-
4mike - saigaholic
Re: Střelba v Bratislavě.Brokovnicí
já taky ne ale podle podobných úvah na nás koukají jako na magory s kvérama, který svrbí prst na spoušti
-
$emtex - Sponzor serveru
Tahle úvaha se týká nás všech, posouzení okolností jednání držitele ZP s legální zbraní v krajní nouzi.
- Kelly01
- Pravidelný návštěvník
Chlapi, nevím jak vy, ale má odvaha by proti chlápkovi se samopalem, který zjevně ví co dělá byla dost omezená, se svou pětašťourou bych si to lajzl leda při jeho přebíjení nebo zezadu(ovšem útok netrvá jdu sedět
), a i v těchhle případech bych dal dvoustřel a prchal za něco betonovýho a před dalším pokusem rychle měnil úkryt, ono riziko zádržky, jeho kvalitní neprůstřelná vesta + jeho rychlý přebití hrozí vždycky 
Holt ona reálná hrozba je něco jinýho než hrdinství a sebejistota na soutěžích podpořená prostřílenou figurínou, a řekněme si na rovinu, kolik nás má výcvik bojováků a psychiku zocelenou cizineckou legií
Bylo by taky zajímavý vědět jestli byl v klubu a jezdil po soutěžích

Holt ona reálná hrozba je něco jinýho než hrdinství a sebejistota na soutěžích podpořená prostřílenou figurínou, a řekněme si na rovinu, kolik nás má výcvik bojováků a psychiku zocelenou cizineckou legií

Bylo by taky zajímavý vědět jestli byl v klubu a jezdil po soutěžích

-
TraTom - Častý návštěvník
Vzhledem k tomu, že všechny ty kvéry jsou černota, tak asi těžko.
I když jako bejvalej lampas další zváštní výcvik asi ani nepotřeboval...
I když jako bejvalej lampas další zváštní výcvik asi ani nepotřeboval...
- Kelly01
- Pravidelný návštěvník
Pokud je pravda co psali kdesi jinde, že údajně to byli romští dealeři co do toho stáhli jeho dceru tak se mu nedivím, to by zlomilo a dostalo do stavu beznaděje i jiný týpky, a jestli je u nich spravedlnost stejná jak tady tak už asi neviděl jiný východisko, vytočenej musel být hodně, protože v 10 ráno se takhle nasrat je umění...
Ale jsou to pořád jen drby a jedna paní povídala..
A zjevně dobrej barák:
"Střelec bydlel nad zmíněnou rodinou. Toto policie nepotvrdila. V domě bydlí množství policistů, vojáků a pohraničníků."
http://www.youtube.com/watch?v=y3dbH_qjdSE
Ale jsou to pořád jen drby a jedna paní povídala..
A zjevně dobrej barák:
"Střelec bydlel nad zmíněnou rodinou. Toto policie nepotvrdila. V domě bydlí množství policistů, vojáků a pohraničníků."
http://www.youtube.com/watch?v=y3dbH_qjdSE
Naposledy upravil Kelly01 dne 30.08.2010 17:48, celkově upraveno 1
-
tuareg - Častý návštěvník
Už je i fotka toho šílence http://media.novinky.cz/083/230833-original1-6td9e.jpg
-
Krocan - Nový uživatel
Zdržel bych se označení "šílenec", ten člověk až nebezpečně dobře věděl co dělá.
Skoro mi to připomíná ten příběh o chlápkovi, který měl děti, ty děti letěly letadlem a to letadlo se chybou chybou dispečera srazilo s jiným letadlem. Chlápek si dispečera našel a sejmul. Uvidíme, co se vyvrbí z tohoto.
Skoro mi to připomíná ten příběh o chlápkovi, který měl děti, ty děti letěly letadlem a to letadlo se chybou chybou dispečera srazilo s jiným letadlem. Chlápek si dispečera našel a sejmul. Uvidíme, co se vyvrbí z tohoto.
- FouET
- Pravidelný návštěvník
Zdržel bych se všech komentářů, dokuď nic nevíme. Bezdomovec, kluk, policjt, voják, oběti drogový dealeři, děti, kolemjdoucí ...... Každou chvíli něco jiného. V tomhle případě bych všechno na novináře neházej (ne, že bych se jich zastával) ale psát o tom prostě musí a přitom sami nemají jiné informace, než kdo kde něco řekl. Je to moc žhaví a spousta dohadů. Co mě opravdu rozčiluje, když píšou s odstupem času, v klidu o věcech kterým vůbec nerozumí a melou nesmysli. K vidění často v hlavních zprávách jisté televize.
- majsner
- Častý návštěvník
FouET píše:...ale psát o tom prostě musí a přitom sami nemají jiné informace, než kdo kde něco řekl...
Ne, nemusí. V tom je rozdíl mezi bulvárním a seriózním zpravodajstvím. Bulvární novinář píše co nejrychleji o všem, klidně i na základě výpovědi jediného člověka kdesi v diskusi na internetu, jen aby byl první. Seriózní novinář napíše pouze ty informace, které má ověřené. Bohužel seriózních médií u nás moc není.
- FouET
- Pravidelný návštěvník
I novináři musí něco jíst, ať se nám to líbí nebo ne. Blesk je u nás nejprodávanější (blesk je zrovna z bulvárů nejméně bulvární). Vydavatelé "seriózních" novin pak novináře nutí psát podobně. Vyšší prodej=> víc reklam=> větší zisk. O internetových "novinách" to platí dvojnásob, protože ty jsi ani nekupujeme.
le opravdu se novinářů nechci zastávat, pouze jsem v tomto konkrétním případě trochu smířlivější.
le opravdu se novinářů nechci zastávat, pouze jsem v tomto konkrétním případě trochu smířlivější.
- majsner
- Častý návštěvník
Netvrdím, že nemusí něco jíst. Jen trvám na tom, že novinář je druhá nejnižší forma života, hned po politikovi. Prostě odpad společnosti, sajrajt z kanálu. Nic víc. 

- kraken
- Častý návštěvník
Gratulace policajtům. Muselo to bejt hodně hustý.
- hanzik86
- Pravidelný návštěvník
Tak s každou takovoudle událostí se děsím, kdy se něco podobnýho odehraje v Praze... Kam ten svět spěje, proboha 

-
Aramaki - Pravidelný návštěvník
svět nikam nespěje, nikdy jiný nebyl a nikdy jiný nebude.
Bylo už někde řečeno, jestli to byli legálně držené zbraně?
Bylo už někde řečeno, jestli to byli legálně držené zbraně?
-
$emtex - Sponzor serveru
Re: Střelba v Bratislavě. Puškou vz.58
Shlédl jsem zprávy na Primě, ČT1, Primě, viděl jsem server tn.cz. Informace se zatím rozcházejí, slovenská policie stále pracuje na místě, sbírá informace, ohledává místo činu. Zatím se shodli na tom, že střelec vystřílel v bytě rodinu romského původu, před vchodem zabil dalšího jejich příbuzného, když opouštěl místo činu, začaly se sjíždět hlídky PZ SR, střelec začal bezhlavě pálit po všem, co se hýbalo. Auta, lidi na ulici i v domech. Zranil několik lidí, mezi nimi slovenského policistu. Slovenská policie ho zatlačila do míst, kde neměl šanci úniku a tam spáchal sebevraždu. Vyzbrojen byl plně automatickou útočnou puškou vz. 58 a 2 pistolemi. Zbytek jsou dohady, zda byl bývalý voják, policista, kdo byli lidé zavraždění v bytě a další. PZ SR zřejmě už zná jeho identitu, ale dosud nebyla zveřejněna. O případ se zajímají televize z celého světa, dokonce Al-Džazíra. Toť vše. Zatím.
- majsner
- Častý návštěvník
Je mi z toho zle.
I přesto, že se tento případ zatím vyvíjí pro nás ne tak dramaticky (snad bývalý voják / policista, samočinná zbraň pravděpodobně nelegální...), už se ozývají první výzvy ke "zpřísnění přístupu ke zbraním", pychotestům atd. (viz dnešní Hydepark na ČT24). Opět podle rčení, že pokaždé, když dojde k nějakému průšvihu se zbraněmi, má vláda tendenci trestat ty, kdo to neudělali.
Inu, přátelé, začněte prodávat nemovitosti a majetek, než vám ho znárodní pro blaho pracujícího lidu (dostala mě hláška ve zmíněném Hydeparku, že zbraně mají bohatí lidé, kterým všechno projde, kdežto chudí ne). Začínám mít pocit hraničící s jistotou, že emigrace za oceán bude nezbytná. Sice podobné tendence jsou i tam, ale jejich tempem by to mohli vydržet ještě pár desetiletí a pak už mi to bude jedno.

Inu, přátelé, začněte prodávat nemovitosti a majetek, než vám ho znárodní pro blaho pracujícího lidu (dostala mě hláška ve zmíněném Hydeparku, že zbraně mají bohatí lidé, kterým všechno projde, kdežto chudí ne). Začínám mít pocit hraničící s jistotou, že emigrace za oceán bude nezbytná. Sice podobné tendence jsou i tam, ale jejich tempem by to mohli vydržet ještě pár desetiletí a pak už mi to bude jedno.
- Carlito
- Častý návštěvník
No, nevypadá to moc dobře
. Byl bych rád, kdyby ty zbraně měl nelegálně, jen aby to nebylo naopak a z toho samopalu se nevyklubala civilní okleštěná kosa s GP kompenzátorem a toho střelce možná někteří kolegové od sousedů znají z nějaké sportovní střelnice. Pokud by se to potvrdilo, bůh pak ochraňuj náš koníček před hysterickou reakcí některých jedinců, co se budou potřebovat zviditelnit na úkor tohoto neštěstí, protože to ještě bude terno. Nejen kvůli původu obětí
.
S jedním lupičem, který taky sportovně střílel, jsem měl tu čest být kdysi na palebné čáře. Říkali mu Franta…

S jedním lupičem, který taky sportovně střílel, jsem měl tu čest být kdysi na palebné čáře. Říkali mu Franta…

- shadow164
- Pravidelný návštěvník
Hádám, že první příjdou na řadu sběratelské výjimky na full auto a hned pak samonabíjecí dlouhé. 

-
pekoz - Častý návštěvník
http://www.webforum.sk/viewtopic.php?t= ... &start=180
Takze frajer mal ZP a 6ks legalnych zbrani.58mu mal na cierno.
Teraz o tom hovoril Spisiak na STV1
Takze frajer mal ZP a 6ks legalnych zbrani.58mu mal na cierno.
Teraz o tom hovoril Spisiak na STV1
-
Kentan - Častý návštěvník
Na Iděsu píšou, že měl vše legálně a ty postřílení Cikáni prý byli známí kriminálníci. No každopádně nic moc 

Obsah fóra / Střelectví / Události