- Parth
- Nový uživatel
Pozdro na Steyr M-A1
Zdravím, mohl by mi někdo poradit nebo doporučit pouzdro na tuto zbraň?
http://www.detex.cz/img/pistole/steyrma1_1_big.jpg
Měl jsem zájem o Fobus ale přímo na tuto zbraň nedělají nic. Přemýšlel jsem jestli se nevejde do pouzdra na Sig 226 nebo do podobného s taktickou lištou ale nechce se mi to za tolik peněz riskovat. Za každou radu díky
http://www.detex.cz/img/pistole/steyrma1_1_big.jpg
Měl jsem zájem o Fobus ale přímo na tuto zbraň nedělají nic. Přemýšlel jsem jestli se nevejde do pouzdra na Sig 226 nebo do podobného s taktickou lištou ale nechce se mi to za tolik peněz riskovat. Za každou radu díky
-
Gixxer - Občasný návštěvník
- Parth
- Nový uživatel
Jo to by asi bylo nejlepší ale opravdu bych chtěl vyzkoušet pouzdro od Fobusu ale tady u nás je jen Jiránek kterej Fobus nevede a v Praze nevím jestli maj někde na prodejně. Tady právě někdo řešil jestli se dá nacpat nějaká pistole do nějakýho pouzdra tam mě napadlo se zeptat taky. Ale jak říkáš bude asi jednodušší se sebrat a okouknout krámy.
-
glock1719 - Příspěvky: 8120
- Parth
- Nový uživatel
-
de-luxe - Nový uživatel
Re: Pozdro na Steyr M-A1
Po letech si dovolím resuscitovat tohle téma a ptám se zde přítomných majitelů M-A1, jejichž řady se od založení threadu nepochybně rozrostly, jaké používají plastové opaskové pouzdro (Kydex, Injection molded). Na každodenní nošení mám kombinaci kožený opasek + kožené samosvorné pouzdro na míru. Na blbnutí venku na střelnici bych ale rád něco víc "polního", ideálně tvrzený plast. Mockrát díky za podněty a doporučení z vaší praxe.
-
Kuku - Častý návštěvník
Re: Pozdro na Steyr M-A1
Koukni se na Blade-tech...
Obsah fóra / Zbraně / Obecně o zbraních