-
Nogard - Pravidelný návštěvník
-
Kurt - Moderátor
V první řadě: blahopřeji, velmi povedený článek a těší mne, že se zapojují i ostatní uživatelé Fora. A teď něco chybiček (o čárkách ve větách psát nebudu, jako obvykle někde chybí, jinde přebývají).
Píše se o tom Norincu, čili "zakoupil jsem je".
Zalisována, pojištěna
Ližiny, přátelé, ližiny (s lyžemi to nemá nic společného)
Ta mířidla, tedy jejich úpravu, jejich pozitivní sklon, aby se na nich neodráželo....
Pan Matyšek mně na počkání.... (3. pád)
Není to nijak hrozné, leč mohlo být lépe - stále je jak vidět co zlepšovat.
(pokud jsem něco opomněl, omlouvám se, článek jsem jen v rychlosti přelétl očima)
Moje Norinco bylo dovezeno do České republiky firmou JGS a zakoupil jsem ji v Boskovicích.
Do rámu je zalisovaná a příčným kolíkem pojištěná hlaveň, jejíž délka je 120 mm.
Zalisována, pojištěna
dvě dlouhé lyžiny spojené příčkou.
Mířidla jsou poměrně výrazná, ale na mojí zbrani jsem musel provést její úpravu. Jelikož střílím převážně na kryté střelnici, vadil mi její pozitivní sklon. Jednoduchá úprava spočívala v odbroušení zadní části tak, aby se na ní neodráželo shora dopadající světlo.
Ta mířidla, tedy jejich úpravu, jejich pozitivní sklon, aby se na nich neodráželo....
Pan Matyšek mě na počkání dodal novou pružinu a vytahovač namontoval.
(pokud jsem něco opomněl, omlouvám se, článek jsem jen v rychlosti přelétl očima)
-
PiDiBi - Příspěvky: 1959
-
Nogard - Pravidelný návštěvník
Kurt: díky za prolétnutí očima
PiDiBi: přesně tak, proto se to po čase přesune. To je právě výhoda online publikování, že můžeš věci průběžně upravovat tak, jak je to vhodné. Stejně jako se to udělalo s úvodem u první recenze a jeho vypíchnutím do samostatné stránky "Pro autory", provede se to obdobně časem i tady.
PiDiBi: přesně tak, proto se to po čase přesune. To je právě výhoda online publikování, že můžeš věci průběžně upravovat tak, jak je to vhodné. Stejně jako se to udělalo s úvodem u první recenze a jeho vypíchnutím do samostatné stránky "Pro autory", provede se to obdobně časem i tady.
-
zoufalec - Častý návštěvník
-
Kurt - Moderátor

-
zoufalec - Častý návštěvník
- SINCITYMAN
- Moderátor
-
EL PANELL - Častý návštěvník
-
Kurt - Moderátor
- SINCITYMAN
- Moderátor
-
PiDiBi - Příspěvky: 1959
-
Kurt - Moderátor
SINCITYMAN: a o čem by to tak mělo být? Zakládání trávníků, péče o mentálně postižené, prevence sociálně patologických jevů, servis IT,..... to všechno jsem dělal déle, než 1 rok. 1 rok jsem totiž držitelem ZP a z toho důvodu se necítím být kvalifikován k publikační činnosti v této oblasti (ale třeba vám časem o své ZPT-01 napíši).
Zbytek už napsal PiDiBi - díky!
Zbytek už napsal PiDiBi - díky!
- SINCITYMAN
- Moderátor
No klidně napiš o sobě jako o člověku rok držícím ZP a zbraň,proč,co tě k tomu vedlo,jsme jen lidé a máme lidské osudy a znovu říkám hlavní důvod proč jsem tady do toho šel je sdělit to ostatním,ano jsme koníčkáři,stejně jako pejskaři,zahrádkáři,nic víc.A zrovna tvůj pohled na věc by mohl být dobrým doplňkem k mému "frikulínskému článku" on byl sice ten úvod antifrikulínský ale nějak jsem tam asi dostatečně nevysvětlil že to je myšleno podobně jako ta věc na mytí oken
A protože PiDiBi má pravdu, zkoukneš druhou Zoufalcovu recenzi?

-
cz27 - Častý návštěvník
Ve Tvé korektuře je několik chyb. Pokud chceš, koukni se na www.pravidla.cz. Nehráj jsem si s citacemi, moje komentáře jsou označeny
*** třetí pád, může být mně, mi***

Kurt píše:V první řadě: blahopřeji, velmi povedený článek a těší mne, že se zapojují i ostatní uživatelé Fora. A teď něco chybiček (o čárkách ve větách psát nebudu, jako obvykle někde chybí, jinde přebývají).Moje Norinco bylo dovezeno do České republiky firmou JGS a zakoupil jsem ji v Boskovicích.
*** zakoupil jsem JEJ, to norinco***
Do rámu je zalisovaná a příčným kolíkem pojištěná hlaveň, jejíž délka je 120 mm.
Zalisována, pojištěna
***správný tvar je ZALISOVANÁ***
dvě dlouhé lyžiny spojené příčkou.
***nic takového jako ližiny neexistuje. Jsou to LYŽINY***
Mířidla jsou poměrně výrazná, ale na mojí zbrani jsem musel provést její úpravu. Jelikož střílím převážně na kryté střelnici, vadil mi její pozitivní sklon. Jednoduchá úprava spočívala v odbroušení zadní části tak, aby se na ní neodráželo shora dopadající světlo.
***OK***
Pan Matyšek mě na počkání dodal novou pružinu a vytahovač namontoval.

-
alfonss - Grafoman
Obsah fóra / Střelectví / LEX - sdružení na ochranu práv majitelů zbraní