SW_FOX
Grafoman
Grafoman

19.02.2010 10:20

Re: Sbírka na jednoho z nás - Nutná obrana

Zajímavé byly reakce i bachařů, někteří se s ním po rozhodnutí (zprošťujícím) v podstatě přestali bavit, jiní (kterým jsem říkal kde ho čekáme i s rodinou) to vzali jako "hurá, tak spravedlnost existuje" takže tak to asi bude všude.

virginan
Častý návštěvník
Častý návštěvník

19.02.2010 11:06

Hurá!!!

Zdenek N
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

19.02.2010 12:29

Dámy a pánové,
je čas abych z celé akce vycouval.Bylo to jako špatný film,ale naštěstí s dobrým koncem.Chci poděkovat všem za důvěru a hlavně pomoc.Děkuji majitelům Střelectví a PiDiBimu,že umožnili celou věc tady zveřejnit.Dále lidem,ktěří za Pavlem stali a pomohli.Chci veřejně poděkovat Markétě a Foxovi.Nebyla to ,,jen práce".Vím,že jim na tom jak to dopadne,záleželo i osobně.Skládám poklonu senátu Vrchního soudu v Olomouci za jeho spravedlivý rozsudek.Nechápu,že nikdo nebyl potrestán u PČR za předchozí liknavost v řešení násilnosti zemřelého.Pokud by PČR konala co má,nemuselo k tomuto případu dojít!!Případ je uzavřen - zapomeňte!Poznal jsem různé charaktery různých lidí.Je to zajímavá zkušenost.Díky tomuto případu mám pár nových přátel :lol: (možná i nepřátel).Prosím už neposílejte žádné peníze na MŮJ účet.Pokud by někdo chtěl dále Pavlovi pomoci,kontaktujte přímo ho.Cestu jak to udělat nechám na Vás.Jak přestanou peníza na účet chodit,tak to uzavřu a peníze předám.Prosím nevyjadřujte se k mé osobě.Nedělal jsem nic pro nějakou chválu atd.To je asi tak vše(nejsem žádný spisovatel).

Takže na závěr AŤ VÁM TO DOBŘE STŘÍLÍ!!
S pozdravem Zdeněk.

vrb

19.02.2010 16:05

Gratuluju, aspoň na malém kousku země rozum a spravedlnost zvítězili.

skemro
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

19.02.2010 22:41

gratulujem a vsetko dobre.

Pontiac
Nový uživatel
Nový uživatel

19.02.2010 23:28

To je super, jsem za mého jmenovce velice rád, že to skončilo a přeju moc štěstí do dalšího života.
Platební příkaz tedy ruším.

Reklama

merlin579
Nový uživatel
Nový uživatel

19.02.2010 23:40

Tak jsem po dlouhé době zase nakoukl sem a rovnou jsem štěstím bez sebe-Pavle vítej zpět :mrgreen: ,Foxi,smekám a klaním se až k zemi ,skvělý a VELKÝ kus zatraceně dobré práce!!!

Kmoch Vladimír
Nový uživatel
Nový uživatel

20.02.2010 17:17

Chci jen říct,že mě příjemě překvapila míra sounáležitosti a ochoty pomoci proti špatnému rozsudku jehož jsme byli svědky.Vše bylo napraveno,alespň po právní stránce.A podíleli jste se všichni svým dílem.Já ne.A teď mě to mrzí.Snad příště!Přesto těm vám zůčasněným gratuluji a ze sravedlnosti VS mám radost.Zdravím.

dasapli
Nový uživatel
Nový uživatel

21.02.2010 18:00

,Milý přátelé,dovolte nám se připojit k Vašim diskusím,všem a všem poděkovat za morální a finanční účast k neštastné události našeho syna Pavla.Věřte nám,že se celé rodině obrátil život naruby.Pavlovi a jeho rodině nastaly zlé časy.Měl by zachránit dům,vyřídit exekuci,ale bojíme se že to nebude v jejich silách.V dnešní nemocné době,to potom jde rychle vše,co zbudovali pryč a nejasná budoucnost.Vedli jsme naše děti k pracovitosti a čestnosti,tak jak jsme nejlépe uměli.Bohužel ,jsme už důchodci a naše finanční pomoc je už vyčerpaná o to více nás překvapilo,že Pavel má přátele, takové opravdové.Moc děkujeme,jménem jeho 3 dětí za finanční sbírku Zdenkovi aTomovi za organizaci,právníkovi a jeho přítelkyni za dobře odvedenou práci.Sledujeme Vaši webovou stránku,pročítáme ji stále dokola,upínáme se na vnoučata, abychom to přežili,bojíme se o Pavlovo zdraví i o jeho děti a jejich budoucnost.Přesto,Vám všem srdečně děkujeme,ačkoliv nikoho neznáme,přejeme Vám opravdu dobrý,zdravý a cenný život ,aby Vás nikoho nepotkalo to co našeho syna. S pozdravem Plisková Dagmar,Pavel Pliska rodiče

Lada
Častý návštěvník
Častý návštěvník

22.02.2010 9:10

Také gratuluji, že to konečně dobře dopadlo a Foxovi a Market za dobře odvedenou práci

Michal Grey
Nový uživatel
Nový uživatel

22.02.2010 10:13

Tady je článek trochu k tématu:

Advokát pro manžela stál 75 tisíc. Žena zažalovala stát
http://aktualne.centrum.cz/domaci/soudy-a-pravo/clanek.phtml?id=660478

Jabberwocky
Nový uživatel
Nový uživatel

24.02.2010 21:01

Rovněž se připojuji s přáním rychlého a úspěšného návratu do běžného života. Dobrá věc nakonec přece jen vyhrála.

vlasten
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

25.02.2010 9:41

Michal Grey píše:Advokát pro manžela stál 75 tisíc. Žena zažalovala stát

Nojo, když jde o dluhy, ručí manželé společně a nerozdílně. Ale když se to státu hodí, tak najednou druhý manžel nemá právo na to samé, co ten první. Proč mě to nepřekvapuje? Ještě, že to nakonec ten nejvyšší soud napravil...

Samuraj
Častý návštěvník
Častý návštěvník

25.02.2010 11:47

Dle meho to v tomto pripade bylo trochu jinak - a to prave tak, ze meli vlastnictvi oddelene, viz:
Za manžela platila advokáta proto, že na jeho majetek byl prohlášený konkurs.

Kdyby to byl jejich spolecny majetek, bude v konkurzu taky (asi spis meli napsat, ze to byl konkurz na majetek jeho firmy, fyzicka osoba snad muze byt pouze v exekuci, ne v konkurzu, ne?).
A proto se stat cukal, protoze manzelku povazoval za subjekt, ktery s kauzou nema co delat.
Vyrok NS je samozrejme prizniva zprava...

vitor
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

01.03.2010 16:43

Zdravím vás
Po té dlouhé době jsem se zase ocitl v realitě a vůbec nic se nezměnilo. Hlavně přístup úřadů k normálnímu člověku. Celé to je napůl buzerace, napůl arogance. Po té "kvalitně" odvedené práci policie a částečně i justice a nezájmu úřadů, jsme nuceni si hledat jiné bydlení, jelikož o svůj dům přijdeme. Samotné úřady (banky)moje propuštění překvapilo a proto jsme dostali šibeniční termín na doplacení dluhů na domě. Než jsem se stačil nějak rozkoukat, musel jsem tuto situaci řešit. Proto chci ještě jednou všechny požádat, jestli někdo nemůže nebo nezná někoho, kdo by mohl poskytnout větší půjčku, která by byla kryta z peněz za odškodné. Snažíme se ještě zachránit co se dá i v této nepříznivé době.
Je sice hezké, že Vás stát musí za toto příkoří odškodnit, ale než se tak stane tak o vše přijdete a s tím už nikdo nepočítá.
Ještě jednou díky vám všem za podporu a pomoc.
Pliska Pavel

S474N
Častý návštěvník
Častý návštěvník

02.03.2010 11:13

vitor: o jakou vysi zhruba jde?

nekromancer
Častý návštěvník
Častý návštěvník

04.03.2010 10:34

Celková suma, již žadatelé v loňském roce uplatňovali, dosahovala výše přes šest set devadesát tři miliard korun. Ministerstvo ve 2661 případech lidem přiznalo celkem přes 60 milionů korun. Úřad naopak nevyhověl 1727 žádostem.

To je dost příšerná bilance. Nevím kolik žalob státní zastupitelství ročně na občany vznáší, ale prostá aritmetika říká, že o náhradu škody žádalo celkem cca 4500 osob (tedy jim chybným postupem státu škoda asi vznikla nebo to tak přinejmenším vnímali), a požadovaná náhrada dosahovala průměrné výše 150ti milionů Kč na případ, avšak přiznaná náhrada nedosahovala ani průměrných 25 TISÍC korun na případ.
S ohledem na informace o Pavlově případu, kde škoda dosahuje jen hrubým a zcela nekvalifikovaným odhadem jednotek milionů, můžu jen žasnout nad arogancí a nulovou zodpovědností hovad v našem "justičním" systému.

vitor
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

05.03.2010 14:04

Posledně jsem se tu na Vás obrátil s prosbou jestli někdo nemůže nebo nezná někoho, kdo by mohl poskytnout větší půjčku, která by byla kryta z pěněz za odškodné. Došlo mě od Vás pár informací, že bych měl tuto částku zveřejnit, že nikdo nezná o jakou sumu peněz jde, jestli se to pohybuje ve statisících nebo v milionech. Jedná se o 260000,-kč.

Vlado
Občasný návštěvník
Občasný návštěvník

05.03.2010 18:29

260000, tak to je sila! Za prevratenie zivota na ruby almuzna.

jomekabi

Bydliště: Tábor _______________________ člen sdružení LEX | http://www.gunlex.cz

05.03.2010 18:34

To neni odskodne, ale pujcka, kterou potrebuje, aby neztratil barak.
Doufam, ze odskodne bude podstatne vyssi, i kdyz nic nemuze nahradit to, co si Pavel i rodina museli vytrpet.

Bohuzel nejsem schopen pomoci, i kdyz bych moc rad. :-(

PředchozíDalší

Obsah fóra / Střelectví / Události