-
Stefano - Nový uživatel
-
jamesv - Občasný návštěvník
MiRaS píše:jamesv: Nejsou ty S&B s ocelovými broky?
Právě že oceláky nechci i když to moje flinta umí

Každopádně už loni se to tu řešilo asi 2 měsíce a vlastně nic nedopadlo. Jde o to, že pokud mám něco vzít, pak to potřebuji reálně uzavřít tak do 1/2 února. Jinak si vezmu jen pro sebe. Pokud je tedy zájem zkuste dát vědět kdo kolik - pak potvrdím 100% cenu a pak teprve by bylo závazné objednání. Tedy pokud se cena bude jevit napr. bez DPH nebo to budou oceláky, tak se na to proste vykašlem.
-
Mimochodem jak jsi dopadl u ARMS??? Třeba nakonec to vyjde lépe u Tebe, kdyby to moje "shořelo".
Naposledy upravil jamesv dne 30.01.2009 18:03, celkově upraveno 1
-
MiRaS - Častý návštěvník
Cenu na ty HUlly budu mít až příští týden, každopádně to ale nebude pod 5,-Kč.
Pokud budou olověné SB kolem 4,-Kč jak uvádíš, tak je to hodně zajímavá cena.
S objednávkou je to začarovaný kruh, každý chce znát cenu aby závazně objednal počet.
Ty chceš znát závazně počet a potom řekneš cenu
Pokud by byly ty SB skutečně do těch 4,20Kč, tak vezmu závazně 2500ks.
Na podobnou cenu se například u GB, RC1, Bornaghi nebo Hull rozhodně nedostaneme.
Pokud budou olověné SB kolem 4,-Kč jak uvádíš, tak je to hodně zajímavá cena.
S objednávkou je to začarovaný kruh, každý chce znát cenu aby závazně objednal počet.
Ty chceš znát závazně počet a potom řekneš cenu

Pokud by byly ty SB skutečně do těch 4,20Kč, tak vezmu závazně 2500ks.
Na podobnou cenu se například u GB, RC1, Bornaghi nebo Hull rozhodně nedostaneme.
-
Ahoj, vím že to je opačně, jen jde o to, že já ty náboje už potřebuju hlavně pro sebe. Když budeme čekat na cenu až za 10 dní, pak se budeme dalších 15 dní domlouvat kolik si kdo vezme. Takhle jen tu cenu potvrdím a budu vědět případně už aspoň kolik toho bude.
Maximálně se může stát, že řeknu sorry, je to jinak. A tebe to stálo jednu větu, že chceš 2500 ks.
každopádně by mě zajímaly ty GB i hully, ale pokud je to o 1kč, tak na to kašlu. Střílím v podstatě jen s SB jak lovecké tak sportovní (nejsem ale žádný závodník hvězda
)
Maximálně se může stát, že řeknu sorry, je to jinak. A tebe to stálo jednu větu, že chceš 2500 ks.

každopádně by mě zajímaly ty GB i hully, ale pokud je to o 1kč, tak na to kašlu. Střílím v podstatě jen s SB jak lovecké tak sportovní (nejsem ale žádný závodník hvězda

Naposledy upravil jamesv dne 30.01.2009 18:03, celkově upraveno 1
-
MiRaS - Častý návštěvník
V říjmu jsem zjišťoval ceny Bornaghi a tam to bylo takto:
Bornaghi 24g Sport za 5,00 Kč / kus - Trap i Skeet
Bornaghi 28g Sport za 5,20 Kč / kus - Pouze Trap
Erfas zjišťoval RC1 a tam to bylo takto:
Skeet 24g 4,4
Skeet 28g 4,8
Trap 24g 4,4
Trap 28g 4,8
Nepředpokládám, že se ceny nějak změnily, ale uvidíme co na to erfas...
BTW: jamesv: Necituj zbytečně předchozí příspěvky - viz. pravidla bod 8.
Bornaghi 24g Sport za 5,00 Kč / kus - Trap i Skeet
Bornaghi 28g Sport za 5,20 Kč / kus - Pouze Trap
Erfas zjišťoval RC1 a tam to bylo takto:
Skeet 24g 4,4
Skeet 28g 4,8
Trap 24g 4,4
Trap 28g 4,8
Nepředpokládám, že se ceny nějak změnily, ale uvidíme co na to erfas...
BTW: jamesv: Necituj zbytečně předchozí příspěvky - viz. pravidla bod 8.
-
-
pohodar - Častý návštěvník
- open
- Častý návštěvník
To asi bude co střelec to jiný názor. Tady je jeden testík.
http://www.broky.estranky.cz/archiv/uploaded/21
http://www.broky.estranky.cz/archiv/uploaded/21
- jbiker
- Častý návštěvník
-
To: Pohodar, Open
Stari pytlaci
, kteri me ucili vzdycky rikali, a plati to porad, ze
1) co rana, to patrona
2) kdyz je zvire proti dire
, neni co resit
a oboji plati, takze asi jsou lepsi patrony nez SB nebo RC, ale nemyslim, ze mam takovy ruce, abych to dokazal nejak poznat. SB mi docela vyhovuji a s RC jsem take strilel a prisli mi "znackovejsi", nerikam lepsi.
Stari pytlaci

1) co rana, to patrona
2) kdyz je zvire proti dire

a oboji plati, takze asi jsou lepsi patrony nez SB nebo RC, ale nemyslim, ze mam takovy ruce, abych to dokazal nejak poznat. SB mi docela vyhovuji a s RC jsem take strilel a prisli mi "znackovejsi", nerikam lepsi.
-
sided - Moderátor
- open
- Častý návštěvník
jamesv:Jak říkám co střelec to názor. No někdo nabije střelí bažanta na
15m a má ho připraveného na sekanou a druhý ví co nabít aby měl chutnou pečínku.
Já když kupuju patronu tak takovou co splní má očekávání. A tuto patronu se potom snažím koupit co nejlevněji.
Ale názor vždyť je to jedno co vypráskám nikomu nerozmlouvám.
15m a má ho připraveného na sekanou a druhý ví co nabít aby měl chutnou pečínku.

Já když kupuju patronu tak takovou co splní má očekávání. A tuto patronu se potom snažím koupit co nejlevněji.
Ale názor vždyť je to jedno co vypráskám nikomu nerozmlouvám.
-
pohodar - Častý návštěvník
Jamesv:
..to co se říká o špatných kulových nábojích S/B neznám,sám s ními nestřílím..ale na sport.brokové S/B zrovna dopustit nedám. Díra proti díře sice platilo a platí v lovecké střelbě ale to sem zrovna nepatří,tady jsi se trochu seknul a RC 1 ? Poznáš to na trapu a to jak v krytí tak i v její rychlosti při druhé ráně..ale jde pořád o pravidelné krytí..snad by ti pomohla třeba cena? U nás na f. (rakousko) patří S/b jedny k nejdražším a RC 1 jsou někde až za RIO. Mluvíme-li však pořád o RC 1. Jinak RC 4,Diam.,6... jsou naprosto špičkovéTvoje přirovnání "značkovější" je míchání jablek s hruškama..
..to co se říká o špatných kulových nábojích S/B neznám,sám s ními nestřílím..ale na sport.brokové S/B zrovna dopustit nedám. Díra proti díře sice platilo a platí v lovecké střelbě ale to sem zrovna nepatří,tady jsi se trochu seknul a RC 1 ? Poznáš to na trapu a to jak v krytí tak i v její rychlosti při druhé ráně..ale jde pořád o pravidelné krytí..snad by ti pomohla třeba cena? U nás na f. (rakousko) patří S/b jedny k nejdražším a RC 1 jsou někde až za RIO. Mluvíme-li však pořád o RC 1. Jinak RC 4,Diam.,6... jsou naprosto špičkovéTvoje přirovnání "značkovější" je míchání jablek s hruškama..
-
to open:
rozhodne nerikam, ze je fuk co se koupi a cim se strili. Jen jsem chtel odlehcit diskuzi s prirovnanim co rana to patrona nebo obracene, proto ta ironie ze kazda praskne
.
Je jasne, ze kazdy si musi vybrat vhodne to na co to potrebuje, ale to plati u vseho. Urcite nikdo nepujde na skeet s vegama a obracene na zajice s 2.00 brokem. I kdyz obcas najdeme i bazanta, ktereho nejaky sportovec strelil na hone 2mm brokem. To se pak teprve neda jist
rozhodne nerikam, ze je fuk co se koupi a cim se strili. Jen jsem chtel odlehcit diskuzi s prirovnanim co rana to patrona nebo obracene, proto ta ironie ze kazda praskne

Je jasne, ze kazdy si musi vybrat vhodne to na co to potrebuje, ale to plati u vseho. Urcite nikdo nepujde na skeet s vegama a obracene na zajice s 2.00 brokem. I kdyz obcas najdeme i bazanta, ktereho nejaky sportovec strelil na hone 2mm brokem. To se pak teprve neda jist

-
to pohodar:
Aha, napsal jsem RC1 ale trochu jsem myslel obecne znacku RC. Jenze - mas samozrejmne pravdu, je treba konkretizovat, protoze ty patrony RC1 VS napr. RC4 championky jsou samozrejme rozdilne
Hmm, porad jsem si myslel ale ze jsou i ty nejlevnejsi/nejspodnejsi trida RC naboju drazsi nez Vlasim.
Rio, ty jsem mel do 12ky asi pred 8 lety 1 krabicku - ale vetsi brok - to jsou nejaky spanelsky sunty?
Aha, napsal jsem RC1 ale trochu jsem myslel obecne znacku RC. Jenze - mas samozrejmne pravdu, je treba konkretizovat, protoze ty patrony RC1 VS napr. RC4 championky jsou samozrejme rozdilne
Hmm, porad jsem si myslel ale ze jsou i ty nejlevnejsi/nejspodnejsi trida RC naboju drazsi nez Vlasim.
Rio, ty jsem mel do 12ky asi pred 8 lety 1 krabicku - ale vetsi brok - to jsou nejaky spanelsky sunty?
-
TraTom - Častý návštěvník
Vážení přátelé, bratři, sestry soudruzi, soudružky, dělníci, rolníci, pracující inteligence, soukmenovci,
omlouvám se za "ou-tů" příspěvek, ale nikde jsem to tu nenašel.
Chtěl bych sehnat buckshoty s délkou nábojnice tak 63,5 - 67 mm (ta moje Norinco 1887-12x70 nejradši žere practicaly).
SaB údajně dělá practical buckshoty, ale nikde jsem je neviděl.
Cena mě až tak nebolí (do 20,-/kus to beru).
Jestli to tu někde je, tak mě tam pošlete, ni do řiti.
Dík
omlouvám se za "ou-tů" příspěvek, ale nikde jsem to tu nenašel.
Chtěl bych sehnat buckshoty s délkou nábojnice tak 63,5 - 67 mm (ta moje Norinco 1887-12x70 nejradši žere practicaly).
SaB údajně dělá practical buckshoty, ale nikde jsem je neviděl.
Cena mě až tak nebolí (do 20,-/kus to beru).
Jestli to tu někde je, tak mě tam pošlete, ni do řiti.
Dík
-
gewarosse - Častý návštěvník
-
4mike - saigaholic
-
TraTom - Častý návštěvník
Obsah fóra / Střelivo / Puškové střelivo