-
glock1719 - Příspěvky: 8120
Re: SKS - Samozarjadnyj Karabin Simonova (7.62x39)
Material hřebíku není žádná sláva.Když už sis dal tu práci chtělo to udělat s něčeho lepšího.Jak dlouho jsi to vyráběl.
-
DeadMan - Častý návštěvník
jo to vím že hřebík není nic moc ale tam na něj nic nepůsobí jde jen o to aby to nespadlo když vytáhneš plynovou trubici
dělal jsem to asi 10min a zásoba je neomezená takže bych to neřešil
dělal jsem to asi 10min a zásoba je neomezená takže bych to neřešil

-
tak SKS je opět v cajku uf
přišla mi montáž na svítilnu (olight, svítilnu jsem už měl - LedLenser - ale musel jsem ji kapánek ubrousit na nejmenší průměr čili jen to zdrsnění) tak jsem z něj udělal BAD BOYS HUNTER

přišla mi montáž na svítilnu (olight, svítilnu jsem už měl - LedLenser - ale musel jsem ji kapánek ubrousit na nejmenší průměr čili jen to zdrsnění) tak jsem z něj udělal BAD BOYS HUNTER

-
Lex_Luthor - Častý návštěvník
Snad Vas toto zaujme. Nahodou jsem narazil na tuto montaz i koukatkem, cena je dle me pekna a neni nutno vubec zasahovat do zbrane.
- Kód: Vybrat vše
http://www.floridagunworks.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=FG&Product_Code=1180&Category_Code=_SALEOPTICS
-
není tam boční aretace šrouby což už tak né zcela ideální montáž (to jsou všechny co se dávají místo originálního krytu závěru) ještě více znevýhodňuje
nejlepší je boční natvrdo ale kdo nechce vrtat jako já tak volí kryt závěru

nejlepší je boční natvrdo ale kdo nechce vrtat jako já tak volí kryt závěru
-
dneska nastřelení vyreklamované optiky a zkouška odolnosti svítilny (stříleno na 70m)
vše přežilo
vše přežilo

-
Artifex - Častý návštěvník
Na 70m se ta moje sranda ještě dá udržet všechno v 10tce na zeleném blbci.
-
taky cítím že by se to dalo udržet v desítce

-
Tak jsem dneska provětral po delší době svého Bad Boys Huntera a ještě jsem si trochu zablbnul s prostřelováním různých věcí
Stříleno sypačkou z Multiagra balení 250ks (přišly mi přesnější než Barnaul ale možná to byl jen pocit protože jsem neměl přímé srovnání) vše v sedě s oporou = mířenka.
Roztřílel jsem i dva plastové kanistry naplněné vodou a zbytkem letní směsi do ostřikovače ale ten celoplášť tim prošel jako horký nůž máslem bez velkých efektů zato klasická pálená cihla se rozletěla teda parádně
A teď k přiloženým fotkám:
1) 50m zelený (kontrola nástřelu který se kupodivu po posledním čištění a rozebrání nezměnil ale není to pravidlo jen se mi to podařilo složit stejně jak to bylo při předchozím nastřelování)
2) 50m zelený (zatím nejlepší soustřel co se mi kdy s touhle flintou poved)
3) 50m dýně Halloween (jen na vysvětlenou nejsem žádný vyznavač emerických svátků ale pro 4 letého kluka je tohle větší zábava a pak i pro taťku
Jen doplním že na zelený terč je vždy vystřeleno 10 ran

Stříleno sypačkou z Multiagra balení 250ks (přišly mi přesnější než Barnaul ale možná to byl jen pocit protože jsem neměl přímé srovnání) vše v sedě s oporou = mířenka.
Roztřílel jsem i dva plastové kanistry naplněné vodou a zbytkem letní směsi do ostřikovače ale ten celoplášť tim prošel jako horký nůž máslem bez velkých efektů zato klasická pálená cihla se rozletěla teda parádně

A teď k přiloženým fotkám:
1) 50m zelený (kontrola nástřelu který se kupodivu po posledním čištění a rozebrání nezměnil ale není to pravidlo jen se mi to podařilo složit stejně jak to bylo při předchozím nastřelování)
2) 50m zelený (zatím nejlepší soustřel co se mi kdy s touhle flintou poved)
3) 50m dýně Halloween (jen na vysvětlenou nejsem žádný vyznavač emerických svátků ale pro 4 letého kluka je tohle větší zábava a pak i pro taťku

Jen doplním že na zelený terč je vždy vystřeleno 10 ran
Naposledy upravil DeadMan dne 05.11.2011 13:35, celkově upraveno 1
-
1) 70m mířenka
2) 70m mířenka
3) 70m rychlopalba v sedě s oporou (cca tak rychle jako na mém videu s CZ858 na 25m ve stoje bez opory s kolimátorem)
2) 70m mířenka
3) 70m rychlopalba v sedě s oporou (cca tak rychle jako na mém videu s CZ858 na 25m ve stoje bez opory s kolimátorem)
-
1) 50m dýně to pěkne odsrala
2) 50m 3cm tlustý kotouč ze slitiny hliníku a něčeho
3) 50m 3cm tlustý kotouč ze slitiny hliníku a něčeho (některé střely šly celé skrz a některé se svlékly čili plášť zůstal v ďouře ale jádro prošlo dokonce se jednou stalo že se jádro zaseklo v kotouči protože střela zřejmě dopadla pod špatným úhlem = jde to vidět na obrázku č. 2 jiak vše chodilo skrz)

2) 50m 3cm tlustý kotouč ze slitiny hliníku a něčeho
3) 50m 3cm tlustý kotouč ze slitiny hliníku a něčeho (některé střely šly celé skrz a některé se svlékly čili plášť zůstal v ďouře ale jádro prošlo dokonce se jednou stalo že se jádro zaseklo v kotouči protože střela zřejmě dopadla pod špatným úhlem = jde to vidět na obrázku č. 2 jiak vše chodilo skrz)
- Rad
- Pravidelný návštěvník
Měl bych dotaz. Dá se legálně použít SKS 45 k lovu, když ji mám vedenou k ochraně osob a majetku? Myslím tím možnosti úpravy, abych si ji mohl přehlásit jako loveckou. Stačilo by omezit počet nábojů v zásobníkové schránce a jak?
-
Nejdříve si projdi tohle (jak to vidí myslivci):
http://www.myslivost.cz/Poradny/Strelec ... monov.aspx
a pak tohle (tenhle puškař z SKS dělá lovecké zbraně na objednávku):
http://zbrane.webz.cz/9.html
http://www.myslivost.cz/Poradny/Strelec ... monov.aspx
a pak tohle (tenhle puškař z SKS dělá lovecké zbraně na objednávku):
http://zbrane.webz.cz/9.html
-
SW_FOX - Grafoman
Dr. Hanáka bych bral s jistou rezervou, nicméně spíš jde o to, abys nevypadal buď jak chudý příbuzný, co nemá na pořádnou loveckou flintu, nebo jako magor vojenskou flintou
Sám jsem chodil léta s M1 Garandem, na podobné dotazy jsem reagoval sdělením pořizovací ceny a na druhou poznámku jsem měl připravenu hlášku, že slyšet tohle od někoho, kdo má na rameni Mausera (či jeho klon) je víc než úsměvné......
Sám jsem chodil léta s M1 Garandem, na podobné dotazy jsem reagoval sdělením pořizovací ceny a na druhou poznámku jsem měl připravenu hlášku, že slyšet tohle od někoho, kdo má na rameni Mausera (či jeho klon) je víc než úsměvné......
- stanislav řeháček
- Nový uživatel
jak jste to měl vyřešené u te M1 aby kapacita odpovídala kat c,to se potom nabijí po jednotlivých nábojích nebo nějáke 2 rané udělátko
-
Walt - Příspěvky: 1417
Zeleny sport pise, ze doveze SKS v dobrem stavu za 3 600, pokud bude mit aspon 100 zajemcu
- Peterelektro
- Občasný návštěvník
- Pavel Tringela
- Častý návštěvník
- ceda
- Nový uživatel
Právě jsem si jedno objednal.Tak už je nás 6.Jo a taky jsem dnes mluvil s panem majitelem Multiagra.Zajímal jsem se o to kdo je výrobce a v jakém jsou zbraně stavu.Bohužel nic konkrétního jsem se nedozvěděl.Snad jen to ,že prý budou zbraně v dobrém stavu.No zbytek můžem spekulovat.
-
eschaia - Občasný návštěvník
šel bych do toho taky, ale chce to aspoň základní informace o zbrani, rok výroby, země původu, hlaveň tvrdochrom? To, že bude v dobrém stavu mi moc neřekne.
Obsah fóra / Dlouhé zbraně / Samonabíjecí a vojenské