-
glock1719 - Příspěvky: 8120
-
Justinian - Častý návštěvník
- cipis
- Sponzor serveru
Re: CZ Scorpion EVO 3A1
Ale já to tam nemám!? Ani to "prodloužení" pažby a ani ten magnet ...
Tssss.
Jinak je to vizuálně stejné, samozřejmě krom přepínače střelby
Tssss.
Jinak je to vizuálně stejné, samozřejmě krom přepínače střelby

Naposledy upravil cipis dne 18.11.2012 21:52, celkově upraveno 1
-
Gunny - Častý návštěvník
- do civilu se prodává sklopka s plastovým kloubem + západkou, dále botkou taky z plastu, ve full verzi pro AČR se dodává sklopka : kloub + západka z duralu a botka z desmoflexu (neco jako guma, jenom trvácnejší a pevnejší ) a boční uchyt magnetem ne háčkem.
Citace z korespondence s J. Lučanským
Citace z korespondence s J. Lučanským
-
Jak je vidět, pojem "cutting edges" není ČZUB cizí.
Za ty prachy to tam ale mohli nechat.

Za ty prachy to tam ale mohli nechat.
-
pekoz - Častý návštěvník
to g1719:
Já spíše začínám řešít výrobu nebo předělávku s již vyráběného pytlíku na zachycení vystřelených nábojnic.
Na něco jsem náhodou narazil:
http://www.leapers.com/prod_detail.php? ... &mtrack=7m

Já spíše začínám řešít výrobu nebo předělávku s již vyráběného pytlíku na zachycení vystřelených nábojnic.
Na něco jsem náhodou narazil:
http://www.leapers.com/prod_detail.php? ... &mtrack=7m

- cipis
- Sponzor serveru
Že bych nechal ušít mamině? 
Akorát by to chtělo nějaký odolný materiál, aby se to nepropalovalo. A taky nějak pořešit rychlé vyprazdňování, ale i tak to na nějakou akčňárnu nebude, když mi bude od bouchačky vlát pytlík, který to bude postupně převažovat na bok

Akorát by to chtělo nějaký odolný materiál, aby se to nepropalovalo. A taky nějak pořešit rychlé vyprazdňování, ale i tak to na nějakou akčňárnu nebude, když mi bude od bouchačky vlát pytlík, který to bude postupně převažovat na bok

-
To jsem viděl a je to takové nestabilní.
Mám na cestě tohle. uděla se mamtaž a bude vymalováno.
http://www.alliancze.cz/lapac-nabojnic- ... c/d-70908/
Mám na cestě tohle. uděla se mamtaž a bude vymalováno.
http://www.alliancze.cz/lapac-nabojnic- ... c/d-70908/
- cipis
- Sponzor serveru
7,5 tisíc nábojnic, aby se to srovnalo na ceně 
Resp. podle dosavadního "sběru" je to tak 15 000 výstřelů, než se to na nábojnicích zaplatí. To mi přijde docela dost ...
Nafoť, pošli a obšlahneme to

Resp. podle dosavadního "sběru" je to tak 15 000 výstřelů, než se to na nábojnicích zaplatí. To mi přijde docela dost ...
Nafoť, pošli a obšlahneme to

-
rasto - Častý návštěvník
Ten Leapers mam a je dobry, len ked mam nahodeny puskohlad, tak mi vadi montaz a nedokazem ho namontovat 
Teda mam ho na M4 platforme.

Teda mam ho na M4 platforme.
-
EVO mám od ledna přes 13 000 vystřelu mě se to vyplatí.
Jak mi to puškář vyrobí bude foto.No a taky když mi to přijde.Nemají to skladem.pry do 3 týdnu , jeden už je pryč.
Jak mi to puškář vyrobí bude foto.No a taky když mi to přijde.Nemají to skladem.pry do 3 týdnu , jeden už je pryč.
-
Dnes siluety na 50-200m s mechanickýma, do 100 to šlo, 150 tak tak, 200 už byl opruz (muška víc jak dvakrát větší než terč). Kupodivu to docela padalo i na 200, ale fakt už to tam člověk posílal "jakože by to tam někam mělo jít". Pokles byl snad metr a půl. 

-
Jaky mate předpis kam mířit , kdyz miridla jsou pevná ?
Střela náboje Sell Bell 124 gr Fmj ma na 200 m pokles 1106 mm.
Střela náboje Sell Bell 124 gr Fmj ma na 200 m pokles 1106 mm.
-
Žádný, po cestě na střelnici jsem sám žhavil balistickou kalkulačku.
Přijde mi trochu divné, že nikdo nepovažoval za vhodné se o tom zmínit, ale ono to lidem došlo, když se u zadních figur jen prášilo z valu. Předpis samotný jsem nečetl, možná křivdím a něco tam o tom je. Každopádně pro tohle cvičení bych bral i ZD-RD, mířit půl metru nad hlavu siluetě, kterou muška s přehledem zakryje, je už víc čarování než mířená střelba.

Přijde mi trochu divné, že nikdo nepovažoval za vhodné se o tom zmínit, ale ono to lidem došlo, když se u zadních figur jen prášilo z valu. Předpis samotný jsem nečetl, možná křivdím a něco tam o tom je. Každopádně pro tohle cvičení bych bral i ZD-RD, mířit půl metru nad hlavu siluetě, kterou muška s přehledem zakryje, je už víc čarování než mířená střelba.

- cipis
- Sponzor serveru
Spíš než kam mířit, by mě zajímal rozptyl na tuhle vzdálenost. Kam mířit by měl člověk za pár výstřelů poznat. Ale jestli to lítá +/- metr, tak je to fakt čarování 
Safra, měl bych už to vyzkoušet i někde jinde, než na 50m ... Nedáme někde testovací sraz Eviček?

Safra, měl bych už to vyzkoušet i někde jinde, než na 50m ... Nedáme někde testovací sraz Eviček?
-
- radeko
- Nový uživatel
Asi i některé full verze jsou s kloubem,západkou a botkou z plastu,bez magnetu s háčkem.Já měl zrovna to "štěstí" v květnu, když jsem EVO 3A1 kupoval. Alespon jsem to na poslední chvíli stihl ještě za starou cenu 

- Sterilo
- Nový uživatel
Včera jsem hrál nové Call of Duty a v části která se odehrává v roce 2025 na mě padouši stříleli Evem! 

-
Gunny - Častý návštěvník
Tak to já to včera taky zjistil. Dokonce jsem tam s nim i válčil. Kadence je teda dost zběsilá, ale co mě zaujalo, jsou ty mířidla. Klasická muška + hledí zvýrazněné tritiem. Tohle nějakej výrobce udělat, tak neváhám. Dokonce snad vývojáři četli tohle vlákno a muška je pěkně tenká oproti Italovi. Měli by jsme tuhle gamesu koupit pánům ze zbrojovky, aby se inspirovali
Pokud je to kapánek OT, tak se omlouvám, šlo jen o zpestření. Ale je vidět, že je EVO známé už i za velkou louží a i v jiném odvětví, než je zbrojařina.

Pokud je to kapánek OT, tak se omlouvám, šlo jen o zpestření. Ale je vidět, že je EVO známé už i za velkou louží a i v jiném odvětví, než je zbrojařina.
-
Kadence je zběsilá i v praxi, necelých 1200 RPM.
Trochu úsměvná situace tak nastává, když instrukce při bojových střelbách dvojic zní "vyzkoušejte si dávky" a "veďte krycí palbu i když jsou terče dole" a pak dostanete dva zásobníky po dvanácti nábojích.
Trochu úsměvná situace tak nastává, když instrukce při bojových střelbách dvojic zní "vyzkoušejte si dávky" a "veďte krycí palbu i když jsou terče dole" a pak dostanete dva zásobníky po dvanácti nábojích.

Obsah fóra / Dlouhé zbraně / Samonabíjecí a vojenské