-
MiRaS - Častý návštěvník
SW_FOX: Vyhovějí. Po krátké debatě s různými argumenty, mi žádost přijali s tím, že jelikož mám "oprávnění nosit zbraň kat.B" tak že to nebude problém
Prostě to na mě zkusili, ale jelikož jsem se nedal, tak si asi uvědomili, že by si to neobhájili. Každopádně nechápu ten postoj, proč se pokoušejí o rozmluvení? Neznalost? Chápu že je to divné, ale je to dovolené tak co
V pátek bude výsledek jasnej a v případě zamítnutí (což nepředpokládám), to budu chtět písemně a odvolám se
Vraťme se ale zpět k tématu. Jsem dost zvědavej jak p.Hofman dopadne s EFMJ náboji a zda to v případě zařazení zkušebnou do A bude zkoušet u soudu. Americe pořád lezeme do p....e, tak proč nejdeme kompletně po jejich vzoru
V čem jsou u nás stejné náboje horší než jinde?

V pátek bude výsledek jasnej a v případě zamítnutí (což nepředpokládám), to budu chtět písemně a odvolám se

Vraťme se ale zpět k tématu. Jsem dost zvědavej jak p.Hofman dopadne s EFMJ náboji a zda to v případě zařazení zkušebnou do A bude zkoušet u soudu. Americe pořád lezeme do p....e, tak proč nejdeme kompletně po jejich vzoru

- cmk
- Častý návštěvník
- nekromancer
- Častý návštěvník
Problém je, že údajně to do Zkušebny nedal Ivoš. Dokonce pokud se dobře pamatuju, se o tom "autor" zmínil tady na fóru.
Taxem to dokonce i našel.
viewtopic.php?t=1600
Jenom jsem nenašel informaci, jestli to tam ID Willy nakonec opravdu dal nebo ne, ovšem důsledkem tohoto jeho ventilovaného záměru je faktická nedostupnost EFMJ na trhu, protože dovozce celkem logicky nechce skončit se skladem plným neprodejné munice.
Takže tímto ti, milý a velmi drahý ID Willy, moc pěkně děkuju.
Taxem to dokonce i našel.
viewtopic.php?t=1600
Jenom jsem nenašel informaci, jestli to tam ID Willy nakonec opravdu dal nebo ne, ovšem důsledkem tohoto jeho ventilovaného záměru je faktická nedostupnost EFMJ na trhu, protože dovozce celkem logicky nechce skončit se skladem plným neprodejné munice.
Takže tímto ti, milý a velmi drahý ID Willy, moc pěkně děkuju.
- SINCITYMAN
- Moderátor
-
Hungry - Moderátor
-
Venet - Nový uživatel
-
Hungry - Moderátor
-
Venet - Nový uživatel
- nekromancer
- Častý návštěvník
Problém je, že se ukázalo že bez ohledu na to jestli to tam nakonec dali nebo ne, důsledkem je že NEJSOU, protože dovozci nestojí za riziko je sem tahat.
Venet: Jmenuje se to tak podle náboje .45 LongColt v laboraci zavedené bezpečnostní agenturou Pinkerton. Sestávala z jedné sférické střely a dvou válcovitých o výšce cca 1/2 ráže, tedy tzv. "triplex". Tyto náboje Pinkertoni, tehdy zajišťující ochranu mnoha bank a dostavníků na tzv. "divokém západě", použili AFAIK pouze jednou, a od té doby si na objekty a transporty jimi chráněné nikdo nedovolil.
Venet: Jmenuje se to tak podle náboje .45 LongColt v laboraci zavedené bezpečnostní agenturou Pinkerton. Sestávala z jedné sférické střely a dvou válcovitých o výšce cca 1/2 ráže, tedy tzv. "triplex". Tyto náboje Pinkertoni, tehdy zajišťující ochranu mnoha bank a dostavníků na tzv. "divokém západě", použili AFAIK pouze jednou, a od té doby si na objekty a transporty jimi chráněné nikdo nedovolil.
- cmk
- Častý návštěvník
-
SW_FOX - Grafoman
-
Pedros - Pravidelný návštěvník
- nekromancer
- Častý návštěvník
cmk: Cesta do pekel je dlážděna samými dobrými úmysly. Podle toho jak jsem pochopil debatu, měl "dost odvahy" na to, aby na ČÚZZS nechal udělat kategorizaci bez ohledu na výsledek, bez toho že by přemýšlel o tom, co se bude dít když bude kategorizováno jako A. Což je průser, protože v momentě kdy by bylo kategorizováno jako A, je zadavatel jedinu osobou která ze zákona přichází v úvahu k pokusu o zvrácení rozhodnutí (protože je jediným účastníkem řízení a tedy jedinou osobou oprávněnou podávat kasační stížnost, podnět k NS a ÚS, atd.).
A bez ohledu na to, jestli to tam skutečně dal nebo ne, jediným výsledkem je, že přestože kategorizové ty náboje nejsou, tak NEJDOU KOUPIT, přestože JSOU STÁLE LEGÁLNÍ. Takže svou radioaktivitou dosáhl jedině toho, že přestože nemá právní jistotu ohledně konstrukčního řešení, má faktickou jistotu že je NIKDO NEKOUPÍ, i kdyby se postavil na řasy.
A bez ohledu na to, jestli to tam skutečně dal nebo ne, jediným výsledkem je, že přestože kategorizové ty náboje nejsou, tak NEJDOU KOUPIT, přestože JSOU STÁLE LEGÁLNÍ. Takže svou radioaktivitou dosáhl jedině toho, že přestože nemá právní jistotu ohledně konstrukčního řešení, má faktickou jistotu že je NIKDO NEKOUPÍ, i kdyby se postavil na řasy.
-
-
-
admix - Příspěvky: 1815
-
SW_FOX - Grafoman
-
admix - Příspěvky: 1815
-
SW_FOX - Grafoman