- cipis
- Sponzor serveru
Re: CZ Scorpion EVO 3A1
Já to říkám furt, že nemám problém s pojistkou, resp. s manipulací s pojistkou - také ji mám furt na poloze odjištěno 

-
Der Schakall - Nový uživatel
Tak Mazlík funguje bezvadně, nepodal jen jeden náboj, ale viděl bych to spíš chybou zdvojeného zásobníku. Jinak střelba na 25m je krásná, chyby pouze rukama a únavou, ono těch 2x30 napáskovaných chvíli trvá než se vysype a mrška se pronese. Jo a chtělo by to malé opěrné pěnové "poštářky" na botku výsuvné pažby, pár set výstřelů a rameno to pocítí, ale to už je jen rozmařilost (ano já vím, správný chlap bolest necítí
). Přidávám pár fotek Mazlíka

- cipis
- Sponzor serveru
Nějakých 500-750 ran od výměny vytahovače a už má na sobě nějaké šrámy 
Za dva týdny počítám padne na jedné akci tak tisíc nábojů, tak jsem zvědav, jak to bude vyštíplé potom.
A samozřejmě také, jestli vydrží předpažbí.

Za dva týdny počítám padne na jedné akci tak tisíc nábojů, tak jsem zvědav, jak to bude vyštíplé potom.
A samozřejmě také, jestli vydrží předpažbí.
-
glock1719 - Příspěvky: 8120
-
Včera mi EVO po 13 000 začalo špatně vytahovat nábojnice.Dnes jsem vydělal vytahovač.On , jeho pružina a prostor kde se pohybuje přetékal spalinama a bordelem.Bylo ho tom opravdu hodně.
jednou za 10 ticic to byde chtít vyčistit.
jednou za 10 ticic to byde chtít vyčistit.
- cipis
- Sponzor serveru
Jak vypadá samotný zoubek toho vytahovače? Mohl bys prosím udělat fotku?
Ať to srovnám s tím mým ...
Ať to srovnám s tím mým ...
-
- cipis
- Sponzor serveru
Hmm, tak ten můj "nový" vypadá po 700 ranách podstatně hůř
Večer to zkusím nafotit ...
Tohle fakt nechápu.

Tohle fakt nechápu.
- cipis
- Sponzor serveru
-
- cipis
- Sponzor serveru
Jo. Už zase. Tohle je po těch cca. 700. Předtím to bylo vyštíplé tak, že ten prostředek toho obloučku nebyl, takže to braly jen třetiny po stranách. To bylo po cca. 3000.
-
- sokar
- Častý návštěvník
Chlapi mám si tu zbraň teda vůbec v budoucnu kupovat, když tam furt něco "drhne" ??
Nebo si mám k ní dokoupit hromadu ND a měnit dle potřeby?
Jako za 30 tisíc bych očekával že vše včetně vytahovače bude zmáklý.
Nebo si mám k ní dokoupit hromadu ND a měnit dle potřeby?
Jako za 30 tisíc bych očekával že vše včetně vytahovače bude zmáklý.

-
Ja mám za 11 měsíců 13000 výstřelu bez jakýchkoliv problému . Az ted přišel ten zakydany vytahovac.Po vyčištění jede zas bezproblémově.
- cipis
- Sponzor serveru
Třeba mám jen prostě takovou smůlu, no.
Že je ten plast blato, víme (stačí párkrát přišroubovat a odšroubovat kolimátor a jsou na RIS liště stopy větší než na kdejaké airsoftce). Že jsou ty šrouby blato, víme. No a v případě mého kusu bylo blato ta izolační podložka a teď už podruhé i ten vytahovač.
Co mě nejvíc štve, tak spíš ten proces s reklamací a tak, už i to, že to stálo 30 a furt se něco sere, tak vadí míň. Musím se trefit do pracovní doby, zajet do kšeftu, předat to, pak zase čekat, až to bude opravené, jet pro to, ...
Ptal jsem se na náhradní díly, konkrétně na ten vytahovač, jestli to nepošlou, že si to klidně vyměním sám, no prostě v záruce nehrozí.
Občas už uvažuji nad zrušením kupní smlouvy, tohle je třetí závada, takže by neměl být problém, zase pak, když si vezmu, jak se mi s tím dobře střílí, jakou to dělá radost i ostatním, tak nevím ...
Že je ten plast blato, víme (stačí párkrát přišroubovat a odšroubovat kolimátor a jsou na RIS liště stopy větší než na kdejaké airsoftce). Že jsou ty šrouby blato, víme. No a v případě mého kusu bylo blato ta izolační podložka a teď už podruhé i ten vytahovač.
Co mě nejvíc štve, tak spíš ten proces s reklamací a tak, už i to, že to stálo 30 a furt se něco sere, tak vadí míň. Musím se trefit do pracovní doby, zajet do kšeftu, předat to, pak zase čekat, až to bude opravené, jet pro to, ...
Ptal jsem se na náhradní díly, konkrétně na ten vytahovač, jestli to nepošlou, že si to klidně vyměním sám, no prostě v záruce nehrozí.
Občas už uvažuji nad zrušením kupní smlouvy, tohle je třetí závada, takže by neměl být problém, zase pak, když si vezmu, jak se mi s tím dobře střílí, jakou to dělá radost i ostatním, tak nevím ...
- sokar
- Častý návštěvník
Mě se ta zbraň líbí, ale nekupuju si ju na 2 roky.
Proto mě nebetyčně s..e, když za svoje peníze nedostanu adekvátní produkt.
Odpověď, že sem měl smůlu na špatný kus, taky není nejlepší. Za ty prachy by měl každý, kdo je ochoten do toho ty prachy nasypat, dostat vždy nějaký standard.
Snad existuje nějaká kontrola kvality či řízení jakosti apod.
A že jsou plasty bláto na zbrani za 30 tisíc... OMG , to je snad sranda ne?
Doufám, že si CZUB sype popel na hlavu.
Fakt bych si ju rád koupil, ale fakt nevim.
Reklamovat furt a bát se, že zas něco bude...
Možná lepší nechat ve skříni a jen koukat.
Vím, že každá zbraň má svoje(viz můj rem 887), takže někdo jí prostě spoustu věcí promine.
Proto mě nebetyčně s..e, když za svoje peníze nedostanu adekvátní produkt.
Odpověď, že sem měl smůlu na špatný kus, taky není nejlepší. Za ty prachy by měl každý, kdo je ochoten do toho ty prachy nasypat, dostat vždy nějaký standard.
Snad existuje nějaká kontrola kvality či řízení jakosti apod.
A že jsou plasty bláto na zbrani za 30 tisíc... OMG , to je snad sranda ne?
Doufám, že si CZUB sype popel na hlavu.
Fakt bych si ju rád koupil, ale fakt nevim.
Reklamovat furt a bát se, že zas něco bude...
Možná lepší nechat ve skříni a jen koukat.
Vím, že každá zbraň má svoje(viz můj rem 887), takže někdo jí prostě spoustu věcí promine.
- PaF
Ono to chce 2 roky pockat. Prvni auta z modelove rady maji taky spoustu much. Pak to vychytaji a daji do kupy. Proste vyvoj za pochodu. Tragedie by byla, kdyz s tim nekdo v teto fazi musi do valky 

- cipis
- Sponzor serveru
Jo, akorát ten vývoj za pochodu občas někdo od...e.
Zas se to ale nikdy nedostalo do takového stavu, že by to nestřílelo nebo tak něco. Ikdyž byl ten vytahovač vyštíplý z 1/3, tak to furt vytahovalo a v tom stavu to nastřílelo tak asi 1000 ran, než jsem se dostal k tomu, to zavézt do prodejny. I to rozkývání předpažbí by nezabránilo někoho na těch 50m trefit, kdyby bylo potřeba. Řekněme fatalní selhání nebylo, samozřejmě, při tom množství (cca. 3700) se nějaké závady vyskytly, ale spíše způsobené střelivem či "manipulací" se zbraní (např. pomalé vypuštění závěru), nic, co by se nedalo odstranit vytažením zásobníku, potažením závěru a znovu nabitím.
Štve spíš všechno to okolo a jako tak celkově, za 30 by to mělo vydržet rozhodně víc. V reklamním videu je pád zbraně min. ze tří metrů, mno, moc si to nedokážu představit, jak by to dopadlo, já se při jednom střílení trochu zapomněl a pustil vystřílené EVO (po 3 zásobnících) a tasil pistoli, ale jaksi zapomněl, že to EVO nemám na popruhu, tak letělo do trávy
Přežilo, beton nebo asfalt nebo co to je v tom reklamním klipu, tak tam ale nebyl, i ta výška byla násobně menší ...
Zas se to ale nikdy nedostalo do takového stavu, že by to nestřílelo nebo tak něco. Ikdyž byl ten vytahovač vyštíplý z 1/3, tak to furt vytahovalo a v tom stavu to nastřílelo tak asi 1000 ran, než jsem se dostal k tomu, to zavézt do prodejny. I to rozkývání předpažbí by nezabránilo někoho na těch 50m trefit, kdyby bylo potřeba. Řekněme fatalní selhání nebylo, samozřejmě, při tom množství (cca. 3700) se nějaké závady vyskytly, ale spíše způsobené střelivem či "manipulací" se zbraní (např. pomalé vypuštění závěru), nic, co by se nedalo odstranit vytažením zásobníku, potažením závěru a znovu nabitím.
Štve spíš všechno to okolo a jako tak celkově, za 30 by to mělo vydržet rozhodně víc. V reklamním videu je pád zbraně min. ze tří metrů, mno, moc si to nedokážu představit, jak by to dopadlo, já se při jednom střílení trochu zapomněl a pustil vystřílené EVO (po 3 zásobnících) a tasil pistoli, ale jaksi zapomněl, že to EVO nemám na popruhu, tak letělo do trávy

- pepe123456
- Pravidelný návštěvník
no hlavně "reklamovat" u czub je teprvr zážitek:-) to se nasmějete ... viděl jsem 4x reklamovanou cz75, nic neuznáno 

- cipis
- Sponzor serveru
Toš já to nereklamuji u CZUB, ale u prodejce, kde jsem to koupil. Se zbrojovkou si to řeší on, mě to defacto nezajímá. Obě závady byly uznány. Až na tu dobu teda ...
Obsah fóra / Dlouhé zbraně / Samonabíjecí a vojenské