Carlito
Častý návštěvník
Častý návštěvník

19.05.2009 9:10

Re: Akční střelba, obranná střelba...okoli Brna Terminy

No to by bylo super! Líbil se mi COBAT FOLDER od GERBERu, ale u nás byl v té době moc drahý a pak jsem ho viděl v jednom krámku, když jsem byl na služebce v USA, kde v přepočtu vycházel o skoro dva tisíce lépe. Bohužel to bylo krátce po jedenáctém září a obchodník mi tvrdil, že mají nařízeno prodávat nože nenabroušené. Ten krámek byl v odletové hale :lol: . Doma jsem ho dal jednomu brusiči, ale obávám se že se to nějak nepovedlo. No, uvidíš sám. Ono brousit vrtáky a soustružnické nože je asi něco jiného.

A můžež dovézt i ty své vlastní krásné nože? Na ukázku. Rád bych se s nima pomazlil. 8)

Steiner
Častý návštěvník
Častý návštěvník

20.05.2009 19:11

Pojede někdo autem z Brna?

PaF

20.05.2009 20:29

Jestli mne pusti zada, rad se za vami vypravim. Asi nejvic bude zaviset na pocasi. Takze uvidime. Strilime kratke nebo mam vzit i saigu?

Lada
Častý návštěvník
Častý návštěvník

20.05.2009 20:57

2 paf kliďo vem i saigu budem v mezičase střílet i dlouhejma a proběhnem si to i s něma :wink: jako minule

Midar
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

20.05.2009 21:34

Krucis, jestli mala a velka (pro rejpaly - mysleno cerstva dcerka a manzelka :) ) dovoli, tak bych se taky ukazal...

PaFe, v jake razi mas tu Saigu ? Jestli 223, tak bych si rad picnul, ve skrini me lezi par plonkovnich naboju.

Midar
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

24.05.2009 18:16

Diky chlapi, hlavne Ladovi za prijemne odpoledne, uzil jsem si to i kdyz jsem musel odjet driv.
Btw. donesl jsem kliste, tak bacha :!:

Reklama

PaF

24.05.2009 22:07

Tak nakonec jsem zvolil povalovani na chate. Priste saigu vezmu, je v .223.
A klistat je fakt vsude plno. Teplo jim svedci. :evil:

Steiner
Častý návštěvník
Častý návštěvník

25.05.2009 9:23

Díky chlapi za super akci! A především Láďovi za perfektní přípravu situací. Miminko přežilo (kupodivu :-) ) bez úhony, hafík tu salvu asi nerozdejchal, sem tam bába - prostě odpoledne jak se patří. Akorát nevím, z čeho mně večer tak bolely nohy? :lol:

Lada
Častý návštěvník
Častý návštěvník

25.05.2009 23:49

jsem rád že se líbilo :) i když mi nebylo vzhledem k nemoci nejlépe, ale počasí vyšlo parádně jen teď vypadám jak opálený debil vzhledem k tomu jak jsem byl oblečen v očekávání špatného počasí dle předpovědí a místo toho pálilo slunce jak svině :lol:

2Steiner to byla nejspíš taková tak už skoro neznámá položka na seznamu deních činností (zvlášt u těch starších) zvaná pohyb :mrgreen:

johnnyjak
Častý návštěvník
Častý návštěvník

10.04.2010 17:10

Dovolím si oživit toto poněkud zapadlé vlákno. Bohužel jsem se doteď nezmohl na velkorážnou pistoli takže je pro mě LOS a podobné akce zatím hudba budoucnosti, ale střílet do té doby jen mířenku mi přijde škoda. Pokud jsem něco nepřehlédl, nikde v okolí se nic podobného už dlouho nekonalo a to je, myslím, škoda :( .
Ještě je otázka, kdo by se toho případně ujmul, za organizaci minulých akcí vděčíme Ladovi, ale těžko říct, jestli bude mít chuť a čas v tom pokračovat.

Carlito
Častý návštěvník
Častý návštěvník

10.04.2010 19:08

Jojo, já se hlásím hned :P . Snad Lada o chuť nepřišel, to spíš ten čas není. Já sám bych se potřeboval naklonovat aspoň třikrát. Ale snad to není nic složitého zamluvit jedno odpoledne. Na terčích a tom co kdo vezme se můžeme domluvit předem a nějaký scénář pro situace se vezme třeba ze života :mrgreen: . Jen to chce víc lidí.

Jinak nemohu a ani nechci mluvit za LOS, ale už jsem někde slyšel, že by to mohl případný zájemce o LOS klidně přijít střelit i s 2a2cítkou, i když třeba mimo soutěž. Nebo ti tu správnou ráži na chvilku někdo půjčí. Asi to chce oslovit přímo lidi, kteří to mají pod palcem a určitě se něco vymyslí. Byla by škoda sedět doma skrz malý kalibr :twisted: .

cony
Častý návštěvník
Častý návštěvník

10.04.2010 19:37

Tak já bych byl taky pro nějakou akci, pistoli klidně půjčím, když si dotyčný zajistí střelivo a proti malorážkám taky nic nemám :) lidi se určitě najdou, jenom to musi někdo zorganizovat a dohodnout termin.

Steiner
Častý návštěvník
Častý návštěvník

10.04.2010 20:27

Pokud by se opakovala podobná akce jako byla minulý rok v Bíteši, hlásím se všema deseti. Jestli se dobře pamatuju, tak se tam "LOSové" stage střílely i s TT33 nebo .22 Olympia, takže si tam mohli zastřílet i lidi, kteří by normálně na řádný LOS nemohli.

Spock lone wolf
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

10.04.2010 20:29

Jsem na tom podobně, Brno, málo času, ale chuť je dost a zatím jen maloráž. revolver. Také bych se rád přidal.

MK
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

10.04.2010 21:05

Taky se rad pridam, z arzenalu zapujcim cokoli, kdyz si dotycny donese vlastni krmivo..

Jeste mne napada, kamarad (Lada,Steiner i Cony myslim vedi ktery - kod: akce salina, akce suseni a akce auto :evil: ) obcas v Bitesi taky organizuje nejake taskarice, jak bude neco priste, tak pokud bude souhlasit vyvesim tady termin...

Hungry
Moderátor
Moderátor

10.04.2010 21:17

Přijedte do GC a když vás bude s .22lr 5liduch, vypišu vam solo kategorii.... :-)

cony
Častý návštěvník
Častý návštěvník

10.04.2010 21:27

MK: jojo určitě to sem vylep, akcí není nikdy dost :)

tuareg
Častý návštěvník
Častý návštěvník

10.04.2010 22:03

Do Bíteše bych zajel a vzal i Remington 870 express magnum a 858 taktical :D

Lada
Častý návštěvník
Častý návštěvník

11.04.2010 3:49

V klidu chlapy s chutí problém není s časem už je to horší, momentálně dělávám i po víkendech, ale v brzké době něco uspořádám, už jsem na to také myslel jen ten čas a počasí bylo také všelijaké. Příští víkend je LOS v gc kam se snad už konečně zas dostanu a jestli mi nepadne do dalšího víkendu jeden seminář tak by to šlo tehdy, ale to ještě musím poladit, pak jsou zas čarodky což je blbý víkend pro ty co chodí upalovat :D. Ještě musím i pracovně do Rosic tak bych si to mohl spojit.

také musím nechat upravit hnutá mířidla a pořešit zámek na kufru, co když se otevře nejde zavřít abych mohl dovést všechny věci :)

No dám včas vědět co a jak a snad se nějak domluvíme a následně i se správcem, jen prosím když už se něco bude dělat ať se přihlásí ti kdo opravdu přijdou a ti kdo ještě neví, případně se rozhodují podle toho jak se vyspí a jestli je pěkně at napíší "možná, ještě nevím apod.." Mě osobně je to fuk kdo přijde a kdo ne, poznámky za neomluvenou docházku nepíši a nijak to neřeším 8) (nenadálých skutečností se to samo netýká), jen je mi trošku blbé vůči správci, když tu střelnici bloknu na půl dne a pak přijdou 4 lidi.... i když s ním je taky domluva občas na draka a někdy se tam zjeví i jiní lidé, ale to je o domluvě a vždy jsme tyhle nenadále peripetie ke spokojenosti všech vyřešili. Také situace se mohou přizpůsobit počtu lidí dopředu.

Jinak na mě tohle až tak nestojí, uspořádat to může kdokoli a kdykoli :wink:

2MK
ohledně těch taškařic co vím, tak oni už to valí trocha specifičtěji, rozhodně to není pro méně zkušené a co jsem se o tom chvíli bavil s jedním z účastníků na semináři v Olomouci tak myslím, že z hlediska bezpečnostích návyků a pravidel dle LOS to není nejvhodnější nácvik pro tyhle závody... ale nikdy jsem se nezůčastnil a mohu se mýlit. Mají i svoje stránky, ale buhvi kde je mam napsane :roll:

cony
Častý návštěvník
Častý návštěvník

11.04.2010 9:39

Jenom napiš termín prosím dopředu a nejlíp třeba výběr ze dvou, pokud samozřejmě budeš moct. Jsem v Brně každej druhej víkend a nerad bych to zas propás, tu LOSku příští víkend zas nemůžu. Díky

PředchozíDalší

Obsah fóra / Střelectví / Soutěže a akce, Kluby a střelnice, Prodejny a Puškaři