- vrb
Re: Použití zbraně v ostrém konfliktu
Ten úder psem nebo jinými savci si nějak nedovedu představit. v southparku kamenovali veverkama a monty pythoni se fackovali rybama, ale mrtví tam nebyli.
- Steiner
- Častý návštěvník
- nekromancer
- Častý návštěvník
vrb: Se někdy koukni na yuotube nebo na neváhej a toč, jak se tam lidi tleměj když běžící pes zavadí o dítě a srazí ho do bahna.
- ARES
- Častý návštěvník
vrb píše:Ten úder psem nebo jinými savci si nějak nedovedu představit. v southparku kamenovali veverkama a monty pythoni se fackovali rybama, ale mrtví tam nebyli.
To může být třeba případ takzvaného "psa obranáře". Chytíš jej za ocas, točíš s ním kolem sebe a bráníš se

-
lovec_1 - Častý návštěvník
Jedna z verzii vykladu pojmu "pes-obranar" je, ze chytis takeho psa, co na teba utoci a oje....s ho o branu,z ktorej vybehol....

-
641981 - Nový uživatel
admix píše:Takze zvratky zabily vic lidi nez zbrane? Husty
Jo zvracet je taky umění

- Woody
- Občasný návštěvník
Dvojnásobná vražda v Č. Budejovicích
Jasně, je to hrozné. Když jsem to ráno slyšel, trochu jsem se otřásl. Jsem z Č.B. a pomyšlení, že vrah je mezi námi mě klidu nepřidala. Ale proč to píši. Moje dcera dělá vedoucí v jedné z prodejen v rětězci, kde se prodává textil v Č.B. Když nastoupila a zjistila, že minulá vedoucí měla ukradeno za půl roku zboží za téměř 500 000 kč, začala prodejnu velice bedlivě hlídat.
Záhy se dostavil zlatem ověšený cikán a řekl jí, že ji nabízí 100 kč za každý ukradený kus textilu. Zavolala na něj policii Č.R. Cikán samozřejmě vše popřel a ješte ten ted ji navšívil s tím, že ji podřeže, pokud bude volat policii když budou krást. Opět zavolala policii, opět se stejným výsledkem. Následují výhrůžky a sprosté nadávky dalších cikánů, jako mi z tebe uděláme kurvu a budeš nám vydělávat na E 55, chytímě tvého parchanta / dítě 3 roky staré / a podřežeme ho, víme kam ho vodíš do školky atd.
Dceru jsem vybavil nejvýkonějším paralyzérem, a pepřovým sprejem a naučil ji s tím zacházet. Ještě ji chci pořídit plynou pistoli.
Pravidelně hlídám odpoledne před školkou, ráno není třeba, protože ti šmejdi ráno nevstanou.
V 21 .00 h, když zavírají prodejnu, jsem schován v dodávce a kontroluji okolí a jedu za ní až téměř k domu.
A takto den za dnem. Policie zakročit nemůže, protože nedostane povolení od státního zástupce či soudce.
Tak to ale nemohu dělat pořád. Kromě toho si ani nejsem jist, zdali bych dokázal jako sportovní střelec pozdvihnout zbran a střelit proti člověku.
Co mám dělat, psát ministrovi, někam si stěžovat, poradte.
Záhy se dostavil zlatem ověšený cikán a řekl jí, že ji nabízí 100 kč za každý ukradený kus textilu. Zavolala na něj policii Č.R. Cikán samozřejmě vše popřel a ješte ten ted ji navšívil s tím, že ji podřeže, pokud bude volat policii když budou krást. Opět zavolala policii, opět se stejným výsledkem. Následují výhrůžky a sprosté nadávky dalších cikánů, jako mi z tebe uděláme kurvu a budeš nám vydělávat na E 55, chytímě tvého parchanta / dítě 3 roky staré / a podřežeme ho, víme kam ho vodíš do školky atd.
Dceru jsem vybavil nejvýkonějším paralyzérem, a pepřovým sprejem a naučil ji s tím zacházet. Ještě ji chci pořídit plynou pistoli.
Pravidelně hlídám odpoledne před školkou, ráno není třeba, protože ti šmejdi ráno nevstanou.
V 21 .00 h, když zavírají prodejnu, jsem schován v dodávce a kontroluji okolí a jedu za ní až téměř k domu.
A takto den za dnem. Policie zakročit nemůže, protože nedostane povolení od státního zástupce či soudce.
Tak to ale nemohu dělat pořád. Kromě toho si ani nejsem jist, zdali bych dokázal jako sportovní střelec pozdvihnout zbran a střelit proti člověku.
Co mám dělat, psát ministrovi, někam si stěžovat, poradte.
-
Sean - Častý návštěvník
Re: Dvojnásobná vražda v Č. Budejovicích
Woody- co na to majitel prodejny ? 500k za pul roku je uz docela slusna ztrata, aby se tim zabyval. Pro zacatek by nebylo spatne nainstalovat nejaky kamerovy system.
-
hetzer - Častý návštěvník
Re: Dvojnásobná vražda v Č. Budejovicích
Woody: cikani jsou v jadru zbabelci, troufaji si jen na toho kdo se jich boji.
-
mandys - Častý návštěvník
Hetzer:To bych nezužoval na romy, většina agresivních partiček si vybere slabší jednotlivce. Neměl by ses dopouštět rasismu, bany lítaj vzducem.
-
hetzer - Častý návštěvník
mandys: budu radsi rasista nez lhar 

- Woody
- Občasný návštěvník
Majitelé prodejny jsou západáci. Nákup zadarmo nebo skoro zadarmo z řetězců Německa a dalších, prodej s 500% a více marže. Takže pokud někdo ukradne 1 ks zboří za 500kč, nákup za 50, nestojí za to instalovat kamery.Ty tam jsou,ale pouze dvě, ostatní jsou atrapy a stejně se na ně nemá kdo dívat, protože na prodejní ploše 400 m jsou dvě prodavačky. Celá ztráta se dá ale v prodejních cenách do odpisů, takže ve finále se zaplatí mnohem méně na daních, ale vedoucí platí vše v nákupních cenách,nebo se ji to milostivě odpustí a je na ní bič.
Jeden šmejd hloupí, druhý vyčurany.
Jeden šmejd hloupí, druhý vyčurany.
-
Honzik - Pravidelný návštěvník
Woody: dělal jsem s klukem, co kvůli němu každý večer hlídka PČR půl hodiny objížděla sídliště, než se dostane dom. Tuhle situaci nezávidím. Brrr.
Co ten nový TČ - stalking? na tohle by nějak napasovat nešel? Pak mě napadá ještě skrytý diktafon (ale asi ne digitální - R... tedy agresor by začal následně vyřvávat, že byl ten záznam pozměněn aby mu přitížil).
Zatím jsem jen střelnicový střelec a děti nemám, ale v tomhle mám zatím jasno...
Psát ministrovi?
Promiň, sám jsem se z idealismu vyléčil. Těm panákům co sedí v Praze je po nás, plebs, prdlajs. Dokud platíme daně není potřeba se o nás vícemémě starat.
hetzer: snad nás dají aspoň na stejné patro
Co ten nový TČ - stalking? na tohle by nějak napasovat nešel? Pak mě napadá ještě skrytý diktafon (ale asi ne digitální - R... tedy agresor by začal následně vyřvávat, že byl ten záznam pozměněn aby mu přitížil).
Zatím jsem jen střelnicový střelec a děti nemám, ale v tomhle mám zatím jasno...
Psát ministrovi?

hetzer: snad nás dají aspoň na stejné patro

- Woody
- Občasný návštěvník
Jo, Honzíku,není třeba si pořizovat diktafon, okolo je dost svědků, kteří jsou ochotni to potvrdit, ale to nikoho nezajímá.
Je mě 57 a s nostalgií vzpomínám na doby, kdy jsme bydleli na hájovně a cikáni ze statku nám jako klukům chodili krást jahody a mrkev, které jsme si na zahrádce vypěstovali. Když jsme je viděli,že jsou na zahrádce, tak pokud táta nebyl doma, vzali jsme si dvojku brokovnice a vystřelili 3 metry nad ně do křoví.
Když byl táta doma, tak jsme na ně pustili našeho Agara, drsnosrstého fouska. Většinou to stihli přelézt plot.A bylo to v pohodě.
Když cikáni zabrali, většinou se starý Dunka ožral / vážil asi 55 kg/ a začal honit se sekerou svoji ženu / asi 130 kg /, že mu byla nevěrná s madarem Slivou. Slivová zavolala verejnou Bezpečnost, ti zavolali policajta Ševčíka, který ve vsi také bydlel, ten se oblékl a všechny kompletně obuchem seřezal.
Ráno již stála celá rodina Dunků před barákem policajta Ševčíka a prosila ho, aby nepsal žádných zápisů, že by mohli přijít o přídavky.Ten je za to na místě odsoudil, že po pracovní době zametou a uklidí celou náves, což cikáni uvítali mohutnými díky.
Rovněž vedoucí statku jim uložil zvýšenou péči o koně po pracovní době.
Jednou za několik let potkávám Štefana, syna Dunky , který je asi v mém věku. Dodnes nostalgicky vzpomíná, jak byly naše jahody sladké, jak mu tahal brácha diabolky ze zadku, jak nebyl žádný rasismus jako dnes, jak dostali od policajta nářez a jak jsme jim půjčovali, když neměli peníze a všechno se vyřídilo na místě, dostali jenom přez dršku. Řeknu mu, že na to také rád vzpomínam a at to kolo vrátí, tam kde ho vzal, nebo že mu dám přez hubu hned.Zůstane překvapen, jak to vím, tak mu řeknu, že to je kolo za 20 000 a že musí krást příště kola jenom za 5 000 kč. No, a to je asi vše, žádná diskriminace, vzpominka na staré časy.
Je mě 57 a s nostalgií vzpomínám na doby, kdy jsme bydleli na hájovně a cikáni ze statku nám jako klukům chodili krást jahody a mrkev, které jsme si na zahrádce vypěstovali. Když jsme je viděli,že jsou na zahrádce, tak pokud táta nebyl doma, vzali jsme si dvojku brokovnice a vystřelili 3 metry nad ně do křoví.
Když byl táta doma, tak jsme na ně pustili našeho Agara, drsnosrstého fouska. Většinou to stihli přelézt plot.A bylo to v pohodě.
Když cikáni zabrali, většinou se starý Dunka ožral / vážil asi 55 kg/ a začal honit se sekerou svoji ženu / asi 130 kg /, že mu byla nevěrná s madarem Slivou. Slivová zavolala verejnou Bezpečnost, ti zavolali policajta Ševčíka, který ve vsi také bydlel, ten se oblékl a všechny kompletně obuchem seřezal.
Ráno již stála celá rodina Dunků před barákem policajta Ševčíka a prosila ho, aby nepsal žádných zápisů, že by mohli přijít o přídavky.Ten je za to na místě odsoudil, že po pracovní době zametou a uklidí celou náves, což cikáni uvítali mohutnými díky.
Rovněž vedoucí statku jim uložil zvýšenou péči o koně po pracovní době.
Jednou za několik let potkávám Štefana, syna Dunky , který je asi v mém věku. Dodnes nostalgicky vzpomíná, jak byly naše jahody sladké, jak mu tahal brácha diabolky ze zadku, jak nebyl žádný rasismus jako dnes, jak dostali od policajta nářez a jak jsme jim půjčovali, když neměli peníze a všechno se vyřídilo na místě, dostali jenom přez dršku. Řeknu mu, že na to také rád vzpomínam a at to kolo vrátí, tam kde ho vzal, nebo že mu dám přez hubu hned.Zůstane překvapen, jak to vím, tak mu řeknu, že to je kolo za 20 000 a že musí krást příště kola jenom za 5 000 kč. No, a to je asi vše, žádná diskriminace, vzpominka na staré časy.
-
Urdo von Fuj - Častý návštěvník
-
Pufik - Častý návštěvník
Woody: ...osobne bych zvazil zda plat manzelky za ohrozeni ji a vaseho ditete stoji, pokud totiz majitel je takova kur*a (doplaceni v prodejnich cenach) tak jsi na to sam a ja se ptam jak dlouho to vydrzis (kazdy den hlidat)? Vim ze hajzlum se nema ustupovat ale pokud je nastaven system tak jak je tak je otazka co s tim...
- nekromancer
- Častý návštěvník
Woody: (toto není návod ke spáchání t.č. násilí proti jednotlivci, omezování osobní svobody, ani zavlečení do ciziny, nýbrž pouhé konstatování faktů!!!) Na to zabere jediné - metrovým kusem zahradní hadice ztřískat až se bolestí posere, přelepit hubu kobercovkou 5x dokola, svázat kabelovými pásky, zatočit do kusu koberce a vyhodit z auta někde u prasečáku za Malmö. Až by se po půl roce dostal zpátky, na zlodějnu a zastrašování by hodně dlouho chuť neměl.
- Woody
- Občasný návštěvník
Ahoj, již jsem dál nemohl, takže jsem začal podnikat kroky. Stejný případ jako mé dcery se odehrával i v dalších prodejnách a zaměstnankyně si stěžovali a báli se o svůj život.
Firma v jednou řetězci včera nasadila 4 lidi, tři seděli v kavárně naproti,jeden se speciální kamerou a notasem detekoval celou prodejnu.Za prvního půl dne zadrželi 11 opálených zlodějů,každý měl nakradeno více jak za 5000 kč.Takže budou mít problémy.
K prodejně,kde dcera dělá vedouci, dali jednoho bodyguarda, který je tam od 12 00 do 21.00. vypadá na ostrého chlapíka, váží tak asi 120 kg a nechtěl bych se mu dostat do rukou.Stačí jeden mířený pohled a skupinka podivně hovořících snědých můžů a žen ostře mění uhel své chůze o 180 stupnů.Asi si zapoměli peněženky.
Takže firma se předsi jenom postarala,možná je to i důsledkem toho,co se tu minulý týden odehrálo.
Dnes nám dcera vyprávěla zážitky, co se odehrálo minulý týden.
Opálená tlustá občanka si oblékla bundu za 1000 kč a zamířila k východu. Dcera ji u východu upozornila,že zapoměla asi zaplatit, načež ji občanka odvětila " A co chceš dělat ty krávo? "Načež přistoupil snědý muž, vytahl nůž s čepelí nejméně 20 cm a řekl dceří, že jestli zavolá policii, takže jí tím to podřeže.Dcera policii zavolala. Po vylíčení situace policie přijela, ale občany neprohlédla,avšak jim domluvila.Vše v klidu. Na druhou stranu se jim ani moc nedivím, protože pokud by došlo k nějaké silové akci, s policajtama by se nikdo nemazlil, pokud by měli štěstí, skončili by v civilu, ale spíše v teplákách.
Pokud máte něko známého v takovýchto prodejnách,můžete si to ověřit,všude je to stejné
Firma v jednou řetězci včera nasadila 4 lidi, tři seděli v kavárně naproti,jeden se speciální kamerou a notasem detekoval celou prodejnu.Za prvního půl dne zadrželi 11 opálených zlodějů,každý měl nakradeno více jak za 5000 kč.Takže budou mít problémy.
K prodejně,kde dcera dělá vedouci, dali jednoho bodyguarda, který je tam od 12 00 do 21.00. vypadá na ostrého chlapíka, váží tak asi 120 kg a nechtěl bych se mu dostat do rukou.Stačí jeden mířený pohled a skupinka podivně hovořících snědých můžů a žen ostře mění uhel své chůze o 180 stupnů.Asi si zapoměli peněženky.
Takže firma se předsi jenom postarala,možná je to i důsledkem toho,co se tu minulý týden odehrálo.
Dnes nám dcera vyprávěla zážitky, co se odehrálo minulý týden.
Opálená tlustá občanka si oblékla bundu za 1000 kč a zamířila k východu. Dcera ji u východu upozornila,že zapoměla asi zaplatit, načež ji občanka odvětila " A co chceš dělat ty krávo? "Načež přistoupil snědý muž, vytahl nůž s čepelí nejméně 20 cm a řekl dceří, že jestli zavolá policii, takže jí tím to podřeže.Dcera policii zavolala. Po vylíčení situace policie přijela, ale občany neprohlédla,avšak jim domluvila.Vše v klidu. Na druhou stranu se jim ani moc nedivím, protože pokud by došlo k nějaké silové akci, s policajtama by se nikdo nemazlil, pokud by měli štěstí, skončili by v civilu, ale spíše v teplákách.
Pokud máte něko známého v takovýchto prodejnách,můžete si to ověřit,všude je to stejné
-
Honzik - Pravidelný návštěvník
Sice jsem nedělal v oděvech, ale v potravinách. Po pár zkušnostech jsem šéfovi oznámil, že proti některým spoluobčanům zasahovat nebudu. Mlčky souhlasil...
Nepostižitelná minorita... někdy si přeji být minoritou...
Nepostižitelná minorita... někdy si přeji být minoritou...

- Woody
- Občasný návštěvník
Já si to někdy také přeji, finančák si nedovolí žádných kontrol, zaměstnavatel je uctiví, na sociálce platí...
Znám však zemi, kde mají všichni stejnou barvu, jsou stejně opálení, cikáni se jmenují cikáni, pardon, mořší cikáni , kteří kočují na lodkách po neobydlených ostrovech. Když přistanou u obydleného ostrova, tak svádí boje s místními psi u krmítek / po....ic/ a psi je poznají na sto honů. Oni je také zabijejí a jedí a psi to špatně nesou.Jinak přívětiví domorodci se s nimi také nemažou, mají své zkušenosti.Ta země je v siamském zálivu

Obsah fóra / Střelectví / OFF TOPIC - MIMO TÉMA