-
alfonss - Grafoman
-
SW_FOX - Grafoman
-
Loki_cz - Pravidelný návštěvník
-
Loki_cz - Pravidelný návštěvník
-
admix - Příspěvky: 1815
-
alfonss - Grafoman
-
EL PANELL - Častý návštěvník
-
Hungry - Moderátor
-
-
- Harry
- Pravidelný návštěvník
Zakázkové maskování zbraní děláme už dlouho. Jde o profesionální nástřik polyuretanových barev, které se následně vypalují při teplotě 80°C (což zbraním ani optikám ani elektronice nevadí). Běžnou zbraň jako je vz.58 nastříkáme pod 1.000,-Kč.
Ukázky:
Barvy jsou kvalitní a vydrží - narozdíl od sprejů. Růžovou nebo sluníčka sedmitečné samozřejmě zvládneme taky
Harry
Ukázky:

Barvy jsou kvalitní a vydrží - narozdíl od sprejů. Růžovou nebo sluníčka sedmitečné samozřejmě zvládneme taky

Harry
-
Missak - Častý návštěvník
-
squedo - Občasný návštěvník
-
Grinch - Častý návštěvník
Re: Maskování zbraní
Takže jsem se konečně dokopal k tomu, abych udělal návod na Digital camo s pomocí krylonu atd...
Je to krapet obsáhlejší a snad jsem na nic nezapomněl.
Pokud by prosím měl někdo nějaké připomínky, tak bych je velmi rád prodiskutoval, plus na co sjem zapomněl ,doplnil...
díky za případnou korekturu!
Martin
>>> JAK VYTVOŘIT DIGITAL CAMO <<<
Je to krapet obsáhlejší a snad jsem na nic nezapomněl.
Pokud by prosím měl někdo nějaké připomínky, tak bych je velmi rád prodiskutoval, plus na co sjem zapomněl ,doplnil...
díky za případnou korekturu!
Martin
>>> JAK VYTVOŘIT DIGITAL CAMO <<<
-
DeadMan - Častý návštěvník
Je to sice zajímavé protože né každý ví jak pracovat s barvama ale to jak vytvořit digi camo tak aby to opravdu bylo digi camo a plnilo svůj účel jsem se nějak nedočet jinak klasické digi camo už není tak cool jak bývalo a cool začíná být tohle: http://www.bullarmyshop.cz/zbozi.asp?kod=2157 nebo http://www.bullarmyshop.cz/zbozi.asp?kod=2712
ale jinak hezká práce to mě by se s tím nechtělo takhle drbat to se cení 

- Gangoš
- Častý návštěvník
V tom prvním případě je to taková renesance německé rozpité louky z 2. sv.v., očividně další nadčasová věc co tenkát vymysleli. 

-
Na to abych rozebíral celý proces vytváření digitálního vzoru není čas, chuť ani místo 
Ale pokud chceš slyšet, že vlezeš do lesa, uděláš miliony fotek prostředí, kde se s tím budeš pohybovat, potom doma sedneš k programům a budeš dávat dohromady přesné tvary odpovídající vegetaci v závislosti na pravděpodobnosti výskytu těch oněch ornamentů, vybírat odstíny pro Tvoje podnebné pásmo atd...
a pak věnuješ spoustu času právě aplikacím teoretické přípravy do té praktické, tak tak by to mohlo vypadat, ale záměrem bylo základní formou informovat co a jak, protože bohužel/bohudík jednoduchost vládně světu a zjistil jsem, že pokud napíši článek daleko polopaticky, tak si ho přečte asi o 60% více lidí, než kdybych používal byť věcné, ale zato přesné a definující termíny...
Prostě jde o to alespoň pomalu a obecnou formou dělat osvětu... vím jak jsem studoval - učená skripta hozená v rohu a raději jsem se učil z poznámek co jsem si sehnal...
Prostě jde o to informovat, ne učit na vysokoškolské úrovni (i když úroveň některých vysokých škol ...
)
Jinak k těm odkazům - také si myslím že digitál je v dnešní době spíše standard, který si drží z dlouhé nudy.
Osobně jsem měl možnost spolupracovat se speciály z Polska, Slovinska, několika druhů amerických sil, kanaďany atd... a osobně jsem shledal nejvíce využitelným v našem evropském klimatu právě multicam. Kluci z Gromu byli šikovný a málem jsme jim sedli na hlavu
zato amíci o pár metrů vedle byli hezky vidět ve svém digitálu...
Ale jinak moc díky za pochvalu!!! Snad se přeci jen líbilo a hodí se to k něčemu

Ale pokud chceš slyšet, že vlezeš do lesa, uděláš miliony fotek prostředí, kde se s tím budeš pohybovat, potom doma sedneš k programům a budeš dávat dohromady přesné tvary odpovídající vegetaci v závislosti na pravděpodobnosti výskytu těch oněch ornamentů, vybírat odstíny pro Tvoje podnebné pásmo atd...
a pak věnuješ spoustu času právě aplikacím teoretické přípravy do té praktické, tak tak by to mohlo vypadat, ale záměrem bylo základní formou informovat co a jak, protože bohužel/bohudík jednoduchost vládně světu a zjistil jsem, že pokud napíši článek daleko polopaticky, tak si ho přečte asi o 60% více lidí, než kdybych používal byť věcné, ale zato přesné a definující termíny...
Prostě jde o to alespoň pomalu a obecnou formou dělat osvětu... vím jak jsem studoval - učená skripta hozená v rohu a raději jsem se učil z poznámek co jsem si sehnal...
Prostě jde o to informovat, ne učit na vysokoškolské úrovni (i když úroveň některých vysokých škol ...

Jinak k těm odkazům - také si myslím že digitál je v dnešní době spíše standard, který si drží z dlouhé nudy.
Osobně jsem měl možnost spolupracovat se speciály z Polska, Slovinska, několika druhů amerických sil, kanaďany atd... a osobně jsem shledal nejvíce využitelným v našem evropském klimatu právě multicam. Kluci z Gromu byli šikovný a málem jsme jim sedli na hlavu

Ale jinak moc díky za pochvalu!!! Snad se přeci jen líbilo a hodí se to k něčemu

-
DeadMan - Častý návštěvník
No na chvíli jsem začal uvažovat že bych se o to pokusil ale když jsem si vzpoměl jak to dopadlo když jsem opravoval poškozený lak na autě tak mě to rychle přešlo
asi bych to svěřil někomu kdo s tím děla když už bych do toho šel ale né každy je nemehlo jako já tak to třeba podle toho návodu někdo zkusí 

-
Tak jsem tam ještě doplnil údaje co předchází digitálu
Aby i to tam tedy bylo a kdo řekne že to je polopatě dostane lopatou 

Obsah fóra / Zbraně / Obecně o zbraních