-
Kuku - Častý návštěvník
- taurus
- Častý návštěvník
Když to ale prošlo německou tormentací tak je to v pořádku. Nebo ne? W p 22 má taky jen německou tormentaci a taky ho zde prodávají bez problému. A pokud to prochází jen německou zkušebnou, tak jak to že sou fámy o tom že to nechce pustit do oběhu náš zkušební ústav. Přes něj do jde ještě taky?
Kua nějaký složitý. Tak su z toho pořád krokodýl.
Kua nějaký složitý. Tak su z toho pořád krokodýl.
-
Hungry - Moderátor
Taurus: Kua, ty jsi snad Číňan. Nikde jsem tu nepsal, že mají problém s českou zkušebnou...
Prostě je to tak, že přijdou do centrálního skladu v Německu, jdou do zkušebny, tam neprojdou a tudíž není co dovážet do Česka. A jelikož je to opakované, tak se na to rovnou vykvajzli a nadále jsou tyto revolvery k mání pouze na trhu v USA, kde se toto nedělá.
Tvůj revolver zkouškou prošel, takže jsi vklidu, alespon doufej. Ostatní mají smůlu, musí si koupit SW. Nic víc, nic mín. U nás je samozřejmě německá zkušebna platná stejně, jako česká...
Prostě je to tak, že přijdou do centrálního skladu v Německu, jdou do zkušebny, tam neprojdou a tudíž není co dovážet do Česka. A jelikož je to opakované, tak se na to rovnou vykvajzli a nadále jsou tyto revolvery k mání pouze na trhu v USA, kde se toto nedělá.
Tvůj revolver zkouškou prošel, takže jsi vklidu, alespon doufej. Ostatní mají smůlu, musí si koupit SW. Nic víc, nic mín. U nás je samozřejmě německá zkušebna platná stejně, jako česká...
- taurus
- Častý návštěvník
Číňan snad nejsu, jen můj děda byl němec. Jen tomu tak nerozumím jak ostatní na fóru jako třeba ty atd. Stou nutností české zkušebny sem to blbě pochopil. Ani sem nevěděl že se nezkouší zbraně v usa, je fakt že jich je dost tak když nějaké pukne tak to tolik nebolí. O.K. Německýho vorla tam mám a to je pro mě důležitý.
-
Kuku - Častý návštěvník
- taurus
- Častý návštěvník
Tak to je pořádná pětistovka. O půl palce vetší než můj
No hlavně abys byl spokojen. Když se toho člověk nebojí tak to dělá jen radost. Pokud teda nepřebíjíš jako já od nuly. Informace skoro žádné a omezené množství střel a prachů. Já sice nemám smitha ale už sem z něho taky střílel. Podle srovnání je to stejný, jen ten taurus má líp udělaný střenky. Má na hřbetš měkčenou gumu červené barvy která krásně tlumí. Ze smitha sem byl naklepané jak řízek 

- Grimpo
- Častý návštěvník
- Steiner
- Častý návštěvník
U 9mm Luger je standartní tlak dle CIP 235 MPa, tormentační 305 MPa, to je +30%.
EDIT: viz. post107748.html#107748
EDIT: viz. post107748.html#107748
-
Hungry - Moderátor
- taurus
- Častý návštěvník
Hungry: Ono by to chtělo porovnat při střelbě. Já to testoval sice v Triggeru v Brně, mají tam S&W 8". Střílel sem jen jejich náboje od magtechu, s přebitýma mě nenechali. Podle mě ten S&W kope o poznání víc jak Taurus. Ale Taur má 10" a to by mohl být taky dost poctatný rozdíl. Jejich S&W měl sice gumové střenky ale není to ono. Můj pocit byl z Taura lepší. Sou i rozdílné porty. Ale je to jen pocit můj, a jelikož ten Taur je můj, tak můžu mít skreslený pocity. Víš jak to myslím. "Tvoje zbraň je ta nejlepší". Takže zájemce o test Taura se Smithem je vítán. Já su totiž strašně zvědavé člověk. 

-
Hungry - Moderátor
- taurus
- Častý návštěvník
- krtek02
- Nový uživatel
SW 500 mezera valec - ram
Ahoj panove,
mam dotaz doufam ze my tu nekdo z Vas dokaze poradit nebo me alespon ujisti ze je to normalni a da se to nejak lidsky vyresit.
Takze mam SW 500 a problem je v tom ze mezi zadni casti valce a ramem je mezera cca 2mm, jenze udernik vyskakuje zhruba asi jen 1mm, takze kdyz je naboj ve valci "az nadoraz" tak ho udernik je lizne a neodpali. Proto kdyz chci mit jistotu ze to urcite vystreli tak pred vystrelem lehce zvednu zbran nahoru aby naboj skouznul dozadu a pekne si "sednul" az na ram. Zbram nema zadne vule, nikde nic nerachta vse pevne sedi tam kde ma. Jen je tam ta zatrapena mezera. Co s tim? Da se nejak nastelovat udernik, valec asi tezko. Nebo je nejake jine reseni? Predem diky za napady.
mam dotaz doufam ze my tu nekdo z Vas dokaze poradit nebo me alespon ujisti ze je to normalni a da se to nejak lidsky vyresit.
Takze mam SW 500 a problem je v tom ze mezi zadni casti valce a ramem je mezera cca 2mm, jenze udernik vyskakuje zhruba asi jen 1mm, takze kdyz je naboj ve valci "az nadoraz" tak ho udernik je lizne a neodpali. Proto kdyz chci mit jistotu ze to urcite vystreli tak pred vystrelem lehce zvednu zbran nahoru aby naboj skouznul dozadu a pekne si "sednul" az na ram. Zbram nema zadne vule, nikde nic nerachta vse pevne sedi tam kde ma. Jen je tam ta zatrapena mezera. Co s tim? Da se nejak nastelovat udernik, valec asi tezko. Nebo je nejake jine reseni? Predem diky za napady.
-
Pedros - Pravidelný návštěvník
-
MiRaS - Častý návštěvník
-
Hungry - Moderátor
2Krtkek02: Je ten revolver nový, v záruce? Pak není co řešit = reklamace. Není-li, budeš se muset obrátit na dovozce s žádostí o pomoc, případně na dobrého puškaře. Problém bude nejspíše v tom, že jehla/úderník v rámu má špatně vybroušený příčný zápich a to ji činí krátkou. Už jsem se s tímto setkal u 686+. Musí se vyměnit úderník a bude to ok.
- krtek02
- Nový uživatel
-
Hungry - Moderátor
- taurus
- Častý návštěvník
- krtek02
- Nový uživatel
Uz je to tam, dobre jsme si pokecali s tim panem co to prebiral. Udernik je napsanej jako mozna zavada tak se mu kouknou na zoubek. Kdyz jsme to na prodejne okukovali skoro se my zdalo ze tam neco slabe kovove rachta takze mozna to bude i ta pruzina. Stejne se modlim aby to nebylo nic vazneho. Pokud ne tak se bude muset cekat na nahradni dily, na tenhle "beznej" revolver a to znamena ze mam na hooodne dlouho po hehe.
Obsah fóra / Krátké zbraně / Revolvery a Deringery