změny ve výbavě ( přední ručka TANGO DOWN namisto trojúhelníku MAGPUL ) , sklápěcí mířidla ( bohužel jsou širší, takže momentálně umístění u kolimátoru - jinak by nešlo bez úrazu natáhnout ...) Nemám stále konečné řešení zavěšení jednoboďáku ( MAGPUL )...
Přední ručka má vodotěsnou dutinu pro např. náhradní baterie.
Neřešil někdo jak využít a elegantně uzavřít dutý prostor v rukojeti - např. čištění, náhradní "něco"...???
Přední ručka má vodotěsnou dutinu pro např. náhradní baterie.
Neřešil někdo jak využít a elegantně uzavřít dutý prostor v rukojeti - např. čištění, náhradní "něco"...???
Naposledy upravil pepaf dne 02.12.2012 22:01, celkově upraveno 2
-
Der Schakall - Nový uživatel
Mimochodem, někdo tady nadhodil EVO sraz, zní to jako dobrý nápad a já bych se určitě přidal. Už mám doma konečně Mazlíka oficiálně (tím nemyslím PČR, tam to šlo hladce, ale svou milovanou ženu, která "ňákej samopal" doma tvrdošíjně odmítala, než jsem ji "přemluvil". V překladu pro svobodné to znamená vytrpět pár dní významného ticha, obětovat několik úplatků a souhlasit i věcma, které za normální situace jdou odmítnout
Známe asi všichni
)
Každopádně setkání, střelba, pokec a výměna rad a součástek, vše okolo EVO beru. A pokud někdo máte kontakty nebo se sami chcete zbavit své gumové botky a pažby s magnetem
stavím se do řady...

Každopádně setkání, střelba, pokec a výměna rad a součástek, vše okolo EVO beru. A pokud někdo máte kontakty nebo se sami chcete zbavit své gumové botky a pažby s magnetem

-
Shadowhawk - Pravidelný návštěvník
pepaf píše:sklápěcí mířidla ( bohužel jsou širší ...
Zkus sklopná miřidla V-AR, sedí bezvadně. V případě zájmu můžu nafotit.
pepaf píše:Nemám stále konečné řešení zavěšení jednoboďáku ( MAGPUL )
Taky jsem dlouho řešil, nakonec jsem širokým poutkem na zbrani protáh nylonový popruh s plastovým tojúhelníkem a k tomu jsem chytal jednoboďák. Musí to být ale co nejlratší, jinak zbarň visí hodně dole. Je to podstatně blíže k ose těžiště, takže když pustíš EVO tak visí skoro svisle.
- OndraF
- Častý návštěvník
cipis: když jsi reklamoval ten vytahovač, dostalo se to do stavu, kdy to závadilo nebo normálně makal?
Ptám se proto, že ho mám sotva po 500 ranách taky mírně vykouslý. Sřílí to ale zatím bez zádržky. Chtěl bych zjistit, jestli se to dostane do stavu, když by už vytahovač nepilnil svoji funkci a závadilo by to kvůli tomu nebo je to jen kosmetika jak různé problémy s obrušováním kulisy a map ve vývrtu u Glocka..
Ptám se proto, že ho mám sotva po 500 ranách taky mírně vykouslý. Sřílí to ale zatím bez zádržky. Chtěl bych zjistit, jestli se to dostane do stavu, když by už vytahovač nepilnil svoji funkci a závadilo by to kvůli tomu nebo je to jen kosmetika jak různé problémy s obrušováním kulisy a map ve vývrtu u Glocka..
- cipis
- Sponzor serveru
Normálně makal, poškozená byla vnitřní třetina, takže to chytalo krajem.
Těch 500 sedí
Po sobotě dalších pár stovek (tedy asi tisíc od výměny) a prostě je to vidět 
Kosmetika to rozhodně není, protože se to zvětšuje, uvidíš po pár tisících.
Těch 500 sedí

Kosmetika to rozhodně není, protože se to zvětšuje, uvidíš po pár tisících.
- OndraF
- Častý návštěvník
chci to dostat do stavu, když už to nebude fungovat, až pak bych to reklamoval. Dokud to střílí, tak se mi to moc řešit nechce, kor když ho mám doma teprve týden. Si říkám, jestli to trochu není i konstrukcí, protože ten vytahovač zrovna moc nepruží a hilzna se tam nemá jak dostat.. každopádně je ale špatně, když mosaz ubírá ocel..
- cipis
- Sponzor serveru
Až ti to přestane střílet, když to budeš potřebovat, tak co?
Je to tím, že zbrojovka neumí udělat tepelnou úpravu toho vytahovače, je to moc tvrdé, takže se to štípe. To není obroušené, to je vyštíplé.
Je to tím, že zbrojovka neumí udělat tepelnou úpravu toho vytahovače, je to moc tvrdé, takže se to štípe. To není obroušené, to je vyštíplé.
- OndraF
- Častý návštěvník
naštěstí to potřebovat nebudu, tak mě to zas tak nepálí.. to vyštípnutí u mě není zatím až tak strašné.. Mrknu ještě na kámošovo EVO. Nezkoušel jsi se s nima domluvit, že by poslali jen ten vytahovač?
- cipis
- Sponzor serveru
Ptal jsem se na Šumavské a musí se poslat celá zbraň na reklamačku do zbrojovky.
Taky se mi to nechce zatím reklamovat, no mám vyzkoušené, že ta prostřední třetina může být úplně pryč a furt to spolehlivě vytahuje. Takže až to zase bude takto vyštíplé, tak bude další reklamačka.
Taky se mi to nechce zatím reklamovat, no mám vyzkoušené, že ta prostřední třetina může být úplně pryč a furt to spolehlivě vytahuje. Takže až to zase bude takto vyštíplé, tak bude další reklamačka.
- cipis
- Sponzor serveru
http://media.novinky.cz/463/354636-gallery1-d0yk8.jpg
No jinak vytahovač má od výměny 1500, zatím vytahuje, ale loupe se to dál
No jinak vytahovač má od výměny 1500, zatím vytahuje, ale loupe se to dál

- omega
- Pravidelný návštěvník
NECITUJU tesne predchazejici prispevek! ufo
To by mě zajímalo, jak to dlouho vydrželo, kdyby to bylo full auto a super munice z S&B s pomosazenou ocelovou nábojnicí co jeden čas hojně vyráběli.
To by mě zajímalo, jak to dlouho vydrželo, kdyby to bylo full auto a super munice z S&B s pomosazenou ocelovou nábojnicí co jeden čas hojně vyráběli.

-
glock1719 - Příspěvky: 8120
Mám 17 000 výstřelů a vytahovač je jen oleštěný.
Otázka je zda by to s těmi oceláky vůbec fungovalo.
Otázka je zda by to s těmi oceláky vůbec fungovalo.
- cipis
- Sponzor serveru
Tak jsem poptával nějaké díly na EVO na podnikové prodejně a:
Dobrý den
Díly na skorpion EVO 3 S1 prozatím nemám skladem
Dle infa od produkt manageru se díly na Scorpion budou teprve připravovat
Děkujeme za pochopení
S pozdravem
Dobrý den
Díly na skorpion EVO 3 S1 prozatím nemám skladem
Dle infa od produkt manageru se díly na Scorpion budou teprve připravovat
Děkujeme za pochopení
S pozdravem
-
andy.rybar - Častý návštěvník
Hmm EVO je už rok a půl na trhu a zbrojovka bude díly "teprve připravovat".No perfektně fungující česká firma se holt pozná na první pohled! 

-
Oni ne jen , že to nemají na EVO.Ale nemají skladem ani díly na malorážku co vyrábí snad pul století.
Ale v tonto směru už je to plýtváním teplím vzduchem.
Doufám , že mi EVO vydrží.
Má za rok 17 000 výstřelů.
Ale v tonto směru už je to plýtváním teplím vzduchem.
Doufám , že mi EVO vydrží.
Má za rok 17 000 výstřelů.
- Heckler011
- Pravidelný návštěvník
http://www.youtube.com/watch?v=UsDMQLi_ ... r_embedded
Myslíte, že pán z CZUB nechal pořádně vykoupat a probublat EVO a pak hned střílel?
Myslíte, že pán z CZUB nechal pořádně vykoupat a probublat EVO a pak hned střílel?
-
CZ Scorpion EVO 3A1
Nasadil jsem přední rukojeť .
Na M4 mi vyloženě vadi , ale na téhle zbrani se držení neuvěřitelně zlepšilo .
Je to na zkoušku sundane s airsiftky.
Na M4 mi vyloženě vadi , ale na téhle zbrani se držení neuvěřitelně zlepšilo .
Je to na zkoušku sundane s airsiftky.
- cipis
- Sponzor serveru
Tak tahle se ti po chvíli střílení odšroubuje, vyzkoušeno. Tedy pokud je to ta, že se otáčením rukojeti vysune čudlík do mezer v RIS liště. Ten plastový závit to nevydrží.
Tahle http://www.armymarket.cz/takticka-ris-r ... t-d2234-BK už drží v pohodě, u té jen upadne ta gumová záslepka dole
Tahle http://www.armymarket.cz/takticka-ris-r ... t-d2234-BK už drží v pohodě, u té jen upadne ta gumová záslepka dole

Obsah fóra / Dlouhé zbraně / Samonabíjecí a vojenské