-
jericho - Častý návštěvník
- shootr
- Nový uživatel
- PatrikV
-
4mike - saigaholic
-
krampus - Častý návštěvník
- cmk
- Častý návštěvník
-
boruvky - Nový uživatel
Re: Glock 26
Dalo by se sehnat ještě to pouzdro a botka?Uvažuju o koupi právě G26.Malá,lehká a ještě se drží na obranu přijatelně.Líbí se mi ,že s tímhle pouzdrem je nošení opravdu nenápadné.Brymová,nebo E.CH je co a kde?Terčovku na blbnutí už mám,teď něco na nošení minimálně v 9 luger.Nebo myslíte,že bude jiná volba třeba 45;40 nebo 357 lepší?Každopádně mi jde o velikost.Po vánocích bych ji chtěl koupit.Jak záslepku,tak botku asi +2 i pouzdro a zvětšený záchyt závěru nejraději hned.Kde se prosím dá sehnat tohle všechno?Upřímně glock je hodně ošklivej až je vyjímečnej.I proto jsem ho vybral 

-
DeadMan - Častý návštěvník
Tak od včerejša mám taky 26 doma. Musím říct že je to hodně velký rozdíl oproti CZ75Compact co jsem měl tam to byla komplet ocel a tady hodně plastů. Kupodivu jsem z toho hned na poprvé nastřílel vše do černého u mezinárodního pistolového na 10m což jsem nečekal. Jinak mě překvapilo protože jsem to nevěděl že závěr drží a jezdí jen ve 4 packách co jsou v rámu měl jsem za to že tam jsou kolejničky po celé délce ale ikdyž ten plast vypadá chatrně oproti celooceli tak té zbrani věřím a dokonce se mi líbí i design. Chlapi co ho máte již delší dobu nemáte nějaké dobré tipy pro začátek? Jinak jsem zvyklý používat WD40 na vše mohu i tady? Jinak střílel jsem s tím tak jak to je a jde to mám menší ruku ale ježíšek slíbil botky tak se těším.
Čištění a mazáni se probírá jinde Markony
Čištění a mazáni se probírá jinde Markony
-
Tak mám objednanou záslepku a chci se zeptat čím ji přilepit plast se jeví jako ten na "čínských" hračkách nemyslím kvalitou ale tím že se bude blbě lepit takový hladký a jakoby mastný takže co tam bude držet?
-
MARKONY - Moderátor
- selag
Není třeba nic vrtat. Pokud je to origo záslepka pro G 26, tak ta tam drží fest. Vlastní zkušenost.
-
no je to tahle záslepka od Glockmeister
http://www.mujnuz.cz/pro-strelce/dily-z ... g26-27---/
takže tam nemá aná ten "čudlík" proto bych dírku ani nevrtal ale raději bych to tím lepidlem pojistil uvidím snad nějaké "molekulové" nebo jak se to jmenuje kde se ty částice lepidla nějak navážou na povrch
http://www.mujnuz.cz/pro-strelce/dily-z ... g26-27---/
takže tam nemá aná ten "čudlík" proto bych dírku ani nevrtal ale raději bych to tím lepidlem pojistil uvidím snad nějaké "molekulové" nebo jak se to jmenuje kde se ty částice lepidla nějak navážou na povrch
-
glock1719 - Příspěvky: 8120
Já do své G 26 díru vyvrtal.Už 200 Kč za kousek plastu je dpst , ale 400 Kč už je zlodějina.Ted mám na ceste G 27 znovu to vrtnu.
-
rotwajlerdick - Častý návštěvník
- LPT
- Pravidelný návštěvník
Glock 26 je nejoblíbenější rodinná zbraň - žena s ní na místních "sranda závodech" běžně střílí mířenku a drží krok i s plnotučnýma pistolema soupeřek - paradox je, že když vezme do ruky něco většího (třeba G17) tak to nedává 

- kehys
- Pravidelný návštěvník
- Yamato
- Nový uživatel
Zeptám se - je znatelný rozdíl mezi Gen 3 a 4? Na mysli mám novou vratnou pružinu. Jak je to se zpětným rázem? Někteří tvrdí, že je poměrně znatelně lepší, jiní, že žádnou změnu necítí. Já vím, nejlepší vyzkoušet, ale těžko hledat někoho, kdo má obě...já vlastně neznám nikoho s G26 

-
Joezbrna - Častý návštěvník
Pružina je stejná, rozdíl je způsob zdrsnění rámu a výměnný hřbet rukojeti, a to, že jde předělat na pravostranné vypouštění zásobníku (pro leváka) bez dokupování dílů.
No a pár dílů není kompatibilních mezi generacemi, např. domeček spouště, to je dobrý vědět, až budeš kupovat díly na výměnu a ladění.
PS: když si napíšeš do profilu bydliště, třeba se někdo najde
No a pár dílů není kompatibilních mezi generacemi, např. domeček spouště, to je dobrý vědět, až budeš kupovat díly na výměnu a ladění.
PS: když si napíšeš do profilu bydliště, třeba se někdo najde

- Yamato
- Nový uživatel
-
Joezbrna - Častý návštěvník
Jestli máš na mysli dvojitou vratnou pružinu, tak tu má G26 už ve třetí generaci, ve čtvrté taky, tedy žádná změna 
EDIT: koukám, že popis na stránkách MPI je v tomto směru značně matoucí:

EDIT: koukám, že popis na stránkách MPI je v tomto směru značně matoucí:
http://www.mpicz.cz/sortiment/glock-26-gen4/ píše:Glock 26 Gen4
Všechny fotografie produktu
Pistole Gen4 nově obsahují systém výměnných gripů - G26 MBS (Multiple Back-Strap) se zmenšeným domečkem spouště (SF - Short Frame). Systém výměnných gripů umožňuje uživateli měnit velikost obvodu rukojeti a přizpůsobit jej tak velikosti ruky. V nabídce jsou 3 velikosti gripů. Výměna se provádí jednoduchou demontáží jediného čepu. Výhodou je, že úhel rukojeti zůstává i s různými gripy stejný a tím je zajištěno, že střelec po výměně gripu, nebo pistole Glock za jinou, nestřílí výš nebo níž.
Vypouštěč zásobníku je zvětšený a stranově volitelný. Umožňuje bez potřeby dalších součástek změnu strany, na které je instalován.
Sestava vratné pružiny byla nahrazena sestavou duální vratné pružiny, která znatelně snižuje zpětný ráz a má delší životnost.
Obsah fóra / Krátké zbraně / Glock, a další recykláty