-
premek - Site Admin
nekromancer píše:Glock sice kouli v laufu a přes ní odpálenou druhou vydrží, ovšem nikoli ve smyslu že by se mu nic nestalo, a ani to po něm nikdo nemůže chtít (to by hlaveň vážila zhruba 4x víc).
Ani tak by to nebylo "ze se mu nic nestalo", k poskozeni hlavne by doslo stejne, ale spis bys to nepoznal, protoze by doslo ke kompresi materialu jen zevnitr a presnosti zas az takove bezne nedosahujes ...
-
SW_FOX - Grafoman
Ross píše:Agog píše:Kall píše:Přebiječ nemusel bejt nepozornej, třeba chtěl jen ušetřit.
Nene zname se celkem delsi dobu a hodne se mi omlouval.Ted koupil pry cosi co mu kontroluje ze tam prach vubec je nasypanej dela to na nejakym automatu.
Ale mohlo to dopadnou jinak protoze ten patron sem urcite mel v ruce a zdal se mi o nejakej gram lehci,ale pak sem ho stejne dal do zasobniku.Mel sem verit svym smyslum
... abych rekl pravdu, dost tezko si ten proces v amaterskych podminkach dokazu predstavit ... spis te vozi na houpacce
Na Dillona 650 jde koupit elektronický tester jestli je v náboji prach, je to jen tykadlo které při cestě hlavice nahoru sahá do náboje a je tam kontakt nastavený tak že když je tam prach tak to nesepne, zatímco když není tak to zabzučí, základní předpoklad je mít to správně nastaveno a nedávat mikroskopické dávky prachu.....
- vrb
mě nedávno zůstala olověná střela v laufu a nešla vůbec vymlátit (ani přestříknutá konkorem), když jsem potřetí rozmlátil bukovou tyčku ráže 6, tak jsem se kouknul do tabulek na tepelnou roztažnost olova a oceli, olovo má asi 3X větší. Dal jsem lauf na půl hodiny do mrazáku, kule se smrskla víc než lauf, pak jsem lauf chytl a ohřál v ruce, a skoro jsem ani nemusel klepat, vyjelo to samo, na lehké ťuknutí. (G34)
možná by se tahle rada mohla někomu hodit než použije neúměrné násilí...
možná by se tahle rada mohla někomu hodit než použije neúměrné násilí...
-
MarK - Moderátor
- Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««
-
tazator - Pravidelný návštěvník
-
SW_FOX - Grafoman
-
4mike - saigaholic
-
Voux - Pravidelný návštěvník
- vrb