-
MK - Pravidelný návštěvník
Re: Akční střelba, obranná střelba...okoli Brna Terminy
lada: je to jak rikas, ten web (pokud myslime ten stejny teda) je www.bojovesimulace.cz a mas recht, ze na LOS je to absolutne nevhodne..ale kde mas moznost si zastrilet opravdu pod autem, nechat se "zatknout", uvedomit operacniho, popsat co se stalo, hodne strelby po zatezi, varovny vystrely, komunikace, atd...
Nekde na slovenskym webu to komentovali, ze jsme adepti na darwinovu cenu...takze jak rikas, bezpecnost bezpecnost bezpecnost...
kdo by chtel videt naky videa z toho, tak sz a poslu mailem naky videa z mobilu..neco je i u mne na webu (www.mkrconsulting.cz) na konci v klipu ke knize "Izraelska bojova strelba"

kdo by chtel videt naky videa z toho, tak sz a poslu mailem naky videa z mobilu..neco je i u mne na webu (www.mkrconsulting.cz) na konci v klipu ke knize "Izraelska bojova strelba"
- Lada
- Častý návštěvník
A co takhle přespříští víkend v sobotu po obědě? tj. 24.4.2010 ? Los teď o víkendu zas nestihnu
bo jsem si nevzpoměl na jednu událost co jsem slíbil, tak bych si trocha střelil alespoň tam. ALe musel bych to rychle zablokovat u spráce jestli je tam ještě volno, tak rychle rychle

Naposledy upravil Lada dne 12.04.2010 23:58, celkově upraveno 1
- Lada
- Častý návštěvník
2MK jo to je vono, nicméně střílení pod autem je spíše takové spestření a když někdo objetuje auto né nesplnitelné
polohy, překážky atd.. se dají masimulovat bez auta, nechat se zatknout po tom zrovna moc nefantazíruju a když už tak nějakou fešnou slečnou ve slušivé uniformičce
s pár kamarátkami od firmy bych tohle i trénoval opravdu rád

Uvědomení popsání situace, defakto to co jsme dělali na akci auto je určitě přínosné a poučné, ale to se dá trénovat i bez toho běhání mezi nabytými kvéry a točení se všemi směry na střelnici, která k tomu není uzpůsobená atd...
Střelba po zátěži není vůbec problém a tu aplikujem (mám takové 20kg "miminko") na běhání a není problém dovést i 50kg "mamku"
a vymyslet spoustu různých věcí v tomhle směru, to je snad to nejjednodušší...
varovný výstřely se také dají i s jistým asetivním přístupem, je to vždy jen o lidech na čem se domluví a na někom kdo se do toho pustí.
To jak mají na webu uvedeno, že učí i co říkat jak vypovídat atp... to je sice fajn, ale podle mě je hlavně důležité mít nějaká telefoní čísla na právníky v tel, hlavně zbytečně nekecat v tom šoku, ono podřezání své vlastní větvě může záviset v tomhle případě pouze na jednom slovíčku, formulaci a v tom stavu ve kterém se člověk ocitne...
co se psychiky týče jsou na to myslím vhodnější drily, ale už většinou kontaktní a stejně nikdo neví jak co unese a dopadne.

Uvědomení popsání situace, defakto to co jsme dělali na akci auto je určitě přínosné a poučné, ale to se dá trénovat i bez toho běhání mezi nabytými kvéry a točení se všemi směry na střelnici, která k tomu není uzpůsobená atd...
Střelba po zátěži není vůbec problém a tu aplikujem (mám takové 20kg "miminko") na běhání a není problém dovést i 50kg "mamku"

varovný výstřely se také dají i s jistým asetivním přístupem, je to vždy jen o lidech na čem se domluví a na někom kdo se do toho pustí.
To jak mají na webu uvedeno, že učí i co říkat jak vypovídat atp... to je sice fajn, ale podle mě je hlavně důležité mít nějaká telefoní čísla na právníky v tel, hlavně zbytečně nekecat v tom šoku, ono podřezání své vlastní větvě může záviset v tomhle případě pouze na jednom slovíčku, formulaci a v tom stavu ve kterém se člověk ocitne...
co se psychiky týče jsou na to myslím vhodnější drily, ale už většinou kontaktní a stejně nikdo neví jak co unese a dopadne.
- Steiner
- Častý návštěvník
Termín je pro mně OK
2MK: "vyšší dívčí" bych nechal na jindy, teď bych si rád zopakoval minulou Bíteš, tj. aka IDPALOSIPSC
i s miminkem a hafíkem
Lada: pevné pracovní rukavice + kladivo tentokrát přidávám k povinné výbavě

2MK: "vyšší dívčí" bych nechal na jindy, teď bych si rád zopakoval minulou Bíteš, tj. aka IDPALOSIPSC

Lada: pevné pracovní rukavice + kladivo tentokrát přidávám k povinné výbavě

-
Spock lone wolf - Pravidelný návštěvník
Bohužel víkend 24. 4. už přednáším na fotoworkshopu, takže to nic.
Hungry: Díky za nabídku, ale LOS je dost narychlo a vypadá to že nic moc zájem. A abych tam sám i mimo soutěž šaškoval s revolverem na mířenku ke kterému není ani rychlonabíječ a asi ho ještě ani nemám úplně v ruce, na to je to moc velká akce.
Hungry: Díky za nabídku, ale LOS je dost narychlo a vypadá to že nic moc zájem. A abych tam sám i mimo soutěž šaškoval s revolverem na mířenku ke kterému není ani rychlonabíječ a asi ho ještě ani nemám úplně v ruce, na to je to moc velká akce.
- cony
- Častý návštěvník
Tak přezpříští víkend bych teoreticky mohl, ale ještě to nevím jistě, každopádně během týdne napíšu.
- DUF
- Občasný návštěvník
Pokud se nic nepodělá,tak určitě přijedu!
-
johnnyjak - Častý návštěvník
Termín je pro mě ideální. Do programu vám kecat nehodlám, už jen proto, že jsem vždy byl vrcholně spokojen
.

-
Joezbrna - Častý návštěvník
Lada píše:2MK jo to je vono, nicméně střílení pod autem je spíše takové spestření a když někdo objetuje auto né nesplnitelnépolohy, překážky atd.. se dají masimulovat bez auta, nechat se zatknout po tom zrovna moc nefantazíruju a když už tak nějakou fešnou slečnou ve slušivé uniformičce
s pár kamarátkami od firmy bych tohle i trénoval opravdu rád
![]()
...
Mám zkusit přesvědčit kamarádku na nácvik zatýkání? Usměvavá holka, 160cm/50kilo, laškovně Tě vezme za ruku, cupitá okolo, a ty se bez odporu skládáš na zem. S odporem to jde taky, ale dost to bolí, to víš, judo a ju-jitsu

-
alfonss - Grafoman
A taky je tak odolná jak ta 40 kilová buchta v seriálu Walker Texas Ranger? Té břinkne po čuni 100kg chlap a ona se jen otřepe a zřeže ho jak koňa 

-
SW_FOX - Grafoman
Jste OT, nicméně doplním, že jsem na gymplu koketoval s děvčetem co byla mistryně čr asi v JUDU, netušili byste jak 50kg dívčina dokázala zamávat s mýma tehdejšíma 85kg....
- Balvan
- Pravidelný návštěvník
Tak tentokrát (24.4.2010) mi to bohužel asi nevyjde. Budu na vás myslet a doufat, že se budeme scházet alespoň tak často jako loni.
- Lada
- Častý návštěvník
takže střelnice je zamluvena na sobotu 24.4.2010 od 13:00
Napište mě buď sz či sem kdo tedy určitě půjde a kdo možná
a případně co berete za zbraně s možností zapůjčit na vyzkoušení atp...jestli má někdo timer ať klidně veme.
Napište mě buď sz či sem kdo tedy určitě půjde a kdo možná
a případně co berete za zbraně s možností zapůjčit na vyzkoušení atp...jestli má někdo timer ať klidně veme.
Naposledy upravil Lada dne 19.04.2010 11:04, celkově upraveno 1
-
johnnyjak - Častý návštěvník
Pokud na mě nespadne meteorit, určitě přijedu
.
Výzbroj: Norinco TT Olympia .22lr, zatím nic dalšího nevlastním. Kdyby si ji někdo chtěl vyzkoušet, nemám s tím nejmenší problém. Spíš to ale zase budu zase já, kdo by rád vyzkoušel jiné zbraně

Výzbroj: Norinco TT Olympia .22lr, zatím nic dalšího nevlastním. Kdyby si ji někdo chtěl vyzkoušet, nemám s tím nejmenší problém. Spíš to ale zase budu zase já, kdo by rád vyzkoušel jiné zbraně

- Steiner
- Častý návštěvník
- Lada
- Častý návštěvník
Joezbrna píše:Mám zkusit přesvědčit kamarádku na nácvik zatýkání? Usměvavá holka, 160cm/50kilo, laškovně Tě vezme za ruku, cupitá okolo, a ty se bez odporu skládáš na zem. S odporem to jde taky, ale dost to bolí, to víš, judo a ju-jitsu
jestli je i atraktivní tak bych se tomu nebránil, já si hraju rád

2alfonss
tak on film snese všechno, já už se na to kolikrát ani nemůžu dívat

- Lada
- Častý návštěvník
Málem bych zapoměl beru: alfa defendr v kovu a GSG 5
- cony
- Častý návštěvník
Takže ještě nevím jestli budu v Brně, pokud ano tak bych jel a vezmu ssebou Glock 17 (mířidla T.F.O lechce poladěná spoušť 9mm Luger) v případě zájmu můžu vzít ještě Mosin 38 (7,62x54R) případně perkusního Remingtona (.44) to by zájemci museli dát vědět.
jinak by jel ještě Tomkill (G17 4gen a G26 vše 9mm Luger).
Účast potvrdím nebo zruším v průbehu týdne zatím to vypadá tak na 60-70% že pojedu.
jinak by jel ještě Tomkill (G17 4gen a G26 vše 9mm Luger).
Účast potvrdím nebo zruším v průbehu týdne zatím to vypadá tak na 60-70% že pojedu.
-
Joezbrna - Častý návštěvník
Jel bych z Brna. Chce mi někdo přispět na naftu? Můžu vzít 3-4 další lidi a přiměřený arzenál 
Beru G26 s různými pouzdry a botkami, projeví-li někdo zájem, můžu vzít CZ-50 se širokými dřevěnými střenkami neznámého výrobce;-)
Cony, jestli se Ti chce tahat s perkusním nástrojem, budu rád;-)

Beru G26 s různými pouzdry a botkami, projeví-li někdo zájem, můžu vzít CZ-50 se širokými dřevěnými střenkami neznámého výrobce;-)
Cony, jestli se Ti chce tahat s perkusním nástrojem, budu rád;-)
- cony
- Častý návštěvník
Joe, pro tebe ho vezmu
nabídka na Mosina stále trvá. Jinak Tomkill vezme ještě MaO ZKM 456 a v autě ještě tyhle krámy: AA410 a DU-10 Pokud by chtěl někdo nastřelit flintu, můžu vzít nastřelovací laser LaserLyte

Obsah fóra / Střelectví / Soutěže a akce, Kluby a střelnice, Prodejny a Puškaři