Obelix
Častý návštěvník
Častý návštěvník

07.11.2006 19:11

volkswagen : přesvědčit S747N nebo para o tom, že třeba nemají pravdu, je problém, ale pořád je to diskuze. Pokud si tu někdo nevidí do huby, tak jsi to ty. Místo pádných argumentů meleš svoje urážky jako kolovrátek. Tím tedy svojí úroveň a inteligenci zrovna nepředvádíš...

PiDiBi

07.11.2006 19:22

tak se nam to pekne prolina skrz fora - cikani, politici, policajti, straznici, odpurci zbrani, pejskari
vsechno je to pakaz :)

S474N
Častý návštěvník
Častý návštěvník

07.11.2006 19:30

Obelix: presvedcovat me o tom, ze nemam pravdu stylem "ale Máňa říkala, že to není směroplatný" :roll: Tak tomu rikam odborny pravni vyklad ala Kulovy blesk...

Obelix
Častý návštěvník
Častý návštěvník

07.11.2006 19:55

S747N : říkal jsem něco o tom, že jedna paní povídala? :roll: A pokud myslíš kolegu oupiho, u něho se všechno odvíjí od kvality vyučujících, no a taky od toho, jestli na jejich hodina zrovna nepodřimoval :lol:

para
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

07.11.2006 20:16

Obelix: jak si přišel na to že nemam pravdu :shock:
Naposledy upravil para dne 07.11.2006 20:19, celkově upraveno 2

S474N
Častý návštěvník
Častý návštěvník

07.11.2006 20:17

Me to tak pripada, ze OUPImu tam prednasi pani Jechova:

Obrázek

Click for audio

Reklama

Obelix
Častý návštěvník
Častý návštěvník

07.11.2006 20:20

S747N : tak to nemůžu potvrdit, ani vyvrátit, musíš vznést dotaz na něho :lol: :lol: :lol:

alfonss
Grafoman
Grafoman

07.11.2006 20:24

SATAN:Máňa říkala........ Ty seš číslo :D:D:D:D:D:D:D

oupi
Častý návštěvník
Častý návštěvník

07.11.2006 21:10

Satane, přednáší mi JUDr. Krčál. Dnešního dne důchodce (s téměř 29 letou praxí u policie (končil jako podplukovník)), z toho pět let jako vyšetřovatel), jež má na triku několik příruček pro střední policejní školu. Tvoje ICQ jsem mu předal a zbytek je už jenom na něm (ale počítej, že se Ti ozve někdy přes zimu, teď fachá na zahrádce).
Ps. Když pominulo naštvání, že kritizuješ člověka, kterého ani neznáš, tak jsem se docela nasmál. :D

To volkswagen: Kdyby nebylo MP, musela by tuhle práci dělat PČR. Máš pravdu, že spousta policistů si na strážníky stěžuje, protože jim přidělává práci. Jenže oni jim přidělávají práci, kterou by měli dělat oni (tzn. u PČR je dost flákačů, stejně jako u MP, ale taky dost pracantů (u obou)). Většinou je prý zvykem, že se na PČR u dopravní nehody, nebo po zákroku čeká i několik hodin (Kladno). Já pracuji na malém městě, tam je to jiné. PČR a MP docela dobře spolupracují a nikdo si nestěžuje. Zkus se přijet podívat k nám, ať si trochu změníš obrázek. Praha je kapitola sama o sobě, ale věřím, že i tam se najdou slušní lidé. :D

volkswagen
Nový uživatel
Nový uživatel

07.11.2006 21:14

Obelix píše:volkswagen : přesvědčit S747N nebo para o tom, že třeba nemají pravdu, je problém, ale pořád je to diskuze. Pokud si tu někdo nevidí do huby, tak jsi to ty. Místo pádných argumentů meleš svoje urážky jako kolovrátek. Tím tedy svojí úroveň a inteligenci zrovna nepředvádíš...

Já s tebou ale od začátku diskutovat nehodlal. Pouze jsem konstatoval (ve svém prvním příspěvku) že se snažíte vehementně přesvědčit veřejnost o tom že je její pohled na MP špatný. Děláte to tak strašně křečovitě a tak strašně křičíte "ne a ne a ne nejsme hloupí" že je to až komické.

Když jsem poznamenal to o polovzdělání, bylo mi to vyvráceno slovy že ředitel v Praze má VŠ... Hm. :-)

alfonss
Grafoman
Grafoman

07.11.2006 21:15

Vrátnej na VUT v Brně má taky VŠ :)

Obelix
Častý návštěvník
Častý návštěvník

07.11.2006 22:24

volkswagen: já zapoměl, tady je to samý vysokoškolák a skoroEinstein. Je mi jasný, že tě to nezajímá, ale jako se nestydím za to, co dělám, tak ti klidně řeknu, že jako většina mých kolegů mám maturitu, svojí práci, na rozdíl od kvalitních kádrů PČR, si musím každé tři roky obhájit složením zkoušky před komisí jmenovanou Ministerstvem vnitra. Ale vzhledem k tomu, že jsem jen poloblb, nezbyde mi nic jiného, než na tento server přestat chodit, neboť nedosahují inteligenční úrovně zdejších pisatelů. Takže vám přeji mnoho plodných debat, jako je tato.

para
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

07.11.2006 22:29

Obelix:
Tato debata se stala takto "plodnou" převážně díky tobě a tvojí neschopnosti nebo spíše neochotě k respektování názorů a zkušeností druhých.
Přesně si tady předvedl to čím sou strážníci MP nejvíce zprofanovaný a to je: "Já sem strážník MP a tudíž musim mít vždy pravdu".

Obelix
Častý návštěvník
Častý návštěvník

07.11.2006 22:34

para: já netvrdil, že mám pravdu, jen jsem říkal svoje názory a zkušennosti z ulice. Pochopil jsem,že vy se v naší práci vyznáte daleko líp, než já po 12 letech služby, takže pravda je na vaší straně, tímpádem není důvod nějakou diskuzi vést.

Rys
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

08.11.2006 9:34

para píše:Tato debata se stala takto "plodnou" převážně díky tobě a tvojí neschopnosti nebo spíše neochotě k respektování názorů a zkušeností druhých.
Přesně si tady předvedl to čím sou strážníci MP nejvíce zprofanovaný a to je: "Já sem strážník MP a tudíž musim mít vždy pravdu".

Para: Pokud si přečteš příspěvky, zjistíš, že jak já, tak Obelix, připouštíme a víme, že ne všichni od MP jsou dobří, že ne všichni dělají práci jak mají (tak jako v každém oboru, tak jako v každé firmě či fabrice. A ten zbytek snad pracuje líp). A taky zjistíš, že ostatní, nebudu jmenovat, absolutně nerozlišují. Co strážník, to poloblb a spousta jiných urážek. My vás takovýchto jmen ušetřili. Pověz mi tedy, kdo tuto debatu vede demagogicky? Pokud si nebudeš jistý, dej to přečíst někomu nezávislýmu. Nemyslím, že by to ještě debata byla. Proto klidně pište, ale snad budu mít tu sílu nereagovat.

volkswagen
Nový uživatel
Nový uživatel

08.11.2006 10:16

Hoši, hoši, hoši. Já tu přeci nedebatoval. Jenom jsem psal svoje postřehy.
Zdá se že se potrefená husa ozvala :-)

Ale když už jsme u toho. Líbí se mi ten alibismus
připouštíme a víme, že ne všichni od MP jsou dobří, že ne všichni dělají práci jak mají (tak jako v každém oboru, tak jako v každé firmě či fabrice.

Takže to, že v ETA se taky najde pár vohnoutů znamená že se není proč znepokojovat? Možná skutečně existuje parta nebo skupina která umí a ví a vyzná se. Já se s takovou nesetkal. Netvrdím že neexistuje. Píšu jenom svoje vlastní postřehy a zkušenosti.

A stále tvrám na tom že dát po 2měsíčním výcviku nějakému vyučenému truhláři na pás pistoli a tonfu a vypustit ho mezi slušné lidi je nezodpovědnost. Dovolit jim vybírat pokuty do vlastního rozpočtu je nebetyčná drzost. A dát jim pravomoce buzerovat řidiče to už je chucpe.

Jediné co se v mých příspěvcích přibližovalo debatě byla otázka: Proč zrovna MP? Leč, bohužel drahý Ignáci, zodpovězena nebyla.

para
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

08.11.2006 11:32

Rys píše:Para: Pokud si přečteš příspěvky, zjistíš, že jak já, tak Obelix, připouštíme a víme, že ne všichni od MP jsou dobří, že ne všichni dělají práci jak mají (tak jako v každém oboru, tak jako v každé firmě či fabrice. A ten zbytek snad pracuje líp). A taky zjistíš, že ostatní, nebudu jmenovat, absolutně nerozlišují. Co strážník, to poloblb a spousta jiných urážek. My vás takovýchto jmen ušetřili. Pověz mi tedy, kdo tuto debatu vede demagogicky? Pokud si nebudeš jistý, dej to přečíst někomu nezávislýmu. Nemyslím, že by to ještě debata byla. Proto klidně pište, ale snad budu mít tu sílu nereagovat.

Já myslim že sem to přečet pozorně. Ano vy připouštíte že né všichni strážníci MP jsou lidi na pravém místě, ale jedním dechem odmítáte kritiku lidí kteří maj s MP špatné zkušenosti.
Jak můžeš chtít od člověka kterej se setkal ze strany MP pouze s buzerací a arogancí, aby MP nějak chválil nebo kladně chápal její opodstatnění???
Já za sebe prohlašuji, že MP je podle mého názoru úplně zbytečná a já na ni nikdy spoléhat nebudu.
Jestli chce někdo svojí ochranu, ochranu své rodiny, svého majetku, svěřit do rukou nekompetentních rádoby "strážců pořádku", kteří sou v drtivé většině bídně vyškoleni jak po psychologické stránce, tak po stránce schopnosti efektivně řešit krizové situace, tak je to čistě jeho osobní věc.
Já takovej dobrodruh a hazardér se svým zdravím a se zdravím svých blízkých nejsem a tutíž jak už to tady někdo napsal, když už nebudu moci něco zvládnout svépomocí obrátím se jedině na PČR.

Já totiž silně pochybuju o tom že kdyby mi něco přerostlo přes hlavu, byla by to MP vůbec schopna řešit........... tečka!!!

Rys
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

08.11.2006 12:13

Oprostěte se od předsudků, od svého nasrání a podobně, přečtěte si pozorně tuto "diskuzi" a pak si v hlavičkách srovnejte kdo na koho útočí, kdo koho uráží aniž by ho kdy potkal, a kdo je demagog, kdo dokáže připustit chybu a kdo to nazývá alibismem. Máte dvojí metr, pánové. Jeden na sebe a druhý na... koho? :D
Ať se Vám daří!

Howg!

para
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

08.11.2006 12:19

To je neuvěřitelný, ono nejspíš na tom plošným bídnym intelektu strážníků MP něco bude. :roll:
Už sem to napsal jinde takže se teď budu opakovat.
"Diskuzi" s váma, strázníkama MP nejlépe vystihuje tato věta: "bav se s volem o sobotě, když jde v pátek na porážku".

volkswagen
Nový uživatel
Nový uživatel

08.11.2006 12:33

Je to těžké. Když napíšu postřeh. Doplňuji - postřed podepřený vlastní zkušeností. Jsem demagog? Zdůrazňuji že jsem zatím jiného strážníka než toho "polovzdělaného blba" nepotkal. To není moje chyba. Jestli kdesi v kanceláři existuje nenulový počet bakalářů a magistrů, mě jako občana nezajímá. Když už tu sebranku musím platit, chci aby měla nějakou úroveň ta co se pohybuje po ulicích. Jedna vlaštovka jaro nedělá.

Pořád se pohybujeme v bludném kruhu. Na otázky nejsou odpovědi. A když denodenně vidím v centru Prahy co vidím tak názor měnit nebudu. Mohu ho změnit na základě nějakých objektivních skutečností. Informace o vzdělání jakéhosi ředitele mě nezajímá. Když už na to ty peníze jdou tak ať je to alespoň trochu vidět. Jediné při čem je MP vidět je odtahování aut z naprosto nesmyslně umístěných zákazů stání. To můžu opětovně demonstrovat konkrétním místem - ve Vítězné ulici před číslem 1 jest takový jako ostrůvek. Jednoho dne se u něho objevila žlutá čára a odtahovce začalo co? Odtahovce začaly žně. To že je celý smíchov pokrytý psími exkrementy až po kotníky je každému jedno. Hlavně že se zbavíme těch nenbezpečných pirátů silnic co si troufli zaparkovat 30 cm za žlutou čárou. To není fabulace, demagogie. To je moje osobní zkušenost.

Je mi jedno, jestli bude strážník mít základní školu, maturitu nebo vysokou. Aby nebyl za blba musí (alespoň v Praze) trošku myslet. A když už vidí že má někdo překročenou dobu parkování na lístečku za oknem tak sakra musí taky vidět že metr od něho sere pes jakéhosi bezdomovce doprostřed chodníku.

Tohle je to špatné a i kdybyste nadále všichni měli třeba titul akademika tak dokud se tohle nezmění tak se můžete třeba rozkrájet ale respektu se vám dostávat nebude. Ten si totiž hoši musíte zasloužit. A zasloužit činy. Né tím že budete prázdně plkat po netu jak vás nikdo nemá rád, jak je celý svět proti vám i když poukážete na nedostatky.

PředchozíDalší

Obsah fóra / Střelectví / Zbrojní průkaz, Legislativa, První pomoc / Zahraničí (dovozy, vývozy, legislativní odlišnosti)