- SINCITYMAN
- Moderátor
-
Silencer - Pravidelný návštěvník
Tak na magnet se nechytaj ani jedny ani náznakem (sázel jsem na ty s červenou zápalkou, proužkem a chromovou střelou, ale ani ty ne) takže s tím normálně můžu střílet? Fakt nerad bych se nevědomostí potažmo hloupostí dopustil přečinu
To SINCITYMAN: dobrá rada, jednoduchý a elegantní řešení. Samotnýho mě to mohlo napadnout
Díky!

To SINCITYMAN: dobrá rada, jednoduchý a elegantní řešení. Samotnýho mě to mohlo napadnout

-
Netopyr - Moderátor
-
-
Netopyr - Moderátor
-
Tak mi to nedalo a na ty náboje jsem mrknul pořádně a co jsem nezjistil. Teď mluvím o nábojích s červenou zápalkou a červeným zalakováním s jakoby ocelovou nebo chromovou kulí. Jsou balený v originál krabičce S&B, značený 9mm Luger. Krabka je šedá, na 25 nábojů a má takové červené úhly ve kterých je logo S&B. Vysypal jsem náboje a zkoušel to podle rady magnetem a světe div se některý se na magnet chytaj a některý ne. Na těch nábojích není z venku žádnej rozdíl, bylo to originál zabalený. Ty který držej na magnetu jsem vyřadil a ty ostatní nevím nevím....
- nekromancer
- Častý návštěvník
Silencer píše:Tak mi to nedalo a na ty náboje jsem mrknul pořádně a co jsem nezjistil. Teď mluvím o nábojích s červenou zápalkou a červeným zalakováním s jakoby ocelovou nebo chromovou kulí. Jsou balený v originál krabičce S&B, značený 9mm Luger. Krabka je šedá, na 25 nábojů a má takové červené úhly ve kterých je logo S&B. Vysypal jsem náboje a zkoušel to podle rady magnetem a světe div se některý se na magnet chytaj a některý ne. Na těch nábojích není z venku žádnej rozdíl, bylo to originál zabalený. Ty který držej na magnetu jsem vyřadil a ty ostatní nevím nevím....
Jsou stejný, jádrovky tam na 99% nejsou. Ty "chromový" jsou stejně jako ty "měděný" pouze olovo v plášti z měkkého železného plechu plátovaného niklem, "měděné" pro změnu tombakem (mosaz s poměrem mědi nad 60%).
Abys tam magnetem poznal ocelové jádro, musel by mít hodně silný nejspíš neodymový magnet nebo střelu cvaknout pákovýma kleštěma.
Obsah fóra / Střelivo / Střelivo ostatní