tomasb
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

20.07.2006 18:03

vyladění rugera mk 512

ahoj mám dotaz. nemáte někdo skušenost s upravou spouště na rugru mk 512?je dost tvrdá a má teda tím pádem sklony ke stržení mimo černý kruhy.uvažuju o vyladění u puškaře a nemam představu kolik to stojí a ani jestli to vubec jde. za každou radu apodnět budu rád. ps. případný kontakty na šikovný ruce nejlíp z východních čech jsou výtaný. :idea:

Spencer
Občasný návštěvník
Občasný návštěvník

20.07.2006 21:57

Ruger je americká zbraň, tam se jí i nejvíc používá a je tam s ní a jejími úpravami nejvíce zkušeností. A zkušenosti v tomto případě říkají jednoznačně: neladit, použít Volquartsen set
https://www.volquartsen.com/vc//pages/p ... .jsp?id=19
Asi není problém koupit přes Internet, ale všechno něco stojí... Omlouvám se, jestli jsem moc nepomohl...
V Česku je spousta šikovných lidí, ale najít dobrého puškaře, který navíc dokonale zná konkrétní zbraň... Někdy totiž i skvělý puškař (který třeba dělá úžasné montáže na kulovnice) zprzní pistoli, protože neodhalí všechny fajnovosti jejího fungování a ladění (zkrátka nemá zkušenosti)... A platit za kulometící pistoli... Nedávno v televizi říkali, že kulomet štěkal Haf Haf... to by se mi nechtělo :D

tomasb
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

23.07.2006 22:10

odpověd

za vaši pomoc vám děkuji zařídím se podle ní. :idea:

Obsah fóra / Krátké zbraně / Malorážky, flobertky, vzduchovky