-
Samuraj - Častý návštěvník
Zkusenosti s pristupem jednotlivych inspektoratu PCR
pomalu zvazuju presun trvaleho bydliste z Brno-mesto na Brno-venkov a proto se ptam:
- mate nekdo zkusenost s inspektoratem pro zbrane, ... PCR Brno-venkov? (pozitivni, negativni)
- mate srovnani s pristupem jejich a na Brno-mesto?
jde mi o to, jak se zmenou trvaleho bydliste moc spechat a jestli nevyuzit relativni vstricnosti inspektoratu Brno-mesto k registraci jeste par mazliku, nez se presunu...
(treba kvuli registraci dlouhych "na noseni", coz nejsou vsude ochotni udelat)...
- mate nekdo zkusenost s inspektoratem pro zbrane, ... PCR Brno-venkov? (pozitivni, negativni)
- mate srovnani s pristupem jejich a na Brno-mesto?
jde mi o to, jak se zmenou trvaleho bydliste moc spechat a jestli nevyuzit relativni vstricnosti inspektoratu Brno-mesto k registraci jeste par mazliku, nez se presunu...
(treba kvuli registraci dlouhych "na noseni", coz nejsou vsude ochotni udelat)...
-
Finson - Častý návštěvník
-
gewarosse - Častý návštěvník
-
Biggles - Častý návštěvník
- Vojtech
- Nový uživatel
to gewarosse:
Na Praze 4 jsem byl zrovna vcera ( Soukalova ) a muzu rict ze to tam maji celkem zajimave . Vedle me se hadala pani s civilnim zamestnancem, ze ji ztratili plnou moc . Na to ze to byla vyslovene chyba uredniku byl pan prekvapive arogantni, ale ona mlada pani si take nenechala nic libit.
Me slo pouze o to, ze jsem se byl poptat, nemam-li ZP a nakupku vyrizene, slecna ktera na me vysla byla mila a vstricna, ale po chvilce behani se me zeptala, jestli mi prisla obsilka. "Neprisla." odvetil jsem a poznamenal ze to jsem zde byl pred mesicem (23 dni) a doufal jsem ze to je jiz hotove. Slecna odbehla pro uniformovaneho urednika ktery mi v pohode vysvetlil, ze ZP bude za tyden a nakupka za dalsi tyden. Tak jsem nejak zvedav, jestli mi stejne v pohode poda pisemne vysvetleni, proc needodrzeli zakonnou lhutu 30 dni. Jen doufam ze jsem zakon pochopil dobre, at ze sebe nedelam hlupaka, ale to by nebyla velka zmena
.
Mozna jim tam rovnou odnesu nakupku na SKS a vz. 58 , sice na ne jeste nemam penize, ale nez to vydaji, tak nasetrim.
Na Praze 4 jsem byl zrovna vcera ( Soukalova ) a muzu rict ze to tam maji celkem zajimave . Vedle me se hadala pani s civilnim zamestnancem, ze ji ztratili plnou moc . Na to ze to byla vyslovene chyba uredniku byl pan prekvapive arogantni, ale ona mlada pani si take nenechala nic libit.
Me slo pouze o to, ze jsem se byl poptat, nemam-li ZP a nakupku vyrizene, slecna ktera na me vysla byla mila a vstricna, ale po chvilce behani se me zeptala, jestli mi prisla obsilka. "Neprisla." odvetil jsem a poznamenal ze to jsem zde byl pred mesicem (23 dni) a doufal jsem ze to je jiz hotove. Slecna odbehla pro uniformovaneho urednika ktery mi v pohode vysvetlil, ze ZP bude za tyden a nakupka za dalsi tyden. Tak jsem nejak zvedav, jestli mi stejne v pohode poda pisemne vysvetleni, proc needodrzeli zakonnou lhutu 30 dni. Jen doufam ze jsem zakon pochopil dobre, at ze sebe nedelam hlupaka, ale to by nebyla velka zmena

Mozna jim tam rovnou odnesu nakupku na SKS a vz. 58 , sice na ne jeste nemam penize, ale nez to vydaji, tak nasetrim.

-
Ondísek - Občasný návštěvník
-
GMatysek - Pravidelný návštěvník
Prahy 6 a 7
Jsem na Praze 7 a za 16 let, co mám ZP, vždycky pohoda. Dokonce i když jsem si naposledy šel prodloužit zbroják týden před jeho propadnutím
Dostal jsem jen mile vynadáno a policistka se mi skutečně snažila pomoc a maximálně vše urychlit. Milá byla dokonce i týden potom, co jsem přišel ohlásit, že mi ten ještě teplej zbroják ukradli.
Takže jsem naivně čekal, že na Praze 6, kde jsem vyřizoval dědictví zbraní, to bude stejné. Bohužel ... ze tří návštěv jsem dvakrát narazil na nějakou odbarvenou arogantní "polobohyni". Při poslední návštěvě tam byl sice nějaký mladý slušný policista, ale kontrola nákupního povolení a vydání zbraně mu trvalo skoro hodinu!

Takže jsem naivně čekal, že na Praze 6, kde jsem vyřizoval dědictví zbraní, to bude stejné. Bohužel ... ze tří návštěv jsem dvakrát narazil na nějakou odbarvenou arogantní "polobohyni". Při poslední návštěvě tam byl sice nějaký mladý slušný policista, ale kontrola nákupního povolení a vydání zbraně mu trvalo skoro hodinu!
- Grimpo
- Častý návštěvník
-
wolf - Příspěvky: 699
Dneska jsem byl podat zadost na nakup zbrane ve Frydku-Mistku, vytasil jsem zadost + 100kc kolek a velmi prijemny policista mi omluvnym tonem rekl, ze to delaji do dalsiho pracovniho dne coz je streda, protoze nadrizeny co to podepisuje je dneska mimo budovu, ale jinak ze bych to mel mozna na pockani.
- Lada
- Častý návštěvník
tak já dnes taky vyřizoval nákupku, na GSG5 a paní na zbraních nebyla nijak nadšená když jsem tam napsal pro ochranu atd... a na nošení, hned začala jako že na nošení mě to nedá, že je to nelogický co bych s tím lítal po mestě atd...tak jsem hold musel začít s tím co říká zákon, jaký je výnos MVČR atd... No nechtěla, ale musela. Jsem rád, že to dopadlo takhle nemohl jsem si dovolit čekat metr na písemné vyjádření, ale ona dobře věděla, že mi to dát musí jen mě chtěla přesvědčit abych se na to vykašlal, že to nepotřebuji a je to špatne
- Steiner
- Častý návštěvník
-
admix - Příspěvky: 1815
-
martin.9mm - Sponzor serveru
-
Hungry - Moderátor
- Grimpo
- Častý návštěvník
-
sněhulák - Sponzor serveru
edit:
Hungry: nojo stydím se až na pr..., že jsem to přehlédl
...smazáno pro nesmyslnost
Hungry: nojo stydím se až na pr..., že jsem to přehlédl

...smazáno pro nesmyslnost
Naposledy upravil sněhulák dne 09.09.2008 11:58, celkově upraveno 1
-
Hungry - Moderátor
Sněhulák: Psal jsem "dlouhé opakovací" a ty tam máš dlouhé SAMONABÍJECÍ... Ty jsou samozřejmě Bčka. Garand je na povolení - B, Mosin s fofrklackem - Cčko.
Ale jde o to, že zákon nezakazuje nošení zbraní kat. C, i když svou velikosti k tomu nejsou ideální a PČR se z vlastní iniciativy a někde velmi tvrdošijně snaží omezit toto u vlikých/dlouhých zbraní spadajících pod kat. B...
I tímto se dá zacpat pusa aktivnímu orgánu...
Ale jde o to, že zákon nezakazuje nošení zbraní kat. C, i když svou velikosti k tomu nejsou ideální a PČR se z vlastní iniciativy a někde velmi tvrdošijně snaží omezit toto u vlikých/dlouhých zbraní spadajících pod kat. B...
I tímto se dá zacpat pusa aktivnímu orgánu...
- Steiner
- Častý návštěvník
-
MarK - Moderátor
- Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««
A proč by si s tím nemohl chodit pod kabátem? I kdyby to nebylo nabitý (přesto se to počítá za nošení). Ne každej chce tahat na střelnici velkej futrál
EDIT: A když schová (krátkou) kosu se klopkou pod běžnou bundu i takovej prcek jako jsem já, tak problém se schováním pod kabát asi bude mít málokdo

EDIT: A když schová (krátkou) kosu se klopkou pod běžnou bundu i takovej prcek jako jsem já, tak problém se schováním pod kabát asi bude mít málokdo

-
Flash - Častý návštěvník
Obsah fóra / Střelectví / Zbrojní průkaz, Legislativa, První pomoc / ZP (zkoušky, prodlužování, zánik, ..)