- HKcamouflage
- Nový uživatel
condor outdoor
Zdravím, nemá někdo zkušenost s tímto tovarem?
http://www.alfatactical.cz/condor-edc-t ... ivova.html
Za Maxpedition FATBOY se mi nechce dávat takové prachy a rozdrbané oblečení od mazánka už mě taky začíná čílit, tak bych ho začal nosit v něčem takovém. Za odpovědi předem děkuji. BOB.
http://www.alfatactical.cz/condor-edc-t ... ivova.html
Za Maxpedition FATBOY se mi nechce dávat takové prachy a rozdrbané oblečení od mazánka už mě taky začíná čílit, tak bych ho začal nosit v něčem takovém. Za odpovědi předem děkuji. BOB.
-
Prim - Pravidelný návštěvník
Re: Ledvinka jinak
Ahoj,
primo s touhle brasnou zkusenosti nemam, ale resil jsem podobne dilema a vyber padlo na UTG... pro me naprosta parada a spokojenost. Vleze se tam pohodlne fullsize, spousta kapes na drobnosti, ve vetsine pripadu u me nahradila tahle brasna batoh
Proti te, co jsi posilal, mi prijde UTG vetsi + ma vic kapes, coz je asi o vkusu. Pro me neni kapes nikdy dost

primo s touhle brasnou zkusenosti nemam, ale resil jsem podobne dilema a vyber padlo na UTG... pro me naprosta parada a spokojenost. Vleze se tam pohodlne fullsize, spousta kapes na drobnosti, ve vetsine pripadu u me nahradila tahle brasna batoh

Proti te, co jsi posilal, mi prijde UTG vetsi + ma vic kapes, coz je asi o vkusu. Pro me neni kapes nikdy dost

- nico
- Pravidelný návštěvník
My mame doma dva original Fatboye, kazdy jiny typ. K tomu spoustu jinych veci od teze firmy. Maxpedition se za ty penize vetsinou vyplati, muzu doporucit. Presneji, ten Fatboy jeste cenove ujde. Nektere jine vybaveni stalo docela dost na to, o jake veci slo. Zrovna se chystam koupit od nich poradny range bag.
- Magnum
- Pravidelný návštěvník
Neporadíte mi nějakou malou etuji na Walther PP? Něco velikosti dokladovky jako dělá Kmsaddlery, ale nechci kůži. Dík
Obsah fóra / Zbraně / Obecně o zbraních