-
PiDiBi - Příspěvky: 1959
motohavarka - pidibi douhodobe out
protoze jsem od 18.5. ve spitalech, obracejte se prosim zasadne na moderatory a nepiste mi soukrome zpravy, vetsinou odpovidam s VELKYM odstupem
diky
diky
-
mandys - Častý návštěvník
Re: motohavarka - pidibi douhodobe out
Tak hlavně ať se z toho vylížeš a jsi zase v plné síle. Jak vidím, možná budeš i neprůstřelnej jako Robocop 

-
wolf - Příspěvky: 699
Hodne rychle vyzdraveni chlape a at to vsechno dobre dopadne.
-
uz jsem na Rehabce v Jevicku, predtim:
33 dnu ARO, 6 operaci, umely spanek, zavislost na dychacich pristrojich, 10% sance na preziti, sepse, zapal plic, 25 sroubu v panvi, ruka 4 dlahy, kazda kost v ni 2x etazovite a tristive zlomena, jedno varle fuc
jedinej nasledek zatim ze nemuzu rotovat levou rukou ale to mi rozcvici (a trochu problemy s ohybanim)
takze na tu bidu je to SUPER a muzu rict jen, ze dekuji personalu polytrauma centra FN Bohunice KARIM - ORIM1 za zachranu zivota
33 dnu ARO, 6 operaci, umely spanek, zavislost na dychacich pristrojich, 10% sance na preziti, sepse, zapal plic, 25 sroubu v panvi, ruka 4 dlahy, kazda kost v ni 2x etazovite a tristive zlomena, jedno varle fuc

jedinej nasledek zatim ze nemuzu rotovat levou rukou ale to mi rozcvici (a trochu problemy s ohybanim)
takze na tu bidu je to SUPER a muzu rict jen, ze dekuji personalu polytrauma centra FN Bohunice KARIM - ORIM1 za zachranu zivota
-
maly status update
uz zase pracuju, k tomu mam invalidnu duchod, bohuzel ZTP me nedali
(kamos to ma naopak, ma ZTP nema duchod, zalezi do ktere kolonky se trefite) a me by se to zrovna takto naopak hodilo
pajdam na jednu nohu, brni me trvale prava slapka - skriplej nerv. mam srostlou levou ruku - nejde rotovat a tento tyden mi nahodou zjistili, ze mam trvale vykloubenou kost v zapesti (prsote je uplne mimo) tim ze je mimo aspon neboli
jak to vykloubeny zapesti tak srostly kosti v lokti me budou resit snad v zari
jedna mozna dve operace
jinak se mam dobre
uz zase pracuju, k tomu mam invalidnu duchod, bohuzel ZTP me nedali

pajdam na jednu nohu, brni me trvale prava slapka - skriplej nerv. mam srostlou levou ruku - nejde rotovat a tento tyden mi nahodou zjistili, ze mam trvale vykloubenou kost v zapesti (prsote je uplne mimo) tim ze je mimo aspon neboli
jak to vykloubeny zapesti tak srostly kosti v lokti me budou resit snad v zari
jedna mozna dve operace
jinak se mam dobre

-
jomekabi - Příspěvky: 2011
- Bydliště: Tábor _______________________ člen sdružení LEX | http://www.gunlex.cz
No, tak to fakt neni sranda, zvlaste pro mladeho cloveka. Ale zaplat panbuh, zes to prezil, ostatni problemy se vzdy daji nejak prekonat ke spokojenemu zivotu.
-
Wojtyla - Příspěvky: 514
drž se, kdybysme mohli něčim prospět...dej vedet...držim palce at se všechno daří už jen dobře...
-
prospet asi nicim, leda drzte palce v utery, budu mit v 10 statnice
minuly rok 18.5. jsem se tesne pred vyboural, tento rok to snad uspesne dokoncim
minuly rok 18.5. jsem se tesne pred vyboural, tento rok to snad uspesne dokoncim
Obsah fóra / Přečti si pravidla!!! / Pravidla diskuzního fóra, navod k registraci, chyby, návrhy, zlepšení