-
Smile - Častý návštěvník
Zámek
Jak vypadá a kde bych koupil zámek na spoušt nebo jak se tomu říká? díky
-
Michal.J - Nový uživatel
Například zde.
www.zbrane.cz/Zamky-na-zbrane-vypis-kategorie-33.html
Čas od času se nějaký objeví na aukru.
www.zbrane.cz/Zamky-na-zbrane-vypis-kategorie-33.html
Čas od času se nějaký objeví na aukru.
-
MarK - Moderátor
- Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««
-
Ross - Častý návštěvník
- PatrikV
-
Ross - Častý návštěvník
- PatrikV
Přepis popisu z aukra:
Odemkněte svoji zbraň za méně než 1 sekundu, kdekoliv, jednou rukou.
1. První úroveň ochrany.
Zámek nabízí "Okamžitý přístup" ke zbrani, za méně než 1 sekundu (pokud znáte "otevírací" proceduru). Pro jiné lidi je zbraň nepoužitelná
2. Druhá úroveň ochrany.
Pro zvýšenou ochranu je třeba při zamknuté zbrani otočit klíčem do polohy otevřeno, aby bylo možné odemknout a použít zbraň
3. Třetí úroveň ochrany.
Použitím kovového kabelu je možné zbraň uzamknout k libovolnému pevnému objektu a tak ztížit samotné odcizení zbraně.
Odemkněte svoji zbraň za méně než 1 sekundu, kdekoliv, jednou rukou.
1. První úroveň ochrany.
Zámek nabízí "Okamžitý přístup" ke zbrani, za méně než 1 sekundu (pokud znáte "otevírací" proceduru). Pro jiné lidi je zbraň nepoužitelná
2. Druhá úroveň ochrany.
Pro zvýšenou ochranu je třeba při zamknuté zbrani otočit klíčem do polohy otevřeno, aby bylo možné odemknout a použít zbraň
3. Třetí úroveň ochrany.
Použitím kovového kabelu je možné zbraň uzamknout k libovolnému pevnému objektu a tak ztížit samotné odcizení zbraně.
-
Michal.J - Nový uživatel
No jediný rozumný důvod mě napadá s těmi dětmi.Doma mám nabitou zbraň
téměř pořád v dosahu, schovanou na "bezpečném místě", ale může se stát, že někam odběhnu,třeba do večerky pro chleba.V takovém případě přece nebudu zbraň ukládat do trezoru,když ji za pět minut budu zase vyndavat.Cvaknu tam zámek a mam jistotu, že když ji holka najde tak nic neprovede.
téměř pořád v dosahu, schovanou na "bezpečném místě", ale může se stát, že někam odběhnu,třeba do večerky pro chleba.V takovém případě přece nebudu zbraň ukládat do trezoru,když ji za pět minut budu zase vyndavat.Cvaknu tam zámek a mam jistotu, že když ji holka najde tak nic neprovede.
-
KajaKliment - Častý návštěvník
- PatrikV
-
Ross - Častý návštěvník
KajaKliment píše:Co třeba v práci? Přijdu tam, zamknu spoušť, zamknu do šuplíku a mám klid. Nemůžu-li ji mít u sebe, mám jistotu, že se náhodou nic nestane.
... NAHODOU se nikdy nic nestane, rozhodne ne tehdy kdyz ti ji nekdo NAHODOU odcizi ze zamceneho supliku.
fakticky vzato, kazdy je zodpovedny za zbran kterou vlastni ...
-
KajaKliment - Častý návštěvník
- SINCITYMAN
- Moderátor
No spíš sníží tvůj pocit, že by se něco mohlo stát,vím že to je diskutabilní,ale mně to připadá jak "politické korektítko" pro duši, jo kdybych měl na papíře,že to bude představovat ono zde tolik diskutované "Vhodné zabezpečení" dvou zbraní, ak bych si to pořídil a byl v klidu před zákonem,ale jinak asi ne.
- Lada
- Častý návštěvník
náhodou špatný to není, mám ho doma, sice nijak nevyužívám, ale to spíš kvůli tomu, že doma bydlím sám, ale když se někam jde kde vím, že bych zbraň odkládal různé semináře v tělcvičně, pracovní cesty atd.. kde si sebou člověk nepotáhne trezor to není špatné zabezpečení, lepší než nic.
Jak je psáno na aukru není problém to při prvním stupni zabezpečení ten zámek hned sundat a zbraň je hned použitelná...ten kdo to nezná to otevře za dost dlouhou dobu, spíše vůbec bez jiných nástrojů jelikož si bude myslet, že je to zamčeno a proto to nejde což může i nemusí být...(zkoušel jsem to na více lidech co to neznají a nikdo to neotevřel i když jsem jim řekl že je to odemčeno a dá se to bez problému otevřít).
pro toho kdo nemá trezor je to dobrá alternativa a i když ho má, když přijde někdo na návštěvu atd... s dětmi je to zase zabezpečení navíc a přitom zbraň je v případě potřeby připravena, mimo to kdo má děti a nemá zrovna tolerantní ženu k tomuhle koníčku, tak jí zas o něco méně bude vadit přítomnost zbraně, že se může něco stát atp... za nějakou tu stovku to není špatné.
Jak je psáno na aukru není problém to při prvním stupni zabezpečení ten zámek hned sundat a zbraň je hned použitelná...ten kdo to nezná to otevře za dost dlouhou dobu, spíše vůbec bez jiných nástrojů jelikož si bude myslet, že je to zamčeno a proto to nejde což může i nemusí být...(zkoušel jsem to na více lidech co to neznají a nikdo to neotevřel i když jsem jim řekl že je to odemčeno a dá se to bez problému otevřít).
pro toho kdo nemá trezor je to dobrá alternativa a i když ho má, když přijde někdo na návštěvu atd... s dětmi je to zase zabezpečení navíc a přitom zbraň je v případě potřeby připravena, mimo to kdo má děti a nemá zrovna tolerantní ženu k tomuhle koníčku, tak jí zas o něco méně bude vadit přítomnost zbraně, že se může něco stát atp... za nějakou tu stovku to není špatné.
-
Smile - Častý návštěvník
- Lada
- Častý návštěvník
-
MiP9 - Pravidelný návštěvník
-
Biggles - Častý návštěvník
jj, zámek není ažtak pitomej nápad. Měl jsem ho integrovanej v jedný zbrani a používal jsem ho například, když jsem přespával u rodičů a před lehnutím do postele si odskočil s kamarády "na jedno". Pistole byla v šupleti a ještě zamčená...........riziko ukradení takřka nulové (u našich furt někdo je) a já měl jěště dobrej pocit, že hračku fakt "nezneužije" žádná "nepovolaná" osoba 

Naposledy upravil Biggles dne 14.01.2009 19:47, celkově upraveno 1
Obsah fóra / Zbraně / Obecně o zbraních