PiDiBi

31.01.2009 23:28

ma reakce neni podrazdena, jen vecna ;) vsimas si ze to zase stacis do osobni roviny?
cti co pisu - tvrdim ze clanek je spatny, jako dukaz (argument) uvadim nulovou informacni hodnotu vetsi casti - kldine me jako rozpr uved heslovite co v kterym odstavci je prinesene za informaci - je mozne ze opravdu nejakou prehlizim
jsem pro vtip a svih, ale ne ve 5/8nach clanku

Willy
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

31.01.2009 23:51

PiDiBi: Teď to bude trochu vypadat že jsme se na tebe domluvili, ale to opravdu ne. Chápu o čem tady mluvíš a co se snažíš vyjádřit, ale obávám se že to vážně vidíš trochu moc zaujatě. Kdyby byl celý článek složen z několika málo strohých vět, ve kterých bude vyjádřeno že střílení je relax, není až tak drahý a může si přijít zastřílet i člověk bez zbrojáku, tak to bude působit asi tak stejně suše jako tato moje reakce. A to fakt není nic co patří do magazínu nebo jako sdělení veřejnosti. Sinciťák kolem toho udělal docela pěknou omáčku a dostalo to příjemnější formu ke čtení. Prostě uvařil dobrý "vepřo-knedlo-zelo" a ne jen vepřovou se zelím bez knedlíku. Možná to popisuju trochu hloupě ale vidím to tak.

wolf

01.02.2009 22:01

PiDiBi píše:ma reakce neni podrazdena, jen vecna ;) vsimas si ze to zase stacis do osobni roviny?
cti co pisu - tvrdim ze clanek je spatny, jako dukaz (argument) uvadim nulovou informacni hodnotu vetsi casti - kldine me jako rozpr uved heslovite co v kterym odstavci je prinesene za informaci - je mozne ze opravdu nejakou prehlizim
jsem pro vtip a svih, ale ne ve 5/8nach clanku

Co kdyby jsi nam misto reci, napsal clanek na toto tema ty, aby jsme konecne vedeli, jak ze by jsi to vlastne uplne suprove napsal? :)
Me osobne by to zajimalo, pohled dvou ruznych lidi, kteri pisi, na podani jedne a te same tematiky.

PiDiBi

02.02.2009 2:06

wolf: nema to cenu, neni zajem, i kdyz ho napisu tak uz jeden takovy clanek tady je takze se stane co? budeme mit dva clanky? asi tezko...
jen se snazim rict svuj nazor, ale chapu ze to je spis na soukromej rozhovor s vydavatelem, v sirsim plenu to nema moc smysl, ale jak vidim ani vydavatel to moc nechape, takze toho necham, chtel jsem s magazinem pomoct ale tohkle jde uz opravdu mimo mne, proste me tenhle frikulinskej esqurie/defenz styl nesedi , pokud nekdo na toto tema budete neco mit ak prosim v PM, tady uz nebudu reagovat, diky

cartmann
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

02.02.2009 11:36

tak jeste udelat anketu, komu se clanek libi a komu ne :D

wolf

02.02.2009 18:09

PiDiBi píše:wolf: nema to cenu, neni zajem, i kdyz ho napisu tak uz jeden takovy clanek tady je takze se stane co? budeme mit dva clanky? asi tezko...
jen se snazim rict svuj nazor, ale chapu ze to je spis na soukromej rozhovor s vydavatelem, v sirsim plenu to nema moc smysl, ale jak vidim ani vydavatel to moc nechape, takze toho necham, chtel jsem s magazinem pomoct ale tohkle jde uz opravdu mimo mne, proste me tenhle frikulinskej esqurie/defenz styl nesedi , pokud nekdo na toto tema budete neco mit ak prosim v PM, tady uz nebudu reagovat, diky

Popravde, mi taky nektere veci nesedi, ale to neznamena, ze je to co se mi nezda nespravne :)

Reklama

alfonss
Grafoman
Grafoman

02.02.2009 19:39

PiDiBi alespoň řekne co se mu nelíbí, zatímco některým se to nelíbí, ale drží pysk :wink:

VladimírD.
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

15.05.2009 15:42

Re: Jak začít střílet ...

Četl jsem si pár předešlých komentářů k článku a vidím, že někomu se nezdál. Mě osobně článek připadá jasný, věcný, napsaný přijatelně.
Sám za sebe můžu říct, že při přípravě mi moc pomohly MarKovi stránky a vpodstatě jsem se vše učil jen podle nich. Tím chci poděkovat i jemu, že vytvořil něco takového pro širokou veřejnost zcela zdarma. :)

Předchozí

Obsah fóra / Střelectví / LEX - sdružení na ochranu práv majitelů zbraní