-
Quirinus - Pravidelný návštěvník
Bladetech OWB belt holsters
Mohl by se někdo prosím podělit o zkušenosti s vnějšími opaskovými pouzdry od Bladetechu? Jde mi především o to, jaký je rozdíl mezi průvlekem, tek-lokem a pádlem co se týče pohodlí a jak moc jednotlivá řešení odstávají od těla.
Také jsem narazil na SRB "Sting Ray" - tam je rozdíl od průvleku jaký?
Lze ke stejnému pouzdru přehazovat např. pádlo za lok-tek?
A pistole v pouzdru drží jak? Za lučík nebo tiskem závěru?
Díky za odpovědi.
Také jsem narazil na SRB "Sting Ray" - tam je rozdíl od průvleku jaký?
Lze ke stejnému pouzdru přehazovat např. pádlo za lok-tek?
A pistole v pouzdru drží jak? Za lučík nebo tiskem závěru?
Díky za odpovědi.
-
bacil.357 - Občasný návštěvník
Re: Bladetech OWB belt holsters
pouzdra od BT jsou pro mne ta nej.. materiál, zpracování i tvarově super.
mám pádlo i SRB. oba typy adaptérů ( pádlo, průvlek ) můžeš kdykoliv prohodit. je to na šroubky. lze měnit i sklon pouzdra ( hlaveň svisle dolů nebo náklon ).
jak SRB i pádlo se dá nastavit i podle šířky opasku, tak aby to "neplavalo".
tek-lok jsem naživo neviděl, takže to si můžeš na stránkách BT prohlédnout sám..mají tam i návody a videa, myslím
při použití SRB je zbaň nepatrně víš a mě se zdá že o proti pádlu o něco více od těla.
mě nejvíc sedí pádlo, ale každý je jiný.
kdybys byl někde ze západu Čech, ukázal bych naživo
edit: zbraň v pouzdře drží podobně jako třeba i Fobusu.. za lučík. síla sevření se dá regulovat.
mám pádlo i SRB. oba typy adaptérů ( pádlo, průvlek ) můžeš kdykoliv prohodit. je to na šroubky. lze měnit i sklon pouzdra ( hlaveň svisle dolů nebo náklon ).
jak SRB i pádlo se dá nastavit i podle šířky opasku, tak aby to "neplavalo".
tek-lok jsem naživo neviděl, takže to si můžeš na stránkách BT prohlédnout sám..mají tam i návody a videa, myslím
při použití SRB je zbaň nepatrně víš a mě se zdá že o proti pádlu o něco více od těla.
mě nejvíc sedí pádlo, ale každý je jiný.
kdybys byl někde ze západu Čech, ukázal bych naživo
edit: zbraň v pouzdře drží podobně jako třeba i Fobusu.. za lučík. síla sevření se dá regulovat.
-
Quirinus - Pravidelný návštěvník
Díky za odpovědi, už se v jejich nabídce orientuju líp. Ještě bych měl jeden dotaz - máš i opaskový pouzdro na zásobníky? Tam máš taky pádlo nebo SRB?
-
bacil.357 - Občasný návštěvník
- john.hawk
- Pravidelný návštěvník
mám opaskový pouzdro na zásobníky, úchyt Tec-Lock, budu ho prodávat..(kdyby jsi měl zájem)
hodnocení - velmi kvalitný pouzdro, hodně vydrží, možnost volby síly sevření zásobníků/zbraně, snadná údržba..celkově jsem velmi spokojený..
hodnocení - velmi kvalitný pouzdro, hodně vydrží, možnost volby síly sevření zásobníků/zbraně, snadná údržba..celkově jsem velmi spokojený..

Obsah fóra / Zbraně / Optika, Příslušenství