- vito
- Častý návštěvník
Kel Tec P-32
Podobné dilema jsem řešil nedávno. Chtěl jsem ke svým větším a těžším zbraním něco, co by se dalo nosit pořád a ke všemu. Po dlouhém vnitřním boji jsem se nakonec rozhodl pro Kevina. Je sice těžší, ale provedení je výborné a spolehlivost je na velmi dobré úrovni. A i když je to malá pistole, nepůsobí jako hračka pro děti. Podotýkám, že proti plasťákům nic nemám, mám Glocka 19. S Kevinem jsem spokojený, nosím ho stále. Ale jak všude zdůrazňuji, je to otázka názoru a obliby. 

- Ing. Václav MARTÍNEK
- Pravidelný návštěvník
-
Andy - Častý návštěvník
Presne tak pane Martinku. Musim rici, ze mnou nosena RAMI je na hranici ... tedy alespon pro me. KelTec by byl asi lepsi. Ovsem jsou i jina kriteria nez vaha. Cili je to vzdy kompromis.
Je vsak pravdou, ze P32 strili pekne a docela presne. O selhavani nevim, vystrelil jsem z ni cca 20ran (pujceno od kamarada) a bez problemu.
Je vsak pravdou, ze P32 strili pekne a docela presne. O selhavani nevim, vystrelil jsem z ni cca 20ran (pujceno od kamarada) a bez problemu.
- Ing. Václav MARTÍNEK
- Pravidelný návštěvník
-
Andy - Častý návštěvník
- Ing. Václav MARTÍNEK
- Pravidelný návštěvník
- Zdenda
- Nový uživatel
Ing. Václav MARTÍNEK píše:No potěžkej si P32.
Na P32ku je hodne negativnich prispevku v diskuzich.. ale treba na export se to vic tridi:) Ale beru cena/kvalita a co se pokazi to se opravi/vymeni. Urcite dobra alternativa misto Kevina.
http://www.handgunreview.com/make.asp?make=Kel-Tec
Skoda ze nedovazite taky Kahra, mi prijde kvalitnejsi nez Kel-Tec i kdyz o moc drazsi. /PM9ka dojde(jestli vubec) az cca za 2 mesice k brymove/
Kahra sem koukal ze dovazi Banzai s.r.o., stejne jako(take) Kel-Teca. Ale nevim jak pak funguje nejakej servis..

Zbran neberu jako otazku zivota/smrti:) tak bud pockam na PM9ku nebo vyberu neco jinyho co mate, STI LS9 nebo Kimbera Ultra Carry II.
- Tukan
- Nový uživatel
- Ing. Václav MARTÍNEK
- Pravidelný návštěvník
-
dydla - Častý návštěvník
Kel-tec...
Podle mého názoru je možné, že některé vady u některý pistolí - teď mám na mysli nejnižší váhové kategorie jako Kel-tec - jsou způsobené špatným držením,resp. nepevným držením.Není problém takovou "závadu" nasimulovat , stačí držet zbraň jako chcíplou rybu a nepřebití je velmi pravděpodobné. D.
- Ing. Václav MARTÍNEK
- Pravidelný návštěvník
Když ladíš zbraň "pro službu", tak ji musíš naladit tak, že ji dáš kolmo před sebe, chytneš lehce z boku, aby nevylítla z ruky a palcem (pravák) a ukazovákem (víc jako dlaní, ale lehce) a opatrně (tim palcem) stiskneš spoušť. Pistole musí střílet i tak naprd držená/nedržená a opakovat spolehlivě.
Moc varuju, chce to selskej rozum a myslet na to, že to může vyletět z ruky a ... a taky myslet na to kam to lítá.
Sakra to jsem sem neměl asi psát, aby mě někdo pak nezažaloval, takže závěr:
TOTO VÝŠE UVEDENÉ BYLA POUZE TEORETICKÁ MYŠLENKA, KTEROU NEDOPORUČUJI V PRAXI PROVÁDĚT. V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ TO NENÍ MYŠLENO Z MOJÍ STRANY JAKO NÁVOD.
Moc varuju, chce to selskej rozum a myslet na to, že to může vyletět z ruky a ... a taky myslet na to kam to lítá.
Sakra to jsem sem neměl asi psát, aby mě někdo pak nezažaloval, takže závěr:
TOTO VÝŠE UVEDENÉ BYLA POUZE TEORETICKÁ MYŠLENKA, KTEROU NEDOPORUČUJI V PRAXI PROVÁDĚT. V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ TO NENÍ MYŠLENO Z MOJÍ STRANY JAKO NÁVOD.
- lukas
- Pravidelný návštěvník
Re: Kel Tec
Ptak píše:Kel Tec P32 mam a mohu potvrdit, ze se z nej strili bajecne. Velikost je super a pri dobrem drzeni neni problem strilet rychle a presne. Zjistil jsem, ze mi vyhovuje mnohem vice nez kratky revolver. A velikost a vaha je proste bezkonkurencni.
Tak jestli budeš ve Znojmě tak doval ukázat, tuhle hračku jsem ještě nezkoušel

- Ing. Václav MARTÍNEK
- Pravidelný návštěvník
-
MarK - Moderátor
- Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««
- Ing. Václav MARTÍNEK
- Pravidelný návštěvník
Kuci já Vás tu neznam, jste tu hezky zaheslovaní ..... a ten kdo mě hrubě a sprostě osočil že jsem já jeho pomlouval, tak teď už jistě od toho kdo ho nepravdivě, poťouchle a škodolibě informoval ví, pokud ho zmáčk (a jistě vim že to vyšetřoval), že to šlo naprosto mimo mě. Zatim se za to ani neomluvil a to je ve věku mých dětí. Nemam chuť takovéto lidi potkávat na závodech kam se chodim bavit a ne hádat. Pokud se omluví, smažeme to, bral jsem ho za kamaráda a to mě vadí.
Čert to tedy vem, nějak se zas vracim do lůna bílého střeleckého sportu a tím je trap a skeet - pro mě je to vzpomínka na mládí a znovu poznávam tu výbornou partu kolem (mimochodem něco co jsem poznal v začátcích IPSC).
Čert to tedy vem, nějak se zas vracim do lůna bílého střeleckého sportu a tím je trap a skeet - pro mě je to vzpomínka na mládí a znovu poznávam tu výbornou partu kolem (mimochodem něco co jsem poznal v začátcích IPSC).
- lukas
- Pravidelný návštěvník
Ing. Václav MARTÍNEK píše:Kuci já Vás tu neznam, jste tu hezky zaheslovaní ..... a ten kdo mě hrubě a sprostě osočil že jsem já jeho pomlouval, tak teď už jistě od toho kdo ho nepravdivě, poťouchle a škodolibě informoval ví, pokud ho zmáčk (a jistě vim že to vyšetřoval), že to šlo naprosto mimo mě. Zatim se za to ani neomluvil a to je ve věku mých dětí. Nemam chuť takovéto lidi potkávat na závodech kam se chodim bavit a ne hádat. Pokud se omluví, smažeme to, bral jsem ho za kamaráda a to mě vadí.
Bylo to směřovaný s tím Kel-Tecem na ptáka. Vím moc dobře, kdo tě napdadl a nebo nebo nenapadl. Byl jsem i na těch závodech (zase jsi mě stál krabičku cigaret!

Co myslíš, že LOS závody? Teď je to taky pěkná sranda, jen čas od času tam jsou lidi co se nemusí a jak to bude za pár let? Jako v IPSC...tak je to teď ve všem...
- Ing. Václav MARTÍNEK
- Pravidelný návštěvník
Střílim toho aktivně víc (IPSC, mířenku, baterii, automatický trap, skeet, luk, Lovecký víceboje, ...) a tak mohu srovnávat jak kde to je. Ale zdá se mě, jak do něčeho vlezou prachy, sponzoři, tak to jde do prdele. Kamarádství jde do hajzlu a prosazujou se špičatý lokty.
Hele a co dlouhý?
Právě jsem dokončil odstřelovačku v .223 na bázi AR-15 a střílí to neuvěřitelně. Mam v tom nejtěžší hlaveň, jaká se v USA dala sehnat, ale už mam objednanou další (neudržel jsem se a musim to zkusit) v polotovaru na zakázku a ta bude dlouhá 72 cm a je to stavěný už přímo na jeden typ těžký střely (ta nová hlaveň).
Jsem z toho dost nadšenej.
Hele a co dlouhý?
Právě jsem dokončil odstřelovačku v .223 na bázi AR-15 a střílí to neuvěřitelně. Mam v tom nejtěžší hlaveň, jaká se v USA dala sehnat, ale už mam objednanou další (neudržel jsem se a musim to zkusit) v polotovaru na zakázku a ta bude dlouhá 72 cm a je to stavěný už přímo na jeden typ těžký střely (ta nová hlaveň).
Jsem z toho dost nadšenej.
-
SW_FOX - Grafoman
- butch3
- Nový uživatel
-
Andy - Častý návštěvník
Predepnuty udernik ma. Ze by mohla spustit se mi nezda. Vnitrni blokaci dle meho nema.
Jinak dneska sem si jej koupil.
Je to prcek
http://vetrovky.wz.cz/foto/keltecp32a.JPG
http://vetrovky.wz.cz/foto/keltecp32b.JPG
Jinak dneska sem si jej koupil.

http://vetrovky.wz.cz/foto/keltecp32a.JPG
http://vetrovky.wz.cz/foto/keltecp32b.JPG
Obsah fóra / Krátké zbraně / Glock, a další recykláty