- vrbodol
- Častý návštěvník
Optika ZF 4
Ahoj .Mám možnost koupit tuto optiku.Můžete mi prosím poradit na co si mám dát pozor?Jáký to má mít kody aby to byla válečná.Prej se to dělalo i po válce.Chce za to 4000Kč.To mi přišlo docela rozumný. Dík.
- edo
- Pravidelný návštěvník
Re: Optika ZF 4
Je to výborná cena pokiaľ je značnie ddx , dow ... pokiaĺ je značenie vz. 43 a čs preberacie znyčky prekrížené meče je to povojnová výroba , pokiaĺ je povodne značenie preškrtnuté vodorovne je to prebraté čs armádou cena podľa stavu je prijateĺná .
tu máš odkaz na stránku :
http://claus.espeholt.dk/zf4.html
tu máš odkaz na stránku :
http://claus.espeholt.dk/zf4.html
- vrbodol
- Častý návštěvník
Dík za radu.Dneska jsem ji viděl.Je to přeškrtaný a lvíček s U 45.Značena DOW.Co znamená to nově ražený U?Dík.
- vrbodol
- Častý návštěvník
Jaště jsem zapoměl.V tom odkazu je to zaměřovací téčko s těma stupněma a na tý co jsem viděl je klasický T.To je nějaká pozdější výroba?Já aby tam nebyly daný nějaký nový čočky.Nechci koupit nějakou splácaninu.
- edo
- Pravidelný návštěvník
Výboba optikotechna / dnes meopta / cez WW II , po vojne prevzatý ČSA , pokiaľ je v dobrom stave cena je veĺmi dobrá - pozri aukro....išla na G 43 , Stg 44 obmedzene na K 98.
- Stana
- Občasný návštěvník
To co popisujes, je poválečný kus a ještě divný.Němci používali jen klasický kříž . Dát to na G43 je blbost. Cena není špatná, ale.. co s tím pokud nesbíráš optiky. Meopta začala dělat nový ZF 4. Podívej se na stránky
- Grimpo
- Častý návštěvník
Meopta začala dělat nový ZF4. Ano. Koupit to jde jedině přes Frankonii. Dělaj to přímo pro ně. Kontaktoval jsem je. Potřebuju do své poválečné ZF4 novou převracecí čočku. Dělal jsem si naděje, že když se to vyrábí, bude to v pohodě. Není. Ta současná produkce má jiný střeva. Starý produkci se to pouze podobá z vnějšku, uvnitř je to prý úplně jinak řešené.
Kdyby někdo věděl o nějakém vraku ze staré produkce za rozumný peníz, tak bych měl zájem. Může to být válečné, poválečné, prorezlé, s poškrábanými čočkami, nefunkčními točítky... - to je mi buřt, ale ta čočka převraceče musí být OK.
Kdyby někdo věděl o nějakém vraku ze staré produkce za rozumný peníz, tak bych měl zájem. Může to být válečné, poválečné, prorezlé, s poškrábanými čočkami, nefunkčními točítky... - to je mi buřt, ale ta čočka převraceče musí být OK.
-
$emtex - Sponzor serveru
- Grimpo
- Častý návštěvník
Dík za tip, ale obávám se, že tohle je v příliš dobrém stavu pro mé potřeby.
- vrbodol
- Častý návštěvník
No přišlo mi to jako zajímavá věc za rozumnej peníz.Akorát mě mate to zaměřovací T,že v tom odkazu jsou stupně a v tamty je klasika.Jinak dík všem za radu.
Obsah fóra / Zbraně / Optika, Příslušenství