cony
Častý návštěvník
Častý návštěvník

09.09.2008 20:18

A dělá to uz od začátku koupě, nebo až teď? Taky jsem se s tím už setkal ale asi se to řešilo odborným servisem nebo reklamací. Nicméně zkus dotáhnout ten hmatník pojistky pokud to jde jinak zkus sundat pouzdro hlavně a podivej se na tu pruzinku. Jinak se k tomu asi nedostaneš. Na jednom kusu se mi zlomil čep kterej spojuje křidýlka s udernikem, tak jsem to měl cely rozebrany nic na tom neni kdyžtak napiš.

johnnyjak
Častý návštěvník
Častý návštěvník

10.09.2008 18:37

Rozebrání proběhlo v pohodě, složit bych to taky měl dokázat. Jen bych potřeboval dostat ven osičku, co drží pojistku. Myslím, že kdybych třeba podložil pružinku, nebo prohloubil drážku, do které zapadá kulička, mohlo by to problém vyřešit.
Jenže ten kryt hlavně je z plechu, tak se bojím, abych ho při dolování osičky nezdeformoval.
Jo a hmatník pojistky se ani nehne.

cony
Častý návštěvník
Častý návštěvník

11.09.2008 19:26

Když chceš sundat ten kryt hlavně tak ten hmatnik musiš vyšroubovat ne? Pokud to nejde povolit rukou (je tam normalně zašroubovanej prave ze se mi stavalo pravidelně, ze se sam povoloval a musel jsem ho utahovat) tak ho chytni třeba přez nějakou gumu do kombinaček a normalně vyšroubuj. V osičce je normalni vnitřni zavit. Hmatnik pojistky je jako šroubek. Před sundáním musíš vyšroubovat všechny šroubky co neštelujou spoušť, ale to už asi víš. Jenom něco neurvi :lol: . Než to něčim podkladat, tak bych buď vyměnil pružinku nebo spiš by mělo stačit ji jenom natáhnout. Ona to je docela banalita ale věřím, že to opruzuje.

johnnyjak
Častý návštěvník
Častý návštěvník

11.09.2008 19:32

k sundání krytu hlavně stačí sundat rukojeť, vyšroubovat šroubky a odebrat spoušťové ústrojí.
Zajištování opruzuje dost, předtím to nedělala v takové míře.

cony
Častý návštěvník
Častý návštěvník

11.09.2008 21:05

Jojo to jsem myslel a kde je teda problém? Ta osička je normalni čep tak by mela jit nejakym količkem vysunout. Potreboval bych ale nejlip fotku pistoli nemam u sebe tak nechci kecat blbosti.

johnnyjak
Častý návštěvník
Častý návštěvník

12.09.2008 22:16

Před pár hodinama jsem vyřešil problém se samozajišťováním. Na krček hmatníku pojistky jsem navlékl O kroužek zbroušený na požadovanou tloušťku a ten se při zajišťování tře o tělo pistole. Tloušťkou O kroužku můžu regulovat odpor zajišťování. Zatím o funguje perfektně a neruší vzhled pistole.

Reklama

Brigadier
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

22.03.2010 21:26

Re: Vzduchové pistole

Potřeboval bych radu...koupil jsem TAU7, k plnění je k tomu kyveta, jakou má na fotce o pár příspěvků výše u drulovky ID taurus. Přemýšlel jsem o něčem vetším, co bych si nechal naplnit céočkem a přes přepoštěcí ventil si plnil kyvetu. Měl by někdo tip, kde by se nějaká větší láhev na CO2 dala splašit?

hurtak
Nový uživatel
Nový uživatel

17.09.2011 17:06

Re: Vzduchové pistole

zdravim, potrebuji poradit. hledal jsem na googlu a nic, jestli nekdo tu nevi jaky je rozdil mezi tau 6 a tau 7. dekuji milan

Předchozí

Obsah fóra / Krátké zbraně / Malorážky, flobertky, vzduchovky